פורסם 2003 ביולי 1722 שנים שלום לכולםרציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש ליאהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגליםהכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זהואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים הוולקנו7+ יותר טוב!הוולקנו8 מפיק ביצועים ירודים ואני הייתי קורא לו גימיק.בכל זאת אם אתה שוקל קירור למעבד , אז V7+ או V9.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים שלום לכולםרציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש ליאהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגליםהכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זהואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים68 מעלות????????????????????........ואו...בלי OC......אתה יכול לבשל במחשב....
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר חברה שווה לי לקנות את הולקנו 8 כי המחיר שלו ממש זול אבל אני לא יודע אם הוא מרעישואם משהו יודע לכמה מעלות הואי יוריד לי את המעלות של המעבד
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים ממש לא!! הוא פחות טוב אפילו מהוולקנו6CU.תוסיף עוד קצת ותקנה את הוולקנו7+ או את הV9
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אני הייתי ממתיץ לכיוון של AeroFlow..אולי עולה טיפה יותר מהוולקנוים האלו, אבל שווה את הכסף..גם שקט גם קטנטון..אני יכול לאמר לך שבמארז הלא כל כך מאורר והמסודר שלי עם המעבד פלומינו שהיה בסביבת המעלות שלך עם הקירור סטוקזה הוריד לי את זה ל 46 מעלות במנוטחהו במאמץ (לא מירבי אלא נורמלי של משחקים) הטמפרטורה היא 50-52..
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים מחבר חברה קניתי בסוף את המאורר של זלמןzalman 6000אבל משום מה אני על 60 מעלות
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אחי אני חושב שמשהו בלוח האם שלך אינו בסדר מכוון שאני משתמש במאוורר ג'נרי רגיל ושהמארז סגור יש לי בין 50 ל 60 מעלות...וגם המחשב שלי תקוע בתוך כוך כזה קטנצ'יק שאין לו אפילו לאן להוציא את האוויר...אז משהו שם לא בסדר...
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים חברה קניתי בסוף את המאורר של זלמן zalman 6000 אבל משום מה אני על 60 מעלות דבר ראשון : מה ציפית מקירור של זלמן? לביצועים עליונים?! ממש לא , יש לו ביצועים ממוצעים +-. עכשיו כדיי למטב את ביצועי הגוף הקירור שלך, תוסיף יותר מאווררי מארז לתחלופה מהירה יותר של האויר, וכך אפקט הקירור של הגוף הקירור של זלמן יהיה יותר גבוהה ויעיל. תסדר גם חוטים המארז כדיי שלא יפריעו לתחלופת האויר, ו.... בהצלחה.
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים בתכלס המאוורר הזה יותר טוב מהקירור המקורי שבא עם מעבדי AMD :-Xאבל אם אתה רוצה להפיק ממנו יותר ביצועים, תסדר כמה מאווררי מארז שינשפו לעברו אויר, ואז הוא יראה את כוחו האמיתי.אך עם מארז ממוצע שיש לו מאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, הקירור הזה יראה ביצועים טיפה יותר גבוהים מהקירור המקורי.מקווה שהבנתה את הפואנטה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.