עבור לתוכן

מוצרים שהיו ואינם עוד

Featured Replies

פורסם

שוקולד רוזמרי ::)המקורי המיובא איבד את הקסם ואת הטעם וכן המחיר.

עטיפה זהובה עם תמונה של כדורי שוקולד מחוספסים כמעט כמו פררו רושה .

ואם אנו בעסקיי הממתקים מישהו באמת ראה בארץ כבר את ההפי היפו הלבן {עם חלבה או שוקולד חלב}סתם שמועות שהגיעו אלי .

b_elit1_f.jpg

• תגובות 77
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוקולד רוזמרי ::)

עטיפה זהובה עם תמונה של כדורי שוקולד מחוספסים כמעט כמו פררו רושה .

ואם אנו בעסקיי הממתקים מישהו באמת ראה בארץ כבר את ההפי היפו הלבן {עם חלבה או שוקולד חלב}סתם שמועות שהגיעו אלי .

b_elit1_f.jpg

שוקולד רוזמרי עדיין קיים.. מייבאים את המקורי לארץ והוא לא פחות טוב מהייצור המקומי שהופסק כבר מזמן. ברשתות כמו יד יצחק יש אותו.

ולזה שהזכיר את המילקשייק בטעמים - האם יכול להיות שאתה מתכוון ל-בא לי שייק ? היה נמכר כאבקה שצריך להוסיף לה חלב ולשקשק ואפילו מכרו מיכלים מתאימים לצורך כך

פורסם

מגסון, קינדר נורמלי, הקטקטים, גוש ענקי של פרוזן יוגורט בשקית ניילון לבנה, פוגים, המחסן של כאילו...

פורסם

ביסלי שום-בצל וביסלי טאקו. :hat:

פורסם

אני זוכר שכשהמכולת השכונתית נקראה "שופר סל" (לפני שהיא הפכה לשפע שוק ואז למגה בול) היו מוכרים המבורגרים והוט-דוגים מוכנים שצריך רק לחמם אותם.

הם היו מאוד נוחים לאכילה ולקיחה לבצפר, אחרי זמן מה הם נעלמו.

היה גם קרלו מוס,שוקלוד דני שובבני, שקיות בייגלה קטנות שעלו חצי שקל, סוכרייה על מקל ענקית עגולה דקה וצבעונית במיוחד (לכן גם דיי רעילה) שאף ילד לא יכל לסיים...

היה גם יוגורט כזה בצבע סגול ורדרד שדמה לג'לי, לא זוכר איך קוראים לו..

היה גם קרלו תות בננה..

אחחח הימים הטובים....

פורסם

רוב הדברים שציינתה עדיין קיימים.

פורסם

היה באמצע שנות ה90 יוגורט בסופרים, משהו איכותי... היה עליו ציור של חתול, השם שלו היה משהו עם CAT, והוא בא בבקבוק זכוכית, משהו כמו 200CC גודל..

מישהו זוכר משהו כזה ?

פורסם

איך שראיתי את הכותרת של הת'רד באתי לרשום "זיפ" אבל ראיתי שהקדימו אותי בכתבה. לדעתי הגורם מספר אחת בעליית אחוז מקרי הסרטן

בילידי שנות ה80.

פורסם

היה גם שקיות צמר גפן מתוק שמכרו בקיוסקים... יו זה היה דבר אדיר

אני מתגעגע :'(

פורסם

ואוה מעדן הגולן זה היה כזה טוב!!!

וטיגר אני חושב שאין שוקלד שמתקרב לזה :xyxthumbs:

פורסם

מעדן הגולן טעם וניל, כמה שאני מתגעגע לזה :'( גדלתי על הג'יפה הלבנה הזו. דני גם היה בסדר בהתחלה, אבל כל הקרלו/חיקויים זולים שנתקעו בשוק... בלעכס.

למה עוד אני מתגעגע? שעל הקורנפלקס היו ציורים של חיות נחמדות עם "אופי" (זוכרים שעוגי היה מציל ושוגי היה טייס? היום שניהם "ראפרים" מובטלים.)

פורסם

היה מעדן שוקולד כזה "בא לי מוס". זה היה אדיר! למרות שחצי ממה שקנית היה בעצם אוויר :silly:

פורסם

ביצי קינדר אמיתיות ולא הקקי שיש היום

שוקי (השוקולד) שנעלם שעוד הייתי יחסית קטן

ותגידו קרלו עדיין קיים ?

פורסם

היה גם שקיות צמר גפן מתוק שמכרו בקיוסקים... יו זה היה דבר אדיר

אני מתגעגע :'(

מחזק, אחד הדברים!!! אני מתגעגע לזה.

פעם היה קורנפלקס טעים בצורה מטורפת, שבו היו חתיכות מרשמלו בצורת עטלפים (הקורנפלקס בא עם ציורים של ערפדים וכו') אוי כמה שזה היה טובבבבבבבב...

עכשיו מוכרים רק בארה"ב ממה שאני יודע :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים