עבור לתוכן

תוכנה לחסימת פרסומות בדפי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום.

אתמול החלפתי מתוכנת פיירוול של SUNBELT KERIO PERSONAL FIREWALL לתוכנה COMODO FIREWALL PRO.

לדאבוני הניכר, הפיירוול החדש לא חוסם את כל הפרסומים והפרסומות שמתנועעות לי במרץ בעמודי האינטרנט, כמו שהסאנבלט עשה (בכל מקום בו היה כל סוג של פרסומת, סטאטי או אנימציה, היה רשום "AD BLOCKED BY KPF").

האם ישנה הגדרה לקומודו שתפעיל חסימה כזו (די חרשתי את עמודי העזרה שלהם, אבל לא מצאתי), או שישנה תוכנה חיצונית לצורך כך.

קשה להתרגל מחדש לכל ההפרעות האלו וגם מאט לי תצוגה, שכן כרטיס מסך חלש.

תודה.

פורסם

באמת יש משתמשים ב firefox שלא מכירים עדיין את adblock plus ?

פורסם
  • מחבר

המון תודה על הקישורים.

לקח קצת זמן עד שהבנתי את הקטע עם ה-HOST, ויש לי שאלות:

אם אני מבינה נכון, אני אמורה להעתיק את כל המסמך ולשמור כקובץ הוסט במקום זה שכבר קיים שם. הקטע זה שבזה שקיים מופיעות כל מיני כתובות שמתחילות דווקא ב-127.0.0.1, אז האם לשמור את הקובץ השני, זה שאינו זירו?

וגם, מופיעות שם כתובות שה-IMMUNIZER של SPYBOT שמר - האם יימחקו? האם יירשמו מחדש בפעם הבאה שאפעיל אימיונייזר?

ולמי שהסתלבט עליי - קטעים. מניחה שחייתי חיים מוגנים בזכות סאנבלט, עד אתמול... מבינה שאתה ממליץ על התוכנה ולא על קובץ ההוסט?

או שלעשות את שניהם?

תודה.

פורסם

ה HOSTS טוב בעיקר בשביל תוכנות אחרות מלבד FF. לגבי הקובץ שקיים, את יכול להעתיק את הקובץ מהאתר לסוף שלו (בלי החלקים של ה localhost מההתחלה).

פורסם
  • מחבר

מגניב!

עוד צריכה להבין למה לפעמים אני לוחצת על פרסום עם האדבלוק והוא נעלם, ולפעמים אני לוחצת ומוצאת עצמי באתר הפרסום, אבל השיפור ניכר והגלישה מהירה הרבה יותר. תודה שוב!

מבקשת בכל זאת לדעת האם קיים פיירוול מומלץ שגם חוסם פרסומות באופן טוטאלי כמו שהסאנבלט עשה.

פורסם

ב add

filter subscription

http://www.planetnana.co.il/amiadb/filter.txt

לשים את זה 8)

אם נשארו פרסומות לוחצים עליהם קליק ימני לוחצים enter וזה נעלם

אבל אם זה flash צריך ללחוץ בריבוע קטן כזה .. 8)

fd30de6duntitled.jpg

פורסם
  • מחבר

...ועולמי עכשיו נעים יותר :yelclap:

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים