עבור לתוכן

מעוניין בקניית מחשב נייד לעבודת עיצוב (גרפיקה, פלאש, אולי אילוסטרייטור) לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :]

אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] )

התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר...

חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה,

בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת הVP של VIEWSONIC?

בתודה רבה מראש לכל העוזרים,

בן.

פורסם

שלום בן,

על מנת שיהיה ניתן לעזור לך יש למקד קצת את הצרכים. אם אתה מעוניין במחשב שמתחבר בתחנת עגינה אמיתית ובכל מקרה בהתחשב בתקציב הבלתי מוגבל אנחנו מדברים כאן על מחשב מרמה עסקית, טווח המחירים מתחיל בסביבות ה-6000 ש"ח לרוב וניתן להגיע להרבה יותר, תלוי בהעדפות.

מהו הגודל עליו חשבת? עד כמה אתה מתנייד? לכמה זמן חיי סוללה אתה זקוק?

ביחס לעבודה עצמה, האם אתה עושה שימוש ב-CS4? האם חשובה לך יכולת שימוש בתכונות המואצות על ידי מעבד גרפי ש-CS4 מציעה? אם כן, האם חשובים לך יותר ניידות וחיי סוללה או ביצועים טובים בתחום ההאצה הגרפית?

בנוגע למסך, פנה בבקשה לפורום מסכי מחשב.

פורסם

אם אין הגבלה של תקציב אני ממליץ על W500 של לנובו-מסך 15.4 אינץ'

סוס עבודה ממש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות!

tgolin: כן, אני מדבר על מחשב שיתחבר עם תחנת עגינה במקום העבודה ושמירב העבודה תתבצע על גבי מסך איכותי שייקנה למטרה זו, אני לא מעריך שיהיו יותר מדיי מצבים בהם אצטרך חיי סוללה מטורפים מעבר לממוצע מכיוון שרוב העבודה תתבצע בשעות המשרד מחובר לתחנת העגינה, מכיוון שעליי להביא אותו עימי לעבודה כל יום הייתי מעדיף שהוא יהיה יחסית קטן וקל - זאת גם בגלל שכמו שציינתי - הוא יהיה מחובר למסך גדול בזמן העבודה... לא הייתי רוצה שהמסך יהיה קטן מדיי שממש לא יאפשר עבודה עליו... אלא... משהו באמצע... אם אפשר :]

בקשר לתקציב, אשמח אם תוכלי לעזור לי ולכוון אותי למספר דגמים הנחשבים מומלצים/אמינים/חזקים בשני תקציבים שונים כדי שאוכל להציג את שתי האופציות השונות לפני הבוס :]

האחד הוא עד 6 וחצי

השני עד 8 וחצי

(שוב, טיפה גמיש)

בקשר לעבודה עם CS4, האמת שהתחלתי לעבודה איתה לא מזמן וממש ממש ממש לא נהניתי מהיכולות המואצות שהתוכנה מציעה וביטלתי אותן מייד. בכל מקרה במקום העבודה אני מניח שיהיה CS3 ואולי בעתיד ישתדרג לCS4 - ובכל מקרה - לא זה יהיה גורם ההחלטה הסופית.

תודה :]

פורסם

לפי התיאור שנתת אין לך צורך ממשי להגיע ל-8500 ש"ח שכן אתה לא זקוק לכרטיס מסך נפרד. אני הייתי ממליצה שתתמקד במחשבי 14.1"-13.3" שהם גדלי אמצע שנותנים שילוב יפה של ניידות עם מסך בגודל סביר לעבודה. אם אתה ממילא הולך לעבוד עם תחנת עגינה רוב הזמן אז זה לא יהיה בעייתי בכל מקרה.

מחשבים אפשריים ב-14.1" הם ה-Dell E6400 הזול בקטגוריה שתוכל למצוא במסגרת של 6500 ש"ח:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm

למחשב הזה יש יציאת DisplayPort, בניגוד למתחרים (אם כי בעבודה עם תחנת עגינה תמיד ניתן לקבל יציאת וידאו דיגיטלי מהתחנה). כמובן שאם יש לך עוד תקציב תוכל להשקיע אותו בשדרוגים כגון מסך טוב יותר ברזולוציה יותר גבוהה (שדרוג מומלץ לדעתי), מעבד , זכרון, דיסק קשיח וכו'.

אופציה שניה היא ה-Lenovo T400 שבדר"כ יקר יותר:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=T400

שים לב שיש המון יבואנים של המחשב הזה (מכאן התנודות במחיר) ולא כולם מציעים אחריות רשמית של IBM. מומלץ לקרוא את הסטיקי בנוגע ליבוא מחשב מארה"ב שמפרט כיצד יש לגשת לשאלת האחריות על מחשבי לנובו.

למחשב הזה יש חיי סוללה טובים במיוחד.

אופציה שלישית בקטגוריה היא ה-HP 6930p.

המחשב הזה כמעט תמיד יקר יותר מהמתחרים וחיי הסוללה שלו פחות טובים, יש שמעדיפים אותו בגלל העיצוב המעניין יותר. אני גם אוהבת את המקלדת שלו במיוחד אבל זו העדפה אישית לגמרי. יותר קשה למצוא אותו בארץ אז כדאי לבקש הצעות מחיר ממשווקים שונים.

אם אתה מכוון יותר לקצה העליון של התקציב אז אפשר להסתכל על מחשב כמו ה-Dell E4300 היקר בהרבה. זה מחשב של 13.3" והוא הרבה יותר קל (משהו כמו 600 גרם פחות), נותן חיי סוללה טובים וכמובן את כל התכונות העסקיות האחרות. הוא מגיע רק עם רזולוציה של WXGA ולא ניתן לשדרג אותה.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4300.htm

מכיוון שהתקציב שלך כן מוגדר כרגע אני מבקשת שתכניס אותו לכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים