עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך למשחקים (650 - 700 שח)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שאפאשר לקבל במחיר הזה למשחקים.

מפרט:

מעבד:INTEL CORE 2 DUE 2.66GHZ (שתי ליבות)

לוח אם : DDR2 תומך PCIe

מסך : ViewSonic 19 אינץ'

(אם צריך להוסיך משהו במפרט תגידו ואני אוסיף)

ATI Radeon HD4850 512MB PCIeו Sapphire

Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe

Sparkle nNIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe

Asus nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe

המשחקים שאני משחק:

GTA San andreas

Call Of Duty 4,5

WarCraft

CS

רמת הבקיאות שלי בנושא שואפת ל0 לכן אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כרטיס מומלץ.

ועוד שאלה.

הלוח אם שלי תומך DDR2 וחלק מהכרטיסים שאני רוצה הם DDR3 , אין לי מושג מה זה אבל האם זה ישפיע אם אני יקח כרטיס של DDR3 לממרות שהמחשב שלי DDR2?

פורסם

איזה מעבד בדיוק יש לך?

אם אלו בדיוק המשחקים שאתה משחק ולא אף משחק אחר, תקנה את ה-HD4830. הכרטיס של ספיר טוב וזול.

אבל אם התקציב מאפשר ואתה מתכוון לשחק במשחקים חדשים שיצאו תקנה את ה-HD4850.

בקשר לזכורונות - אם הלוח תומך ב-DDR2 אתה לא יכול להשים DDR3. בכל אופן זה גם לא כל כך משתלם...

פורסם
  • מחבר

הדגם של המעבד זה E7300

ואגב אתה בטוח? כי בחנות אמרו לי שאין בעיה לשים DDR3

פורסם

לך על 4850 בעיניים עצומות ,יש כבר חנויות שמוכרות ב750 ,תוספת לא גדולה אבל משתלמת במיוחד.

לגבי השאלה שלך, איזה לוח יש לך ? דגם מדוייק.

ואיזה ספק ?

פורסם
  • מחבר

Intel® Desktop Board DG31PR זה הדגם המדוייק

http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/desktop/367315.htm

כאן יש את כל המידע על הלוח אם .

ובקשר למשחקים אני לא הולך לשחק משחקים של גריפיקה מטורפת כמו Crysis וכו.

אני כן אשחק במשחקים סטייל COD , CS חדשים.

בקשר לספק כח אין לי מושג , מישהו יכול לעזור לי לברר?

פורסם

תפתח את המארז, תצלם את המדבקה שעל גבי הספק ותעלה לפה, לדעתי הוא ג'נרי ,ז"א לא מספיק חזק ובן של חברה לא ממש מוכרת, מה שיגרום לך גם להחליף ספק, חובה!

בכל אופן ,תצלם, תעלה ונראה איך מתקדמים.

ד"א:

הלוח שלך לא תומך בDDR3

פורסם

עזבו את עניין הלוח, הוא התכוון לכרטיסים עם GDDR3 (תפסיקו לקרוא לזה DDR3 ולא תבלבלו את זה עם הזכרון הראשי) ואין לזה קשר באילו זכרונות הלוח תומך.

אני ממליץ על ה - HD4830, לינק - https://tms.co.il/product/6329

משתלם יותר מ - HD4850 כי הפרש הביצועים ביניהם לא גדול והכרטיס לרוב עושה תוצאות טובות ב - OC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אז DENNIS אין בעיה לשים במחשב שלי כרטיס עם DDR3? אני צריך תשובה סופית בעניין בבקשה.

ואגב אני לא יודע מה זה GDDR3 אבל על האריזה של הכרטיס היה רשום DDR3.

פורסם

זה GDDR3 כי זה זיכרון של כרטיס מסך (להבדיל מזיכרון ראשח של המערכת), G זה קיצור ל - GRAPHIC.

ואין בעיה לשים כזה כרטיס.

פורסם
  • מחבר

תפתח את המארז, תצלם את המדבקה שעל גבי הספק ותעלה לפה, לדעתי הוא ג'נרי ,ז"א לא מספיק חזק ובן של חברה לא ממש מוכרת, מה שיגרום לך גם להחליף ספק, חובה!

בכל אופן ,תצלם, תעלה ונראה איך מתקדמים.

ד"א:

הלוח שלך לא תומך בDDR3

הספק כח כל כך קריטי למשחקים שאני משחק כרגע או לכרטיס? או שאפשר להתסתדר גם אם הוא לא טוב?

פורסם

איזה ספק זה ?

אנחנו לא יודעים בכלל, ודניס, אל תהיה בטוח שה4830 עדיף בגלל המחיר, אני מכיר את הכרטיס ויש הבדלים .אתה אומר OC ,גם עם ה4850 אפשר לעשות OC אבל בקטנה ,מוזר גם שלא התייחסת לספק.

פורסם

לא שמתי לב לעניין הספק, באמת מעניין איזה יש לו.

ואני עדיין חושב שה - HD4850 לא שווה תוספת של יותר מ - 100 ש"ח על HD4830 (במידה ולשניהם קירור נורמלי ולא סינגל סלוט ל - HD4850).

פורסם

נכון מאוד, אוקיי דניס, העלת לי עכשיו סוגייה מעניינת, עכשיו אני יודע למה הכרטיס שלי עלה יותר יקר, 900 ש"ח כמעט, בגלל הקירור שלו, באמת זה הבדל אבל, לדוד שלי יש 4870 של ספיר עם קירור חושך ,ממש גרוע, ויש לו ירידות ביצועים מטורפות ,ברמות קיצוניות, אז גם זה חשוב, צודק, עדיף כבר ללכת על 4830 עם קירור טוב ולא להתפשר ולתגן רכיבים אלקטרוניים אחרי זה.

פורסם

אחרי התלבטות דומה שהייתה לי הלכתי על הספייר 4830 והחלפתי גם ספק (סיסוניק 400W) כי אין מנוס מזה... עדיף לשלם עוד טיפה כסף ולחיות בשקט ובשלווה שקפיצות מתח פתאומיות ישרפו לך את הכרטיס.. מה שגם אם אתה מתכנן לעושת לכרטיס OC זה ידרוש עוד טיפה מתח מהספק עצמו..

אחרי OC לכרטיס (מעבד כרגע עומד על 750 זכרונות על 1000... במקום 575 ו900) COD 5 רץ לי ממש חלק (גם בתדרים יותר נמוכים הכרטיס הסתדר לא רע בכלל עם AA של x4) הכרטיס לא מתחמם (מאוורר עלה לשימוש ב60 אחוז במקום 50.. מדהים כמה שהא שקט) על מסך 22" ברזולציה הטבעית שלו

שווה כל שקל בשביל כרטיס ברמה בינונית

נ.ב יש לך את הכרטיס כרגע ב600 ש"ח בKSP

פורסם

הספיר נחמד אבל המלצתי על ה - PALIT כי הקירור שלו שקט יותר וגם כן יעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים