פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים היי, רכשתי לפני כשבועיים את הלפטופ הנ"ל.מותקן בו ווינדוס וויסטה SP1 וכבר שבוע בערך שההרד דיסק עובד כל הזמן, במין bursts קצרים כל הזמן. כל שניה בערך יש הבהוב. בלי הפסקה.ניסיתי לסגור את האנטי ווירוס וכל תוכנה שפועלת ברקע אבל לא מצאתי את הסיבה לתקלה.אשמח לעזרה, תודה
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים כנראה בגלל lsass.exe וזה ככה כבר גם ב XP ככה זה.ואין תשובה ממיקרוסופט למה זה ככה.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר האמת שאין לי כזה process או service...יש אפשרות שזה משהו אחר שכן בשליטתי?
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים איך אין ? אם אין זה רע.! תוסיף להצגה si/o write ו/או i/o reads תוראה אותו עולה כל שניה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר סה"כ אני מרוצה ממנו, נראה לי שהזמן סוללה שלו נמוך למדי (אבל הוא לא מיועד להתנייד הרבה אז זה בסדר).המקלדת טובה, הרמקולים סבירים, מסך סביר, מהיר...קיצר, אם זמן סוללה הוא לא קריטי עבורך אז הייתי ממליץ.קניתי ב4300 מוואלה שופס. במכרז אישי
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים לכמה זמן בערך מספיקה הסוללה בשימוש של אינטרנט ותוכנות בערך?המחשב ממש טוב אז אם זה יספיק לזמן סביר אז זה טוב
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים הי,גם אני חושב לקנות את המחשב הזה - אשמח לקבל עליו חוות דעת שלך. איך המהירות? המסך (מבריק נכון?)? וכו' ובאמת כמה זמן בערך הסוללה מחזיקה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.