עבור לתוכן

זה לא הגיל זה התרגיל!

Featured Replies

פורסם

הייתי שובר לה ת'אגן

לא רוצה להרוס לאף אחד, אבל האגן שלה נשמע לי דיי שבור... ;)

• תגובות 48
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תשכחו את המקרה בברזיל לפני מס' שנים שילדה בת 9 ילדה בת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272547,00.html

אני אפילו זוכר ששי ודרור צחקו על המקרה ואמרו שהאם הטריה לא תפסיק לריב עם הבת על הבובות :)

פורסם

לא הבנתם, הייתי פיזית שובר לה ת'אגן.. שלא תוכל להזדיין יותר עם קורבנות תמימים

פורסם

קורבנות עלאק... הוא נראה לי אחד שיודע טוב מאוד מה נשים רוצות ::)

פורסם

אל תשכחו את המקרה בברזיל לפני מס' שנים שילדה בת 9 ילדה בת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272547,00.html

אני אפילו זוכר ששי ודרור צחקו על המקרה ואמרו שהאם הטריה לא תפסיק לריב עם הבת על הבובות :)

שים לב שהיא נאנסה, יחי ההבדל הקטן...

לגבי המקרה בבריטניה - שימו לב שלתינוקת יש כמה אבות פוטנציאליים שממהרים להכריז על עצמם ככאלו, כנראה שבאמת מקבלים הטבות כספיות משמעותיות ברגע שאתם הורים. לשם דוגמא, בישראל כל האבות הפוטנציאליים ימהרו לרדת למחתרת מאשר לשלם מזונות של 2000 ש"ח בחודש למשך 18 שנה.

פורסם

הם לא עושים את זה בגלל הטבות. הם עושים את זה בגלל המיליונים שיתחילו לזרום לחשבון הבנק. מן הסתם לא מדובר בנערה הראשונה בבריטניה שנכנסה להיריון בגיל 15, אבל עם כל הכבוד ההורים שלהן לא הלכו לתקשורת ואמרו "הילדה שלנו שרמוטה שמזיינת עם ילדים בני 12 ובמקרה גם נכנסה להיריון מאחד מהם." צריך לזרוק את ההורים לכלא באשמת ניצול והתעללות נפשית. שירותי הרווחה צריכים לקחת את התינוקת ולמסור אותה למשפחה אומנת.

פורסם

מה הקטע של זה שבכלל לא רצה אותה ואמר שהיא מכוערת? O_O

למה הוא עשה את זה?...

פורסם

למה הוא עשה את זה?...

כניראה בגלל שהוא כן הצליח להיכנס :smile1:

פורסם

מה הקטע בכלל להתרכז במראה שלה? כאילו אם היא הייתה נראית טוב.... אוקיי, לא משנה.

פורסם

מה הקטע בכלל להתרכז במראה שלה? כאילו אם היא הייתה נראית טוב.... אוקיי, לא משנה.

אם היא הייתה ניראת טוב היא לא הייתה צריכה לחפש ילדים חרמנים בני 13 להזדיין איתם, ואז זה לא היה כזה סיפור...

פורסם

לה, עובדה ששני ילדים בגיל שלה עשו אותה.

פורסם

חברה , בו נגיד ש למנוע מבני נוער לקיים יחסי מין זה בילתי אפשרי (כמובן שעל כל מקרה כזה יש מקרה הפוך של אחד שקיים יחסי מין פעם ראשונה בגיל 40 :lol:)

אבל לדעתי ילד בן 12 (ועוד כזה צוציק שנראה כמו ילד בן 6 והייתי 20 סנטימטר מעל הגובה שלו בגיל שלו ) שנוגע בילדה בת 15 (ועוד כזו שרמוטה ומגעילה ) זה חולני .

ותקשיבו ילדות בגילה (אם כמה שזה מגעיל ) שמקיימות יחסי מין לא חסר (למרות שלרוב הן ניראות כמו 3 שנים מעלייה) אבל ילדים בניי 12 ועוד כל כך לא מפותחים (שאני מיתפלא איך ילד כזה בכלל מיצר זרע)זה מקרה בלתי אפשרי .

אגב הילדה (סליחה על המילים אבל...) שרמוטה אם קבלות ולדעתי כל הפרשה הזות הרסה לה את חיי החברה לגמריי .

פורסם

אם היא הייתה ניראת טוב היא לא הייתה צריכה לחפש ילדים חרמנים בני 13 שנראים כמו ילדים מטומטמים בני 6 להזדיין איתם, ואז זה לא היה כזה סיפור...

תיקנתי.

פורסם

בגיל הזה לוקחים מכל מי שנותנת .

פורסם

בגיל הזה לוקחים מכל מי שנותנת .

אחי לא צריך להגזים בכל זות יש סטדרטים בסיסים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים