עבור לתוכן

HD4850 בתדרי סטוק לא עומד בבדיקת יציבות ב FURMARK

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם...

אני עם כרטיס של ATI HD4850 512MB....

בבדיקת יציבות/בנצמרק עם תוכנת FURMARK.. ..הכרטיס קורס .. בתדרי סטוק! 625/995...

המעלות הגיעו ל84.. ובום המסך נכבה וכו.. דרך אגב ה VPU RECOVER..כבוי.

יש לציין שהיו בדיקות שהכרטיס הגיע ל107 מעלות(לפני שהחלפתי קירור)

ואז קרס... אז ? מזה אומר בעצם?

שהכרטיס שלי דפוק? או שהתוכנה לא משהו בבדיקה?

במשחקים הכל תקין אגב ובדיקות עם 3DMARK עבד אחלה וסיים (בתדרי סטוק)

תודה רבה מחכה לתשובתכם... (אני מעודכן עם הדרייברים האחרונים).

פורסם

אם אין לך קריסות במשחקים..ובתכונות אחרות הכרטיס עובר את המבחנים בלי בעיה..כנראה יש בעיה ספציפית עם FURMARK....

פורסם

בס"ד

שלום לכולם...

אני עם כרטיס של ATI HD4850 512MB....

בבדיקת יציבות/בנצמרק עם תוכנת FURMARK.. ..הכרטיס קורס .. בתדרי סטוק! 663/995...

המעלות הגיעו ל84.. ובום המסך נכבה וכו.. דרך אגב ה VPU RECOVER..כבוי.

יש לציין שהיו בדיקות שהכרטיס הגיע ל107 מעלות(לפני שהחלפתי קירור)

ואז קרס... אז ? מזה אומר בעצם?

שהכרטיס שלי דפוק? או שהתוכנה לא משהו בבדיקה?

במשחקים הכל תקין אגב ובדיקות עם 3DMARK עבד אחלה וסיים (בתדרי סטוק)

תודה רבה מחכה לתשובתכם... (אני מעודכן עם הדרייברים האחרונים).

אם אני לא טועה תדרי הסטוק של ה4850 הם 993\625. לפחות ככה זה בכרטיס שלי

פורסם

זה בהחלט לא מצב רצוי. AMD אפילו רימו בדרייברים האחרונים שלהם לגבי ההתייחסות לתוכנת המאמץ FURMARK. כאשר הדרייבר מזהה את התוכנה, הוא מאט את כרטיס המסך ע"מ למנוע התחממות וקריסה. גרסאות חדשות של FURMARK עקפו את זה ע"י שינוי שם התוכנה.

אם נשווה את זה למעבד, אז תחת IntelBurnTest הוא יקרוס אבל תחת כל שימוש אחר הוא תקין. יש אנשים שעושים OC ומוכנים לקבל מצב כזה אבל אני חושב שזה אומר שהמעבד לא יציב באמת.

ה 4830 שלי מגיע ל 65 מעלות תחת FURMARK. אני לא טוחן אותו יותר מ 10 דקות כי אני רואה שהטמפ' נשארת יציבה ולא בא לי לקחת סיכון יתר. פה אני יוצא די שפן וגם אני מתנחם בזה שבכל משחק או פעילות אחרת, הכרטיס לא יתקרב למאמץ הזה.

האם הוא קרס גם לפני שהחלפת את הקירור ? האם יש סיכוי שהחלפת הקירור לא בוצעה כיאות ?

האם ישנם ארטיפקטים לפני הקריסה ?

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט לא מצב רצוי. AMD אפילו רימו בדרייברים האחרונים שלהם לגבי ההתייחסות לתוכנת המאמץ FURMARK. כאשר הדרייבר מזהה את התוכנה, הוא מאט את כרטיס המסך ע"מ למנוע התחממות וקריסה. גרסאות חדשות של FURMARK עקפו את זה ע"י שינוי שם התוכנה.

אם נשווה את זה למעבד, אז תחת IntelBurnTest הוא יקרוס אבל תחת כל שימוש אחר הוא תקין. יש אנשים שעושים OC ומוכנים לקבל מצב כזה אבל אני חושב שזה אומר שהמעבד לא יציב באמת.

ה 4830 שלי מגיע ל 65 מעלות תחת FURMARK. אני לא טוחן אותו יותר מ 10 דקות כי אני רואה שהטמפ' נשארת יציבה ולא בא לי לקחת סיכון יתר. פה אני יוצא די שפן וגם אני מתנחם בזה שבכל משחק או פעילות אחרת, הכרטיס לא יתקרב למאמץ הזה.

האם הוא קרס גם לפני שהחלפת את הקירור ? האם יש סיכוי שהחלפת הקירור לא בוצעה כיאות ?

האם ישנם ארטיפקטים לפני הקריסה ?

אז כן , שביצעתי בדיקה של FURMARK לפני החלפת הקירור... הוא לא היה מסיים ולפני הסוף היה קורס.. הטמפרטורה הרחיקה שחקים ל109 בערך...

ככה שאני כמעט סגור שהתוכנה הזאת מעמיסה יותר מידי או עושה משהו שדופק את התנהלות הכרטיס..

טוב כי זה היה עם הקירור המעפן של סאפיר, אז החלפתי לS1 ACCELERO ושמתי 120ממ מאורר על 1400 RPM קבוע..

וזה מוריד ב30 מעלות כל הזמן, אם במאמץ או באיידיל, ככה שהסיבה שהכרטיס קורס, זה לא בעיה של טמפרטורה.. כי הכרטיס הגיע כבר ל109 ואז קרס

וקראתי אפילו שהכרטיס מסתדר אפילו עם 130 מעלות... כי זה כרטיס שמתחמם מאוד.

לגבי מה שאמרת על FURMARK, בכרטיסי ATI-AMD, קראתי בהרבה פורומים באנגלית, שבאמת FURMARK לא עובד טוב איתם (לדוגמא קורס לפני הזמן)

, והתוכנה עלולה להרוס את הכרטיס

כי היא מאמצת דברים סתם?... תהיות ושאלות כאלה הועלו בפורומים השונים ולא היתה תשובה חד משמעית.. זה באמת מוזר.

אין ארטיקפטים בכלל...אני עושה אפילו בנצמרק או בדיקת יציבות בחלון קטן של 480*640..וגולש באינטרנט במקביל.. ככה שרוזולוציה כזאת לא צריכה להזיז לכרטיס מסך הזה... וזה בכל זאת קורס...כניראה שיש בעיה עם הFURMARK...

הגרסא שלי 1.6.5..

פורסם
  • מחבר

SOMEONE'S IDEA ??

פורסם

FUREMARK תוכנה מטומטמת... היא גורמת למאמץ ייתר של הכרטיס... גם עם הHD4850 שלי היא לא מסתדרת אבל כל דבר אחר כן.. ככה שאני מציע לך פשוט לשחק ולהנות מהכרטיס ולהניח לתוכנה הזו בשקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים