עבור לתוכן

חיסכון לPS3+שיכנוע של ההורים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב נראה שמה שאני אעשה זה אחסוך כסף וההורים יוסיפו עוד קצת סבא וסבתא עוד קצת ונרים את הפרוייקט

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תגיד אתה צאצא של פאג באנדי במקרה ?

תצא לעבוד

פורסם
  • מחבר

מתי יש לי זמן?!

עכשיו יהיו בגרויות,השנה נגמרת במאי וצריך ללמוד לבגרויות,ביוני מסיימים את כל הבגרויות ואז כבר אני מתגייס באוגוסט,מה אני אלך לעבוד חודש וחצי?!

וחוץ מיזה אני צריך את זה עכשיו ביומולדת ולא בעוד 4 חודשים

פורסם

מספיק לזי** את המוח!! צא לעבוד! פאק אני קניתי את המחשב הראשון שלי לגמרי בעצמי עוד שהייתי ב-14!!! מה הולך איתך? אתה יכול לעבוד בימי חמישי או שישי... :bash: :bash: :bash: אתה גר בסביון במקרה!?!?!? :s07:

עריכה: "אני צריך את זה" .... ואני צריך יאכטה ווילה בקיסריה!

פורסם
  • מחבר

בשביל חודש וחצי כדאי לעבוד?!ואחרי זה בצבא לא תמיד יוצאים הבייתה בסופי שבוע,אז מה ייצא מיזה בעצם?

או שאתה מדבר על תקופת לימודים?

פורסם

ברור שאני מדבר על תקופת הלימודים!! תגיד יש לך מושג כמו ילדותי אתה נשמע?... ד"א אני בן 17.... ואני מטיף למישהו בן 18... משהו פה דפוק.

פורסם

תעבוד חודש וחצי ויהיה לך מספיק כסף לPS3.

פורסם

ביג דיל, אז אל תקנה PS3 ::)

פורסם
  • מחבר

יש לי תכונה כזו שאני רוצה משהו שום דבר לא יעצור אותי מלהשיג אותו

טוב אני אסתדר

פורסם

מתי יש לי זמן?!

עכשיו יהיו בגרויות,השנה נגמרת במאי וצריך ללמוד לבגרויות,ביוני מסיימים את כל הבגרויות ואז כבר אני מתגייס באוגוסט,מה אני אלך לעבוד חודש וחצי?!

וחוץ מיזה אני צריך את זה עכשיו ביומולדת ולא בעוד 4 חודשים

קודם כל גם שלומדים אפשר למצוא איזה עבודה מסריחה אם רוצים באמת

אפשר לחלק עיתונים \לנקות מדרגות וסוג כזה של דברים

בעניין יום הולדת תיתבגר יום הולדת זה לילדים קטנים ולחברה\אישה

בגיל הזה לא נהוג לחגוג יום הולדת

לי גם יש החודש יום הולדת ואני "משתגע" וקונה לי ארוחה סינית זה הכל

בגיל הזה אתה מתחיל לקנות דברים בזמן שנוח לך כלכלית וסיבות אחרות אבל לא בגלל יום הולדת

אני לפני הגיוס עבדתי וקניתי נינטנדו 64 -אז היה חדש בלי קשר ליום הולדת ושטויות כאלו

תתעורר הזמן הזה עבר בגיל שלך בצבא לא יתנו לך עוגה ובלונים ביום הולדת וכניראה גם לא בעבודה אחרי הצבא

פורסם

יש לי תכונה כזו שאני רוצה משהו שום דבר לא יעצור אותי מלהשיג אותו

טוב אני אסתדר

אם יש לך תכונה כזאת אז לא הייתה פותח את התארד הזה כי כבר הייתה לך עבודה. כרגע זה נישמע יותר כמו - אם אני רוצה משהו אז אני אעשה הכל כדי שההורים שלי יקנו לי אותו. זה סבבה כל עוד אתה חסר אונים. עצה שלי- תבדוק במקדונלס יש אצלהם משמרות שישי כך שזה לא מפריע ללימודים. אם לא תחלק פליירים :nixweiss:

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי,מבחינה כספית אני אסתדר.אני אדבר גם עם ההורים ואני אחסוך כסף ואם אני אצליח למצוא עבודה אני אמצא

אבל מהבחינה הזו של לשכנע את ההורים שזה דבר טוב וכו' מה אפשר להגיד להם?

כי הם תמיד יכולים להגד זה ילדותי שטותי אידיוטי דבילי עברת את הגיל מספיק עם משחקים וכו'...

פורסם

אם יהיה לך עבודה זה לא יהיה בעיה בכלל

תחסוך מהעבודה ותיקנה מהכסף שלך ולא מהכסף של ההורים

פורסם

תעבוד ת'חודש לפני הגיוס ותעשה כמה אלפים.

אני עבדתי אחרי הבצפר במפעל, קצת סובלים, אבל זה מצטבר לסכום

פורסם

יש לי PS3, זה אחד הדברים שהכי עושקים מבחינה כלכלית.

חשבת רק על המכשיר עצמו אני מבין, אבל מה עם כל משחק שעולה איזה 300-400? על זה חשבת? ואם תרצה הגה טוב של לוג'יטק לגראנטוריסמו יהיה לך 1000 שקל לזה? ואח"כ גם תרצה לקנות עוד שלט בשביל שתוכל לשחק פרו עם חברים.

תחשוב על זה יותר לעומק ואל תעשוק את ההורים שלך, אתה כבר בן 18, תתבגר.

רוצה את המכשיר? לך לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים