עבור לתוכן

סט אפ לגיטרה חשמלית עם גשר צף

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה...

לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד...

עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא...

אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה...

תודה..

פורסם

יש כמה דברים שסטאפ כולל.

אני לומד סטאפ על ידי זה שאני הולכת לחנות כלי הנגינה הקרובה לבית שלי שאני לוקח איתי את הגיטרה שלי (יש לה טרמולו גם) ומבקש להסתכל כשהם עושים אותה.

אני ממליץ לך שאם אתה לא מבין בה כל כך קודם כל תשאל שאלות כי בטרמולו אפילו להחליף מיתרים יש שיטה מסוימת.

פורסם

tremolo usually barely needs setup,

only intonation setups

פורסם
  • מחבר

יש כמה דברים שסטאפ כולל.

אני לומד סטאפ על ידי זה שאני הולכת לחנות כלי הנגינה הקרובה לבית שלי שאני לוקח איתי את הגיטרה שלי (יש לה טרמולו גם) ומבקש להסתכל כשהם עושים אותה.

אני ממליץ לך שאם אתה לא מבין בה כל כך קודם כל תשאל שאלות כי בטרמולו אפילו להחליף מיתרים יש שיטה מסוימת.

כן אבל אני רוצה יותר מזה אני רוצה לדעת כאילו... לעשות סט אפ לכל גיטרה עם טרמולו.. חוץ מזה היא ממש לא מזמן עברה סט אפ... עד הפעם הבאה זה יקח זמן..

אגב... אני יודע להחליף מיתרים (בטרמולו..)

פורסם

להחליף מיתרים זה די קל, החלק הבעיתי זה לכוון את המתח כדי שהיא לא תצא כל הזמן מכיוון

פורסם
  • מחבר

יש את הניטים האלא ששומרים שהיא לא תצא מכיוון זה ממש פשוט... אתה מרכיב אותם וזהו...

פורסם

לאדע, כשקיבלתי את הגיטרה והחלפתי מיתרים, היא כל חצי דקה יצאה מכיוון, למרות שהמיתרים היו נעולים. בסוף התיאשתי ושלחתי אותה לסטאפ

פורסם
  • מחבר

לאדע, כשקיבלתי את הגיטרה והחלפתי מיתרים, היא כל חצי דקה יצאה מכיוון, למרות שהמיתרים היו נעולים. בסוף התיאשתי ושלחתי אותה לסטאפ

חחחח לפחות הגשר (בגשר צף) לא נפל לך ובלאגנים..

יש כאלא שבאים להחליף והרי המיתרים והגשר צריכים להיות ב"הרמוניה" במין שיווי משקל שבו בגשר מקביל לגוף..

אבל הם מפרקים ישר את כל המיתרים ואז הגשר נופל אבל זה בגשר צף... בעקרון כל גיטרה שיש למיתרים שלה השפעה אחד על השני זה אמור לעשות בעיות...

פורסם

גם כשזה נופל, זה לא כל כך קשה. אני אישית מרים את הגשר עם היד, מכניס פקק של בקבוק קולה (כי הוא יותר קשיח), מסדר את המיתרים, מותח ומוציא אותו :)

פורסם
  • מחבר

חחחח לא אתה פשוט לא נוגע אתה מכניס את המיתרים והם כבר מסדרים אותו כשאתה מותח...

או שאתה פשוט מחליף אחד אחד... וככה הוא לא נופל מלחתחילה...

יש כל מיני אפשרויות...

אבל זה בהחלט אפשרי גם ככה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים