עבור לתוכן

צריך מפרט מחשב למשחקים (תקציב 6K )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

-הספק הזה (550VX) נכון להיום לא יחזיק כרטיסים חזקים מ GTX285 אם איני טועה.

-במידה וכפי שציינת חברך בכל זאת רוצה לקנות כרטיס מסך, הכרטיס שהוא שם לך בסדר גמור. אני בתור גיימר, גם ה HD4850 היה מספק אותי מעל ומעבר במסך 20-22".

-מארז שנחשב לשקט (לא היה לי נסיון איתו) הינו אנטק P182 שעולה בערך 800 ש"ח ב SKYPC אם אני זוכר נכון, הוא שקט בעיקר כי הוא כולל בידוד כפול. אני מציע לך לחפש עליו עוד קצת מידע ברשת, ובדוק בפורום "ספקים ומארזים" לגביו אולי יש מארז טוב/זול יותר.

אני הולך על הספק שצוין של ה550 של corsair

על הכרטיס מסך אני מוותר (לפחות בשלב ראשון) בהמלצתך.

אני גם הולך על ה P182 בתור מארז

ועוד פרט קטן - הקירור שיש במפרט שהוא ציין - עד כמה הוא טוב? היה לחבר שלי את ה big typhoon במחשב הקודם והוא רוצה משהו בסגנון ואף חזק יותר.

נ.ב

אם כבר P182 - כדאי קירור מים? או שזה מיותר ויש הרבה טרחה בעניין ?

המון תודה לך , שוב

פורסם

בנוגע לכרטיס מסך, זאת החלטה טובה- ממילא תקחו 550VX הוא יחזיק כפי שרשמתי עד GTX280/GTX285, תראו איך ה HD4850 שיש לו עובד- אם הוא לא מסופק ממנו שיסיר דרייברים לפני החלפת הכרטיס ויקנה חדש.

בנוגע לקירור, אין שום צורך שבעולם בקירור מים.

מכיוון ורשמת כי לא יהיה שום OC, אין צורך בקירור חזק מ AC FREEZER 7 PRO. אם עדיין ירצה חזק יותר או שתרצו לעשות OC בעתיד (למרות שגם הפריזר יכול להתמודד עם OC) תקחו חזק יותר...

פורסם
  • מחבר

המון תודה ושאלה אחרונה - האם לא עדיף זכרון של DDR 3 כבר בימינו ?

פורסם

בהחלט לא. זיכרון DDR3 נורא יקר בימינו ובשבילו צריך גם לוח תומך שגם כן מאוד יקר.

כעיקרון DDR3 ו DDR2 בתדר זהה מביאים כמעט אותן ביצועים, היתרון של DDR3 הוא היכולת לעבוד בתדרים גבוהים מ DDR2 לדוגמא מעל 1.6 ג'יגהרץ ואצל רוב לוחות האם המודרניים זאת המגבלה, לכן גם על "מחשבה לעתיד" לא תביא שום תועלת. ואני לא מדבר על מערכות מבוססות מעבד I7 שבהן חייבים זיכרון DDR3 אלא פשוט על לוחות אם אשר תומכים גם בDDR2 וגם ב3.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל ישנה עוד בעיה אחת אחרונה עם הלוח שהמלצתם לי עליו של GYGABYTE - אין לו יציאות ESATA ו FIREWIRE

שני אלו חשובים מאוד לחבר שלי

בקשר למארז - חבר שלי דיבר עם החנות והמליצו לו לקחת את ה A71 של LIAN LI

האם הוא באמת עדיף מה P182 ? וכן יש לו כסף לזה...

זה ה A71 :

http://skypc.co.il/pl_product~PC-A71B~6~0.htm#

פורסם

אם אני לא טועה, אסוס P5QL-E תומך בשניהם.

בנוגע למארז, איני בטוח שהוא שקט יותר מה P182 ומאוורר באותה המידה. אני מציע לך לשאול/לעשות חיפוש קטן בפורומים המתאימים לשאלות שלך (לוח אם- "מעבדים לוחות אם וזיכרונות", מארז- "ספקים ומארזים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים