עבור לתוכן

חיסכון לPS3+שיכנוע של ההורים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3

זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3?

ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד אתה יודע חשבון?

פורסם
  • מחבר

יודע בערך,עשיתי 3 יח' מתמטיקה

אבל זה לא עובד ככה כי לפעמים אני יוצא עם חברים מבלה וכו',ולכן הכסף יורד......

בגלל זה אני שואל אם 50 שח לשבוע פחות או יותר אם אני לא אצא יספיק לי?

פורסם

שלום

אני מקבל כל שבוע 50 שח' date='אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3

זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3?

ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

[/quote']

בכיתה יב' מקבלים תעודה? בכיתה יב' מסיימים בגרות...

ההורים שלך הם ההורים שלך ורק אתה מכיר אותם מספיק בשביל לשכנע אותם.

עכשיו בקשר לתקציב אני לא יכול לעזור. אם אתה מקבל 50 ש"ח לשבוע ומשאיר אותם אז תוך 20 שבועות תוכל לקנות PS3 כי המחיר שלה הוא 2400ש"ח. (הכי זולה שמצאתי)[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 12:52:10

יודע בערך,עשיתי 3 יח' מתמטיקה

אבל זה לא עובד ככה כי לפעמים אני יוצא עם חברים מבלה וכו',ולכן הכסף יורד......

בגלל זה אני שואל אם 50 שח לשבוע פחות או יותר אם אני לא אצא יספיק לי?

תעבוד חודש במקדולנס ותוכל לקנות PS3 ולצאת כמה פעמים עם החברה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

בוא נגיד עד מרץ ככה יש עוד 6 שבועות?50 שח לשישה שבועות זה 300 שח

עוד 1400 אני מוציא זה 1700

נגיד שהמחיר הכי נורמאלי בחנות שאני מוצא זה 2800,זאת אומרת שההורים יצטרכו להוסיף איזה 1100 שח ככה?

אני מקווה שזה ייסתדר...

פורסם

תגידו , למה בכלל עונים לטרול הזה? מה הבעיה פשוט לסנן אותו. מה זה השאלות האלה?

תשמעו אני עובד עכשיו אבל המשכורת שלי ירדה , עכשיו יוצא לי 40 שעות בתעריך של 22 שקל.

מישהו יכול לחשב לי כמה יצא לי סוף החודש אם אני נוהג לשבת בבר בעל 40% הנחה בשבילי ומעשן קופסאת וינסטון אדום ביום. בבר אני רגיל לשתות ליטר בירה וצייסר. כמה יצא לי סוף החודש פורום יקר? מספיק כדי לקנות PS3? אולי תעזרו לי לקחת כסף מההורים שלי? אולי תבקשו מהם אתם?

תגיד אתה רציני שאתה שואל שאלות כאלה? אני ממש מקווה שאתה לא מיב' כי אחרת אין לי איך להגדיר אותך חוץ מדגנרט (בן אדם בן 18 שלא יכול לנהל טיפה את הכספים הקטנים שיש לו באמת לא מתאים לחברה היום)

פורסם

תגידו , למה בכלל עונים לטרול הזה? מה הבעיה פשוט לסנן אותו. מה זה השאלות האלה?

תשמעו אני עובד עכשיו אבל המשכורת שלי ירדה , עכשיו יוצא לי 40 שעות בתעריך של 22 שקל.

מישהו יכול לחשב לי כמה יצא לי סוף החודש אם אני נוהג לשבת בבר בעל 40% הנחה בשבילי ומעשן קופסאת וינסטון אדום ביום. בבר אני רגיל לשתות ליטר בירה וצייסר. כמה יצא לי סוף החודש פורום יקר? מספיק כדי לקנות PS3? אולי תעזרו לי לקחת כסף מההורים שלי? אולי תבקשו מהם אתם?

תגיד אתה רציני שאתה שואל שאלות כאלה? אני ממש מקווה שאתה לא מיב' כי אחרת אין לי איך להגדיר אותך חוץ מדגנרט (בן אדם בן 18 שלא יכול לנהל טיפה את הכספים הקטנים שיש לו באמת לא מתאים לחברה היום)

:hizuk:
פורסם
  • מחבר

אז לא בקטע הכספי זה אני אסתדר אבל בקטע של לשכנע אותם כמו למשל אם הם יגידו זה לא טוב זה סתם לא יתן לך כלום וכו' מה ההגנה?

פורסם

זה באמת לא טוב... :screwy:

פורסם

תקשיב חן,אף אחד לא מכיר פה את ההורים שלך וגם לא אותך.

אתה רוצה ps 3 ויכול לחסוך עבורו כסף? כל הכבוד.

אתה צריך לשכנע בשביל זה את ההורים? רק אתה יכול להגיד להם מה הסיבה שאתה רוצה אותו.

אנחנו לא יכולים לדעת למה אתה רוצה משהו.

מעבר לזה,כמו שנאמר פה,לדעת לחשב כמה שבועות צריך כדי להגיע לX סכום כסף וכמה שבועות יש בן חודש לחודש,ובכן אחי בן ה10 יודע לעשות את זה כבר לא מעט זמן.

פורסם

PS3 עולה 1999 ש"ח במחסני חשמל (ראה בעיתונים).

פורסם
  • מחבר

זה היה רק ביום הבחירות לא?

או שזה כל הזמן?יש פרסום בעיתון של שבת?

פורסם

תבדוק, תתקשר אליהם.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ואמרו שזה היה רק ביום של הבחירות...

פורסם

חן תמצא עבודה אחרי הלימודים

אפשר לחשוב שאתה בין 13

תעבוד קצת ותיקנה PS3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים