עבור לתוכן

מפרט לגיימינג כבד 5-6K כולל OC

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד)

רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט)

מתוכנן OC

רצוי מארז Full Tower

רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת

רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX

ישומש על מסך 24'

בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר..

דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע

נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה

פורסם

אם אתה שואל אותי-המחיר שתוכל להוציא על המפרט כ"כ נמוך, והפרש הביצועים שתקבל במפרט החדש מול ה"ישן" כ"כ נמוך, שלא שווה לך לקנות אחד חדש.

פורסם

עליה כבר תהיה GTX295 שעולה לבד בערך חצי מהתקציב, זה לא מאפשר כבר לעלות בשאר.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי רוצה שאני יעשה את זה כדיי לשמור על הערך של המחשב..למכור את שלי ולקנות חדש...

מה אתם מציעים?כמה יעלה מחשב 295GTX?

פורסם

אז מה כל חודש תקנה מחשב חדש ? ... לבריאות ...

המחשב שלך בוא נגיד חיית משחקים ... אני לא מבין למה הצורך למכור אותו או לקנות GTX295 ... הביצועים הם כמעט אותו דבר ... אולי הייתי קונה מארז חדש וטוב

( אני זוכר שפתחת תרד כדי להעביר את המיקום של ה HD ) אז תחפש משו שיתאים לך ... בכל מצב אף אחד לא יגיד לך למכור תמפרט שלך כי אתה פשוט תקבל חצי ממה שהוא שווה ותפסיד מערכו ... ושתקנה חדש ההפרש ביצועים שיהיו לו ממש לא רחוקים ממה שיש לך עכשיו :nixweiss:

מה שכן יש לי להציע לך "לשפר" במפרט שלך ... הוא את הלוח אמ ... אם אתה מתכנן OC כבד למעבד הייתי שוקל להחליף אותו ( ה Q6600 פשוט שווה לעשות לו OC )

בקשר לקירור למעבד הייתי גם מחליף ל TRUE 120 של טרמו ... ועוד 2 מאווררים משני הצדדים ...

חוץ מזה אין מה להחליף הכרטיס מסך שיש לך אחד הטובים שנוצרו חכה עוד שנתיים שלוש ותשדרג כרטיס מסך ...

פורסם

מחשב זה לא מכונית. אתה לא שומר ככה על הערך שלו - אתה מפסיד כסף.

יש לך כרגע מערכת מטורפת. אין שום היגיון למכור אותה ולקחת מערכת מטורפת אחרת, שלא תוסיף יותר מדי לביצועים.

פורסם

אין טעם לשדרג, אולי רק לקנות מסך H-IPS טוב (אתה תראה שיפור עצום לעומת TN) ולשדרג קצת את מערכת הקירור.. אולי מארז יותר יפה כפי שרצית..

חוץ מאלו המחשב שלך פשוט פצצתי ואתה רק תזרוק כסף לפח אם תשדרג אותו.

פורסם
  • מחבר

מז"א לשדרג מעכרת קירור?מה אתה מציע?

בכמה אוכל למכור את המארז שלי אתם אומרים ואיזה הייתם ממליצים לי לקנות כמה שיותר זול אבל שיהיה סביר ויהיה full tower

תקציב עד 1k נגיד אבל רצוי כמה שפחות

פורסם

לדעתי אתה יוצא מנקודת מבט לא טובה... ברגע שאתה קונה מחשב אתה בעצם לא יכול למכור אותו אחראי זה... אתה נשאר איתו ורוב הסיכויים למכור אותו ממש קטנים ... במיוחד מארז ...

פורסם

אתה מודע לזה שמה שיש לך עכשיו עולה 6K כחדש, נכון?

אז איך אתה מתכנן לשדרג במחיר של מה שיש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים