עבור לתוכן

מפרט סופיי 5.4K אלא אם כן תשנו לי משו אחרוןן

Featured Replies

פורסם

mifrat100kc6.jpg

w630.png

זה המפרט, יש הצעות אחרונות בלי לעלות את התקציב ? משו לשנות? אני כבר כמעט סגור עליו ב100% רק עדיין לא סגור על עצמי עם המסך ><

2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ)

9. האם חשוב שקט? כן.

10. האם מתוכנן OC? כן, בינוני.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

Gta IV, Crysis , SM W.O.S, P.O.P

וכל מיני משחקים כבדים חדש על רזולוציה של המסך T220P 1920X1200

אני קונה בימים הקרובים, יש לכם איזה הצעות אחרונות? בלי לחרוג מהתקציב

*עריכה: מי שעדיין רוצה להגיד לי משו על T220 וT220P, מוזמן.. אני עדיין קצת בלחץ בגללם ולא יודע מה לבחור

פורסם
  • מחבר

UP

סליחה על הדאבל אבל זה כבר עבר לעמוד השני וזה ממש דחוף.

פורסם

נתחיל ככה .. בעיקרון אני לא דוגל ב KSP אבל... אני קניתי מיהם ובנתיים לא היה לי בעיה ... הייתי הולך בסיגנון של חברה קצת יותר איכותית שלא תעשה לך בעיות בעתיד שתצטרך לממש אחריות ! ויש הוכחות לזה שהם ממש לא עוזרים בכך אז ... נקודה חשובה למחשבה !

שמע בקשר למעבד לוח אמ וזיכרונות דיסק קשיח קירור למעבד ומארז אין לי מה להגיד ...

נתחיל בספק ... לדעתי קח CORSAIR 550W ... טרמולייט לא כ"כ להוטים בספקים ... CORSAIR פשוט רץ היום מאד והוא מאד איכותי ...

בקשר למסך ... הצעה שלי בכל מה שקשור לציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ... הם פשוט ללכת לחנות הכי קרובה ולראות את הדגם המדובר ... לדעתי T220P אחלה מסך ויש לי אותו אישית ... אבל הכי טוב שתילך לחנות ותראה אותו במו עיניך ואם הוא עונה לך על הדרישות והשימושים ... אולי לא תחבב אותו ותראה משו שקצת יותר מתאים לך ? חבל אחרי זה להגיד שיט חבל שלא בחרתי משו אחר ... לך על בטוח ... ( בכל מצב אחלה מסך ואין טעם לקחת T220 ההפרש ממש קטן ולדעתי מצדיק את ה 220P )

בקשר לכרטיס מסך ... HD4870 1GB יתאים בול ל1920X1200 ( שגם אישית לי יש אותו ... של ספיר ) אבל ...

אין צורך בגירסת TOXIC ! היא ממש יקרה ולא מצדיקה תתוספת מחיר או ביצועים שלה ... במחיר כזה הייתי שוקל לקחת GTX260 שלדעתי הוריד במחיר וקניה קצת יותר משתלמת ... אני יודע של KSP אין גירסת 1GB שהיא לא TOXIC ... אבל אם תרוצה לחסוך בכמה שקלים הייתי בודק חנויות אחרות ...

זה כל מה שיש לי להגיד לך ... תתחכם ותתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל לפי מה שאני יודע ATI כרטיסים חמים והTOXIC מקרר את הכרטיס, לא ?

ובקשר לGTX260 פתחתי אשכול בפורום כרטיסי מסך

יש לך מושג אם הגרסאות בKSP זה 216CORES?

כי לא כתוב באף אחת

עוד דבר.. בקשר לTT600

כבר מלא זמן אני מתלבט על ספקים וכולם אומרים לי עליו.. עכשיו אתה אומר לי CORSAIR כבר השתגעתי.. וכמה W קורסאיר מקביל לTT בערך?

ואני צריך שדרוגים עתידיים וOC בינוני

פורסם

אל תשווה ספקים עפ"י מתח, אלא עפ"י איכות. אני מציע בחום להחליף את הספק לקורסאייר 550VX, גם אם יציעו לך טרמלטק 750W באותו מחיר.

בנוגע לכרטיס, אני לא ממש בטוח כי אין הרבה נתונים בנוגע לכרטיסים. מאוד יכול להיות שASUS GTX260 TOP מכיל 216 צינורות-עיבוד, או שפשוט הוא בOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים