פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים ראיתי שחלק מהניידים הקטנים (גודל מסך 9-10") באים עם זכרון פנימי של 1GB RAM ומיעוטם באים עם זכרון של 2GB RAM.בהנחה שהשימוש העיקרי לו מיועד מחשב כזה הינו ישומי אופיס וגלישה, האם יש משמעות להרחבת הזכרון בפועל ועד כמה זה חשוב?
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים אם מערכת ההפעלה הולכת להיות ויסטה זה משמעותי מאודאל תיקח פחות מ- 2GB אם אתה רוצה להנות מעבודה חלקה עם המחשב
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר אם מערכת ההפעלה הולכת להיות ויסטה זה משמעותי מאודאל תיקח פחות מ- 2GB אם אתה רוצה להנות מעבודה חלקה עם המחשבמערכת ההפעלה היא XP HOME
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים לדידי אין טעם להוספת ג"ב זיכרון במחשבי נטבוק - יש לי E1000H כאשר אני מפעיל כמה יישומים (דפדפן CHROME עם מספר טאבים - כולל פלאש, WORD2007 ונגן מדיה) אני עדיין רואה כי הזיכרון שלי לא נחנקסביר להניח כי המעבד "ייחנק" לפני הזיכרון במחשבים מעין אלוכמו כן שים לב שלרוב - במחשבים אלו - הוספת הזיכרון מורידה את האחריות (וגם את ביצועי הסוללה כבדרך אגב)בקיצור - מיותרהמטרה של נטבוק לדידי - גלישה, כתיבת מסמכי אופיס וניידות מקסימלית - לזה לא צריך 2 ג"ב זיכרון (גם חצי גיגהבייט מספיקים).כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים לי יש בנטבוק 1 גיגה ואני מסתדר מצוין עם XPממש לא צריך יותר ..אף פעם לא הרגשתי חוסר בזכרון ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.