עבור לתוכן

עזרה בהכרבת מחשב נייד מארה"ב - 1,000$.

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

אני רוצה לרכוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 1,000$...

השימושים שלי כרגע במחשב:

* גלישה באינטרנט

* צפיה בסרטים

* עריכת ווידאו פשוט ביותר (לא לאירועים או כאלו סתם כתחביב - אפילו לא חייב פרימייר)

* תמיכה במשחקים סטנדרטים, אני לא גיימר אבל רוצה שתיהיה לי את האופציה לשחק מידי פעם.

בעתיד:

אני יהיה סטודנט אז כל השימושים של סטודנט ממוצע...

וחשוב לי שאני לא יצטרך לזרוק את המחשב עוד 3 שנים אלא ימשיך להשתמש בו...

התקציב הינו עד 1,000$ כאשר יש אופציה של חריגה של 200$ במידה וזה יהיה הכרחי...

לא לקחת בחשבון עלויות משלוח / מכס / מע"מ כי יש לי מי שיביא לי אותו לארץ.

אשמח לעזרה בהקדם,

גיא.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ בבקשה...

פורסם

אתה מתכוון לסחוב אותו איתך הרבה? באיזה גודל מסך אתה מעוניין?

פורסם

הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות. נא לקרוא את חוקי הפורום.

האם יש חובה לאחריות בארץ?

פורסם

אין לי בעיה עם המשקל שלו או עם הגודל מסך

אם יש אפשרות ל אחריות בארץ יותר טוב אבל לא חייב

מצאתי 2 מחשבים אני צריך את הדעה שלכם

הייתם לוקחים את ה GATEWAY ?

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1218043606827*1218016497030&unProductString=1218012519873*1218010176167*1218012194815*1218014503463&catId=

פורסם

שני המחשבים הללו הן בחירות מוזרות ביותר שלא מתאימות לצרכים שציינת. למה מחשב כלכך גדול? ועם כרטיס מסך כמו ה-9800M GTS?! לפי הבנתי משחקים זה לא הייעוד המרכזי של המחשב, על איו רמה של משחקים מדובר?

כמו כן, אם יש לך כוונה כלשהי להוציא את המחשב הזה מהבית, ובמיוחד בתור סטודנט, בהחלט כדאי לשקול דברים כמו גודל ומשקל. מחשב 17" זה לא נייד, מחשב 15.4" זה נייד שמתאים לתזוזה מידי פעם ולא לסחיבה יומיומית בין שיעורים (אם כי ברמה הזו כבר יש אנשים שמסתדרים ולא יסכימו איתי). חיי סוללה זה גם משהו שכדאי לקחת בחשבון, חיי הסוללה של מחשב מהסוג שציינת יהיו רעים מאד.

ב-1000$-1200$ אפשר למצוא מחשבים הרבה יותר ניידים וקלילים ב-13.3"-14.1" שעדיין יאפשרו יכולת משחק (אם כי עם כרטיס מסך בסיסי יחסית). אופציה באמצע היא לדוגמא ה-XPS 1340 של דל ב-13.3" שנותן כרטיס מסך חזק יחסית לגודל או ה-Dell E6400 ב-14.1" שנותן גם אופציה לאחריות בארץ וגם איכות טובה בהרבה. אם מה שאתה מחפש זה מכונת משחקים יותר חזקה אז אפשר לעלות ל-15.4" אבל באמת לא הייתי עולה יותר מזה ל-99% מהשימושים ובוודאי שלא אם יש לך כוונה לקחת את המחשב ללימודים.

פורסם

ה-4 ק"ג שהוא שוקל לא כ"כ מפחידים אותי בעיקר שאני עכשיו חייל וב8 חודשים הקרובים הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים הכנת מצגות פשוטות לגלישה ויש מצב גדול שגם למשחקים .כשכרגע כל מקום אני יעבבוד איתו לדעתי גם יהיה חשמל אז סוללה שתחזיק לי לשעתים וחצי עבודה ניראה לי תספיק לי במידה ואני יתקע בלי חשמל.

השאלה שלי היא איך המפרט שרשום למחשב הזה באתר ,הוא טוב תדעתכם ?

ואם החברה הזאת (GATEWAY) אמינה ? כי סה"כ זה ניראה לי מחשב טוב והמחיר הוא לא כזה יקר .

פורסם

טוב, שלא תגיד שלא הוזהרת :P - זו טעות גדולה לדעתי לקנות מחשב נייד כלכך גדול ומסורבל ברוב הגדול מאד של המקרים. קנה דסקטופ, זה זול יותר ורמת הניידות לא שונה במיוחד. שעתיים וחצי של חיי סוללה מאד לא סביר שתקבל על מחשב כזה. קח בחשבון שגיימינג רציני על מחשב נייד זה גם לא תענוג כלכך גדול (וסוג המחשב שבחרת מיועד לגיימינג רציני יחסית), המסכים לא מצטיינים, המקלדות רחוקות מלהיות מושלמות והרמקולים לרוב גרועים. רוב האנשים ירצו לחבר לא מעט התקנים חיצוניים לכזה דבר בשביל גיימינג ובכל מקרה כל העסק עשוי להפוך הרבה יותר מסורבל ממה שנדמה לך. ועכשיו, אם אתה עדיין מעוניין לקנות כזה מחשב זו כמובן החלטה שלך.

אז לשאלתך, האם המפרט הוא "טוב"? טוב זה יחסי לשימושים. אם אתה מעוניין לקבל חיי סוללה ארוכים ולעסוק בעיקר בשימושים כלליים כמו עריכת מסמכים/ סרטים וכו' אז המפרט הזה הוא Overkill ואפשר למצוא משהו יותר מתאים או זול. אם מה שחשוב לך זה יכולת משחק גבוהה על חשבון חיי סוללה וניידות (וחום) אז המפרט הזה מתאים למדי . אתה אומר שאת לא גיימר והמשחקים הם מדי פעם ולכן לדעתי זה מוגזם, כרטיס המסך חזק מאד במונחים של ניידים. הרזולוציה של המסך מאד נמוכה בשביל מסך 17" וזה דבר שלי היה מפריע.

מבחינת החברה, אין ל-Gateway נציגות פעילה בארץ (לפחות לא אחת שמתפקדת) והמחשבים לא נמכרים כאן באופן רשמי. זה אומר שלא רק שלא תקבל אחריות אלא שאולי תתקשה לקבל חלפים או תיקונים במקרים מסויימים וכדאי לשקול את זה. אם אתה כבר הולך על מחשב מסוג כזה שלא נתמך בארץ אז שווה להסתכל גם על מחשבי Sager או מחשבים של חברות OEM קטנות כמו XoticPC או Powernotebook.

פורסם

יש לי את ה gateway fx p7805 (בין היתר) האיכות בנייה שלו היא ממוצעת והחלק הכי ירוד בבניה הוא ה switch של ה WIFI שהוא ממש רופף אבל זה לא כזה משנה.

יחס מחיר/ביצועים לא תקבל יותר טוב מזה אם אתה גיימר אבל אם לא ואתה מתכוון לסחוב את המחשב אתה תתחרט על ההחלטה שלך לרכוש אותו. בעבר המסכים שבאו איתו היו 1920X1200 ועכשיו מקבלים 1440*900 (ככה זה היה אמור להיות מההתחלה) ויש המון תלונות על איכות המסך. הרמקולים גרועים והמיקום של ה CTRL ממש גרוע (תסתכל בתמונות). מה שאני מנסה לומר הוא שלקנות את המחשב הזה במידה ואתה לא גיימר זה טעות למרות שהביצועים של המחשב מעולים.

אני מציע לך להסתכל על ה Studio XPS 1340 או על ה E6400 של dell

ד"א tgolin אני מקבל בממוצע em, מעל 3 שעות של גלישה עם WIFI ועוד כל מני שטויות. חיי הסוללה שלו ממש טובים ביחס למחשבי גיימינג אחרים

(הסוללה היא 9 תאים והיא בולטת מאחורי המחשב כמו כל סוללת 9 תאים)

פורסם

3 שעות זה בהחלט יפה בשביל מחשב כזה.

הרזולוציה שמצויינת בלינק המדובר היא אפילו לא WXGA+ אלא WXGA שבשביל מחשב 17" זה באמת נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים