פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים שלום לכם.יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה.יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה.אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל.חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק)אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת ליאודה לכם מאודשיהיה לכם סופ"ש נעים.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים המחשב הוא רגיל כמו כל מחשב נייח ,רק בקטן?אם כן אז תעביר הכל למארז אחר ותוכל לפתור את הבעייה, איזה מחשב זה בכלל?יש דגם מדויק?
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים אם תגיד לנו שזה לא מחשב מותג נוכל לעזור לך, אגב תופיסף גם את סוג החיבור (AGP/PCI-X)
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים משהו כזה? Fit-PC פותח התארד ציין שהמחשב שלו בגודל של ממיר, יש מצב וזאת הגרסא הנייחת של הE-PC או מחשב מותג של דל...
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר מצטער על האיחור בתגובה.לא הייתי בבית כמה ימים.אני אגיד לכם את האמת? זה לא המחשב שלי.זה מחשב של חבר, ככה שאין לי את הלוח אם אבל אברר את זה בימים הקרובים.המחשב עצמו, נדמה לי מחשב שהם בנו לפי הצעת מחיר של טכנאי ולא מותג.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר יש לי שאלהhttp://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=958אני רואה דגם של כרטיס מסך, אך ראיתי את הדגם הזה והוא נראה די גדול פיזית, האם יש גירסה מוקטנת או שזה מובנה בצורה מיוחדת על הלוח? מה הלוח פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.