פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים הנה תמונה גדולה שלו: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece לעזאזל! הוא נראה כמו בן 6!
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים זה פשוט מזעזע......... לאן העולם התדרדר?!תסבירו לי איך דבר כזה מתאפשר בחברה כיום?איך מישהו הסכים לשכב עם הכונפה הזאת אלוהים ישמור, בן 13 אבל פאק! אפילו בגיל הזה צריכים להיות סטנדרטים בסיסיים... איכס זה פשוט מגעיל..
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מיילה שהם שכבו , ומיילה שהוא בגיל 13 כבר חוגגאבל למה לעזאזאל ההורים שלהם נתנו להם להביא את התינוקת הזאת ?
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים פשששש, איזה עולם זה, יש בחורות בנות שלושים פלוס שלא יודעות מה הן רוצות וילדים בני 13 עם ילדים משלהם...
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים על הבגד של התינוק רקום " אני אוהב את אמא ואבא "במקרה הזה צריך להיות רשום :"אני הולך לבית ספר עם אבא ואמא "אם התינוק "מרוויח" שנה אז הוא יהיה בכיתה א כאשר אבא שלו יהיה בכיתה י"ב ( לא שיש סיכוי שה"אבא" יסיים תיכון )יום הורים יראה בערך כך : ( ה"אבא" יושב מול המורה - המורה פותחת מחברת) :" יוסי הבן שלך ממש מצליח פה בבית ספר , אתה לעומת זאת ... " עריכה:החברה שלו נראת כונפה ענקית (יותר כמו אמא שלו )
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים בשביל זה צריך להשתמש בקונדום.אבל פאק, בגיל כזה צעיר להביא ילד?!ועוד עם כזאת כונפה,ומה שהכי דפוק שזה להורים לא אכפת.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים וואלה אני במקומו גם תופס מישהי ומכניס אותה להריון בבריטיניה אם אתם הורים לילד ואתם מתחת לגיל 18 אתם מקבלים דירה לכל החיים וגם כסף !נדל"ן לכל החיים בשביל טיפת זרע......הלוואי עלליי
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים הבעיה היא במערכת הקצבאות המאוד נדיבה בבריטניה שמאפשרת למשפחות כאלו עתיד כלכלי יציב ללא צורך ביציאה לעבודה כלשהי. יצא לי לקרוא כתבה באחד העיתונים בבריטניה וראיינו שם מישהי צעירה שלא עבדה משהו כמו 3 או 4 שנים, קצבת האבטלה מימנה לה את המחייה והמדינה נתנה לה הנחה גדולה בהשכרת דירה. היא אמרה שלא בא לה לעבוד וכרגע נוח לה במצב הזה, חבל רק שמשלמי המסים המסכנים צריכים לממן אנשים כאלו.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אני לא רוצה להפוך את זה לדיון על מוסלמים וכו' מה קורה עם מדיניות סעד שכז ? כיצד היא ממונת ? איך זה בארץ הניזקקים מקבלים הרבה פחות והמערכת ליכאורה קורסת ?והקטע עם המוסלמים הוא בהקשר למיגזרים , האם שם אין מיגזר שיושב על הוריד של הקיצבאות כמו אצלנו - דוסים וערבים ?האם זו הסיבה שהם יכולים להעניק כל כך הרבה ( לפי מה שכתוב לעיל ) ( דירה וכסף ) ?או אולי מישהו יגיד שגם אצלנו הם מקבלים הרבה , כי אני יודע שסיוע בשכר דירה בארץ לזכאים בוא בסביבות 850 שח' וקיצבה של אבטחת הכנסה עומדת על 1500 שח' בערך פלוס יש הנחה של 70 אחוז בארנונה שזה נניח שווה עוד 100 שח' לחודש ויש גם סיוע של כמה עשרות שח' בתחבורה ציבורית .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.