עבור לתוכן

ת'רד Before,תקציר קטן לפרויקט המתוכנן+תמונות.

Featured Replies

פורסם

לאחר כישלון הפרויקט הקודם עקב היעלמות מצרכים מסוימים מחולון,חריגב קשה מהתקציב ומכירת ה-Lian-Li PC-70 שלי,החלטתי לבטל אותו לטובת פרויקט זול יותר.

לעכשיו הפרויקט כולל:השמדת הבז' לטובת תבנית צבע כחולה שחורה :D,החלפת לפחות 65%(מדוד :-X) משטח הפלדה של המארז לטובת פלקסי(Hoooooooooge window),הרבה מאוד לדים,וכנראה מערכת של EMP עם בלוק WW(לא בטוח בנוגע לזה עדיין).

אני כולל פה סקיצה ראשונית של החלון הגדול,אם תאהבו אני אפרסם עוד:

פורסם

סוף סוף - קצת מודינג מקורי ולא קנוי (the way it`s meant 2 b played...)

מוצא חן - סחטיין - אגב הדוגמא שאתה מראה - תהיה בתחתית החלון?

עשיתי משהו מאוד דומה בשביל חבר - דוגמא שדומה למה שיש בmodding.net זה שנעשה עפ"י כתובת הקעקע של הבחור...

לגבי צביעה - שום דבר לא מתחרה במה שמוסכים יכולים לעשות - ראיתי כבר הרבה צביעות ספריי וחלקן מאוד! מקצועיות אבל אם אתה יכול להשיג גישה לצביעה במוסך - חבר/קרוב/שוחד מיני... :P - אני ממליץ בחום (לא על השוחד המיני...)

*** אגב למה בכללי?

פורסם
  • מחבר

הת'רד After יהיה בפורום מודינג :).

והסקיצה הזאת תתפרס על 33*26ס"מ.

*ותתפלא איזה איכות גימור אפשר ליצור עם קצת שיוף ותנור :-X.

פורסם

לא אתפלא בכלל כפי שכבר אמרתי ראיתי תוצאות מקצועיות ביותר של אנשים מאוד! מיומנים בשיטה הזאת אבל לאחר 6 מארזים שעבדתי עליהם (ה-7 התחלתי עכשיו - ונשאר לי עוד מארז אחד ספייר...) ועשרות השוואות שעשיתי וראיתי בין שיטות ותוצאות שונות של צביעה - אין בכלל מה להשוות - לא ברמת הגימור, לא ברמת העמידות, גם קלות ומשך הצביעה הם פקטורים...

ובכולם צביעת מוסך לוקחת...

עוד פעם אני רוצה להדגיש שאין לי שום דבר רע להגיד על השיטה הבייתית התוצאות יכולות להיות מדהימות אבל...

ואם אתה כבר משקיע - אז למה לא עד הסוף ? ;)

פורסם
  • מחבר

אם יש הבדלים עד כדי משמעותיים מבחינת אורך החיים של הצביעה,אז נראה לי שאני בסוף יצבע אותו במוסך.

פורסם
  • מחבר

טוב,הנה התוצאה הסופית:

פורסם

תדפיס על שקף

יצא יותר נורמלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים