עבור לתוכן

טריילר חדש של GOD OF WAR III.

Featured Replies

פורסם

זה נראה בדיוק כמו HEAVENLY SWORD מבחינת סוג המישחקיות. צפיתי בסירטון דרך ה PS3 (ניתן להורידו ב PSN באיכות HD) ופשוט נפלתי מהכיסא. אם זו תהיה האיכות של המחשק וזה לא רק טריילר אלא ממש גיימפלי אמיתי (לא רק רינדור של סירטון אלא ככה יראה מנוע המשחק) זה היה אחד המשחקים הכי מרהיבים ויזאולית בקונסולות :o

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נראה בדיוק כמו HEAVENLY SWORD מבחינת סוג המישחקיות. צפיתי בסירטון דרך ה PS3 (ניתן להורידו ב PSN באיכות HD) ופשוט נפלתי מהכיסא. אם זו תהיה האיכות של המחשק וזה לא רק טריילר אלא ממש גיימפלי אמיתי (לא רק רינדור של סירטון אלא ככה יראה מנוע המשחק) זה היה אחד המשחקים הכי מרהיבים ויזאולית בקונסולות :o

לפי המפתחים הסרטון הזה ב Real Time - כלומר כך אמור להראות ה Gameplay עצמו

פורסם
  • מחבר

חבל שאין עדיין תאריך יציאה ועוד יותר חבל שאין לי PS3. :s07:

מקווה שסוני תוריד מחיר על PS3.

פורסם

אם כך - נראה של PS3 יש להיט נוסף בעתידו. אני חייב לציין שוב שזהו אחד המשחקים הכי מרהיבים וזיאולית שיצא לי לראות על קונסולות הדור הנוכחי, נקווה שהמישחקיות תהיה בהתאם :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 11:12:20

חבל שאין עדיין תאריך יציאה ועוד יותר חבל שאין לי PS3. :s07:

מקווה שסוני תוריד מחיר על PS3.

ואם היא תוריד? אז ירד ב 100 דולר/400 ש"ח - זה מה שמונע ממך לרכוש? לחכות כל הזמן לירידת מחיר זו תמיד טעות, אני רכשתי את המכשיר לפני מעל לשנה ולא חסכתי את ה 100 דולר האלו אבל אני כבר שנה שלמה נהנה ממשחקים מעולים וומזרימדיה איכותי, בהחלט שווה לי את ה 400 שח הללו שלא חסכתי.

פורסם
  • מחבר

בנתיים אני משחק ב WII ו PC עם שלט 360 שזה כמעט שווה ערך ל 360. ב PS2 כבר לא נוגע חוץ מלשחק קצת ב TEKKEN עם חברים.

כך שלא ממש לחוץ על ה PS3 לפחות עד שלא יצא GOW3, זה הדד ליין שלי.

פורסם

אם יום אחד אני יקנה PS3 זה רק שתצא גירסה דקיקה וגם אז אני יקנה מסך גדול לפני

אבל GOW1-2 היו מאוד טובים ו3 גם יכול לצאת טוב אבל לא דווקא בגלל הגרפיקה זה פחות מעניין אותי

פשוט בגלל שכיף לשחק בו

פורסם

גרסא דקיקה? הPS3 הוא שמנמן ואין מה לעשות צריך לקבל את זה.. יכול להיות שתהיה גרסא יותר דקה, אבל לא דקה אפילו כמו הPS2 השמן.. בכל זאת יש גם דיסק קשיח וגם המון רכיבים מאוד חמים שמחייבים מאוורר.

פורסם

הדיסק הקשיח בPS3 הוא דיסק קשיח של ניידים ככה שהוא די קטן

את הבלו רי הצליחו להקטין ולהכניס אפילו למחשבים ניידים

ככה שגם זה לא בעיה

הם פשוט צריכים להצליח להקטין את הרכיבים האחרים שאם הקטנה גם ככה יצתרכו פחות איוורור ופחות חשמל שזה אומר גם ספק קטן יותר

ואז יהיה להם אפשרות לייצר גירסה מוזלת ודקיקה

זה לוקח זמן אבל בטח יקרה ומבחינה כלכלית זה מצדיק את עצמו

פורסם

אם כבר גרסא דקיקה אז להעביר את הCPU והGPU ללפחות 45NM אם לא פחות, ספק - OUT (הכוונה ספק חיצוני כמו ב360 ובPS2 גרסא דקיקה), דיסק קשיח 1.8" ולא פחות, כמובן שכונן BR כמה שיותר דק וקטן כמו של מחשבים ניידים רק בתצורה אחרת (איך שמכניסים את הדיסק), כל זה ועוד לעצב מחדש את כל הPS3 מבחוץ.

כל אלו יעלו המון כסף לסוני, שגם ככה היא רק מפסידה מהPS3, ועכשיו עם המיתון זה לא עוזר, ככה שגרסא דקיקה של הPS3 לא נראה בקרוב.

דקיקה מאוד טכנית כמובן שאפשר, גם כמו הPS2 הדקיק, אבל בגלל העלויות והמשבר הכלכלי לא נראה את זה בקרוב - אם בכלל , זאת הסיבה שרשמתי בפוסט הקודם "אבל לא דקה אפילו כמו הPS2 השמן.. "

פורסם

אתה שוכח דבר אחד בלי מזעור יהיה להם הרבה יותר קשה להוריד מחיר למכשיר עצמו וסוני מרוויחים מהמשחקים שנימכרים

בקצב שהם מוכרים היום שזה בערך 10 מיליון לשנה וב2009 זה התחיל באפילו פחות מי 10 מיליון אין להם הרבה סיכוי שהPS3 יחזיק הרבה זמן ושחברות פיתוח צד שלישי יתמכו בו להרבה זמן

גם מבחינת מכירת משחקים הPS3 לא מוכר מספיק פה ושם יש כותר שמוכר טוב אבל הרבה כותרים אם הרבה השקעה לא מוכרים טוב

וזה בגלל שאין מספיק PS3 בידים של גימרים

הפיתרון הכי מוצלח זה מזעור והוזלת מחיר ביחד

והרבה מהדברים כבר אפשרים לגמרי

אם סוני יצליחו לעשות את המעבד והכרטיס מסך משולבים כמו שמיקרוסופט מנסה לעשות אם ה360

הם יצתרכו הרבה פחות חשמל והרבה פחות איוורור וזה אומר מארז קטן יותר ומבחינת הובלה ואיכסון פחות גודל פיזי ופחות משקל

ככה שזה מאוד הגיוני כלכלית ואני לא רואה איך הם מצליחים בלי זה

פורסם

תכלס רוב ההבדל בגודל בין הPS3 לXBOX הוא בערך הספק כח הפנימי ככה שזה ממש לא מדויק מה שאתה אומר קרירין.

לא ראיתי את מייקרוסופט אצה להקטין את החומרה שלה פיסית.

מה גם שמבחינת הרכיבים יהיה כמו שנאמר מסובך ויקר להקטין אותם.

זה לא הPS2 שכשיצאה הגירסה הדקה עולמות השתנו מבחינת יכולות יצור בערך.

ליביו

פורסם

לא מזמן הייתי בחנות ברעננה אם תצוגה של ה360 \PS3 \וWII

ה360 והPS3 זועקים למזעור וכמו שאמרתי לטווח הארוך זה כן משתלם כי אחרי ההוצאות על המיזעור

אתה מקבל תהליך יצור זול יותר תובלה זולה יותר ואכסון זול יותר

וMS אולי לא הכריזה שהיא מתכננת גירסה דקיקה אבל בתוכניות שלה יש רצון למעבד משולב אם הליבה הגרפית

ברגע שיעשו את זה הדרך למזעור קטנה

וגם בדור הזה יש יתקדמות כל הזמן הPS3 וה360 של ההשקה היו צריכים יותר חשמל ויותר קירור מהמכשירים שיוצאים היום

ואין לי ספק שסוני וMS מסתקלות על הDS LITE \PSP SLIM \דקיקים PS1-2 וחושבות על הנושא

אם MS באמת תרצה לישאר בעסקי הקונסולות אני מעריך שניראה 360 קטן יותר

בעניין סוני הPS3 לא לצליח באמת בלי מזעור ובינתיים כל קונסולה שהם הוציאו קיבלה מיזעור

וסוני תרצה שהPS3 יהיה על המדפים הרבה זמן כדי שייתן לה רווחים לנשום לפני שיהיה לה כסף לPS4

פורסם

תכלס רוב ההבדל בגודל בין הPS3 לXBOX הוא בערך הספק כח הפנימי ככה שזה ממש לא מדויק מה שאתה אומר קרירין.

לא ראיתי את מייקרוסופט אצה להקטין את החומרה שלה פיסית.

מה גם שמבחינת הרכיבים יהיה כמו שנאמר מסובך ויקר להקטין אותם.

זה לא הPS2 שכשיצאה הגירסה הדקה עולמות השתנו מבחינת יכולות יצור בערך.

ליביו

יש לזכור שבמקרה של הPS2 הגרסא העבה היתה מלאה בהמון.. אוויר.. שהיה מתוכנן לדיסק קשיח אבל לא חובה לשים ככה שבPS2 הדק הוציאו את המקום הזה..

פורסם

טוב ... הגיע זמן לקנות PS3 ... :o :o :o

או שאחכה שהמשחק יצא , ואז נקנה את הPS3 יחד עם המשחק .

הGOW 2 סיפק לי את חווית המשחק הכי מהנה ... ever , ויצא לי לשחק לא מעט בכל מיני דברים .

פורסם

יאבל, אתה לא רוצה לחכות לגירסה הדקה כמו קרירין? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים