פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים טוב לקחתי בסוף סמסנוג T200עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שלי,נושא שני הוא קביעת ההגדרות, יש לי כפתור auto שלחצתי עליו והוא כיוונן את הרזולוציה השאלה היא מה לגבי בהירות וכו' מה הכי נכון ובריא לעיניים, איך אני יודע להתאים את הנ"ל.תודה מראש.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שליתלוי איך אתה מחבר את המסך לכרטיס מסך...אנלוגי = VGAדיגיטלי = DVI / HDMIלגבי כיול...התוכנה שמצורפת MagicTune ממש נחמדה, תעזר בה.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר חיברתי עם נכבלים שהגיעו, שני כבלים עם קונקטרים מלבניים אחד גדול יותר השני קטן, לכרטיס מסך, זה VGI לא?ותודה על העצות
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר טוב אני כבר מבולבל בוא נעשה סדר.למסך יש שלוש יציאות.אחת הולכת לחשמל,עוד שתיים הן DVI IN ו- RGB IN.קיבלתי שני כבלים, אחד DVI והשני הוא D-SUB לפי מה שאני מבין מההוראות.עכשיו אני אמור לחבר רק את ה-DVI או גם ה-D-SUB קונקטור צריך לחבר ל-כניסת RGB של המסך?תודה לעוזרים
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר אני אשמע לעצתך, אבל בכל מקרה אני אשמח קצת לפירוט כדי להבין למה ולא לקבל את זה כמובן מאליו.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר אני יכול לחבר את ה-VGA ולעבוד דרכו (אנלוגי)אני יכול לחבר את ה-DVI ולעבוד דרכו (דיגיטלי)עד לפה מסכים? הלאהאתה המלצת ל-DVI, אני שואל לממה, מה העדיפות שבכך, (למשל יש כפתור AUTO שמכוונן את המסך שבVGA עובד, וב-DVI לא, אבל זו רק הערת של כדרך אגב)
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אתה המלצת ל-DVI, אני שואל לממה, מה העדיפות שבכךזה דיגיטלי ולכן יותר טוב. אין הפרעות/טשטושים/עיוותים.(למשל יש כפתור AUTO שמכוונן את המסך שבVGA עובד, וב-DVI לא, אבל זו רק הערת של כדרך אגב)אין, כי לא צריך. כי אין הפרעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.