עבור לתוכן

בעיה עם עכבר Microsoft Trackball Optical Rev 1.0

Featured Replies

פורסם

הי.

יש לי בעיה מוזרה מאוד עם העכבר הזה.

העכבר עובד לפי הרצון שלו. והיום בכלל הוא לא רוצה לעבוד.

העכבר עובד לפעמיים ואז לפעמים באמצע התקנה או עבודה בWindows העכבר לא מגיב ועושים ריסט והוא חוזר להגיב. אבל היום לאחר הריסט הוא בכלל לא רוצה להגיב.

נסיתי לחבר את העכבר בPS2 עם המתאם שקיבלתי איתו וגם בכל יציאות הUSB.

העכבר מראה נורה אדומה אבל הנורה ניכבת. שהעכבר עובד בצורה נורמלית הנורה לא ניכבת אלא נהיית אדום חלש מאוד. ושנוגעים בעכבר הנורה האדומה נידלקת חזק. הפעם יש נורה חזקה שנדלקת פעם אחת וזהו אין יותר תגובה מהעכבר.

נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה.

יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת?

אני זוכר שמשיהו כתב על גירסאת Rev 1.0 שיש לה הרבה בעיות אבל אני לא זוכר אם זה העכבר הזה או הMicrosoft Eplorer. או בכלל כל גירסאות Rev 1.0 בכל העכברים של Microsoft.

*יש במחשב שלי את Explorer והכל עובד חלק איתו. אני מנתק אותו ומחבר את הTrackball ועדיין לא עובד.

פורסם
נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה.

זה בד"כ אומר שהעכבר תקול - אם עוד יש לך אחריות ממש אותה - אם לא (סביר יותר) תן למישהו שמבין לפתוח אותו - מהנסיון שלי זה בד"כ הכבל שבעייתי - כבר יצא לי להלחים איזה 4 כאלה...

*יש במחשב שלי את Explorer והכל עובד חלק איתו. אני מנתק אותו ומחבר את הTrackball ועדיין לא עובד.

למה אתה מתכוון? - יש עכבר אקספלורר? יש מה? אם אתה מתכוון שעל הלוח הספציפי שלך ניסית להחליף עכברים ואף אחד לא עובד אז יכול להיות שהבעיה היא בלוח או בווינדוס או בדרייברים אם ניסית לחבר את שניהם לusb.

פורסם
  • מחבר

1.קודם כל אני מברר אם נישארה לי אחריות. אם לא אז העכבר יפתח ואני יבדוק אם אני יוכל למצוא את הבעיה.

2.הכוונה לעכבר Microsoft InteliMouse Explorer rev 1.3 הוא עובד בכל הלוחות בלי בעיה. הביה היא בTrackball

פורסם

אוקיי - ??? - עכשיו הבנתי - אם כך זה הטרקבול שפגום בוודאות.

נסה לראות אם אתה משחק עם הכבל (במיוחד החלק שנכנס לטרקבול זה משנה משהו.

אם כן אז זה בוודאות הכבל. (אגב אם לא זה לא אומר שזה לא הכבל...)

אם עוד יש אחריות הכי טוב - לפני כמה זמן קנית אותו?

פורסם
  • מחבר

אחי קנה אותו ולא אני.

ואין לי מושג. אחי יחזור היום ואני יברר הכל.

והבנתי לבד שהTrackBall הוא הפגום.

אבל רציתי לבדוק יכול להיות שלמישהו פעם דבר כזה קרה עם המוצר הזה והוא מצא פיתרון ללא פתיחת המוצר.

לא משנה תודה בכל מקרה אני כבר יפתח אותו אם לא תיהיה אחריות

אני כמעט בטוח שאין

פורסם
  • מחבר

אין אחריות על העכבר. העכבר ניקנה לפני שנתיים וחצי.

פתחתי אותו ראיתי את הכבל הוא ניראה בסדר גמור. יש קליפס בסוף הכבל שניכנס לתושבת בלוח של העכבר עצמו. לא ניראה שיש שום בעיה. כל החוטים מחוברים בלי שום בעיה. אבל בכל זאת ניסתי כבל אחר ועדיין אותה בעיה.

יש למישהו אולי רעיון אחר.

במראית עין אין שום בעיה ואין שום דבר שניראה שבור או חתוך.

יש למישהו רעיון אחר מה לבדוק?

פורסם

מממ... אם זה לא הכבל זו תהיה בעיה יותר קשה לאיתור, בשביל להיות בטוח - עכשיו כשאתה מחבר אותו - לא משנה מה הוא לא עובד או שעדיין מדי פעם עובד?

פורסם
  • מחבר

לא זהו העכבר לא רוצה לעבוד יותר.

הוא נוסה בעוד לוח. Epox 8k9a2+.

וגם בו הוא לא רוצה לעבוד.

מסקנה:

העכבר לא תקין.

יש לעכבר כמעט שנתיים וחצי אז הגיע הזמן לקנות חדש. אני חושב לכיוון הMX500 של Logitech או הExplorer של Microsoft.

אם התקציב יאפשר אז MX

אם לא אז את הExplorer

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים