פורסם 2003 ביולי 1722 שנים המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים ניקית גם מתחת לכפתורים??? הוצאת אותם?מה הקטע? לא אמורים להוציא אותם מהמקום (מקסימום נדפקה המקלדת קונים חדשה- 40 שקל הכי פשוטה)מנקים כדי שהמקלדת תראה יפה אז מנקים רק מלמעלה...... ולא מומלץ לשתות קולה מעל המקלדת או לאכול מעליה (לא רק לא לשתות קולה גם כל דבר אחר לא מומלץ)תהנה...
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר כן אחרי כמה זמן הבנתי שצריך לחבר את הברזל לאזיקונים קטנים מאוד על מקש הרווח (מה שלא אמרתם לי) ורק אחרי זה לחבר את זה לצ'וקצ'יקים כשזה על מקש הרווח.טריק מעצבן ;Dתודה בכול אופן
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים תשמע כל מקלדת זה עובד אחרת אין שום סיבה בעולם להתבאס מזה שלא אמרו לך איך זה בגיוק אצלך במיוחד שאין לי מושג על מה אתה מדבר ופירקתי לפחות 10 מקלדות שונות לגמרי בחיים
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר כן מקלדת נכה למדי........ זה מאוד מעצבן הטריק הזה, מקווה שאנשים אחרים לא יסבלו ממנו כמוני.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים כן אחרי כמה זמן הבנתי שצריך לחבר את הברזל לאזיקונים קטנים מאוד על מקש הרווח (מה שלא אמרתם לי) ורק אחרי זה לחבר את זה לצ'וקצ'יקים כשזה על מקש הרווח.טריק מעצבן ;Dתודה בכול אופןנו אמרתי לך בgaymer אתה פשוט לא מקשיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.