פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים וואי, הממתק טייגר הזה היה אחד הדברים, היינו קונים את האריזות של ה12/24יש היום משהו דומה ומוכר, שכחתי איך קוראים לזה, אבל בכל אופן הרבה יותר מתוק, פחות טעים.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר דווקא אני עדיין רואה את הדבר הזה בלא מעט קיוסקים בב"ש...זה ידוע שב"ש מפגרת לפחות ב-20 שנה אחרי שאר ישראל המודרנית.וואי, הממתק טייגר הזה היה אחד הדברים, היינו קונים את האריזות של ה12/24יש היום משהו דומה ומוכר, שכחתי איך קוראים לזה, אבל בכל אופן הרבה יותר מתוק, פחות טעים.אתה מדבר כנראה על Lion
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים זה ידוע שב"ש מפגרת לפחות ב-20 שנה אחרי שאר ישראל המודרנית. אם אני לא טועה, קוראים לזה היום שמבלולו. FOR THE RECORD, זה נמכר גם באשקלון ;D וזה בא גם בקופסאות וגם בשקיות.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים וואי, הממתק טייגר הזה היה אחד הדברים, היינו קונים את האריזות של ה12/24 יש היום משהו דומה ומוכר, שכחתי איך קוראים לזה, אבל בכל אופן הרבה יותר מתוק, פחות טעים. Twix
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים זה לא LION (אני לא זוכר אם מה שהייתי אוכל זה הליון או הטייגר) וזה לא טוויקס, זה השני...
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אם אני לא טועה, קוראים לזה היום שמבלולו. FOR THE RECORD, זה נמכר גם באשקלון ;D וזה בא גם בקופסאות וגם בשקיות. אשקלון זה המקום היחיד שיש בו את המילה הזאת. המקום הזה יותר גרוע מירושלים מבחינת שפה (ואני ירושלמי - אני יודע). דווקא אני עדיין רואה את הדבר הזה בלא מעט קיוסקים בב"ש... לא מפתיע... :
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים צ'רי קולה...קטשופ בצבעים (גועל נפש).ערןלקטשופ הצבעוני של היינץ (היה בצבע ירוק אם אני לא טועה) היה טעם זהה לחלוטין לקטשופ האדום.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אף פעם לא הבנתי מדוע היה צבעים לזה? אגב, עדיין עושים פיצה האט עם הגבינה בחלק הקשה מאחורה?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אגב' date=' עדיין עושים פיצה האט עם הגבינה בחלק הקשה מאחורה? [/quote'] למעשה אני מכיר כמה פיצריות מקומיות שמחקות את הרעיון הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.