עבור לתוכן

הרכיבו לכם קואליציה ( מחשבון )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

:lol:

סלאמתק ברווז - הצחקת אותי - תודה

אבל למה אתה חושב שזה עיניין לכולם שיש לך רק אשך אחד ( שמאלי ) אתה לא יכול להגיד לי את זה בפרטי :smile1: ( בעצם לא )

ועדיין למרות הרוח הטובה , עדיין לא היתיחסת לאידיוט הכפר שליכאורה אמור להוציא לפועל את ה"רעיונות " ( חח ) הפוליטים שמצביעיי קקה דימה ובכלל זה אתה כמובן למעט את הטענה ה"מוחצת" שאתה חושב כך ;) , אפילו הציפורה לא מקבלת תמיכה מ"חברים" חחח לדרך שלה קרי העבודה ומר"צ כמובן הס הלהזכיר את מסיבת הניצחון וההצהרות - חחח , אח ברווז איזה מפלגה מתאימה בחרת לך , או אולי המפלגה הזו בחרה בך ? היא הריי פונה לפלח שוק / מצביעים .

היא הריי ניסתה כבר להקים ממשלה לפני כן - :bash: אתם אנשים עקשים כמו שאתם :silly:[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 12:43:31

לו הו הו הו הו הו הו זר

הנשיא יטיל על נתניהו את הרכבת הממשלה הבאה

בית הנשיא הודיע כי בשעות הצהריים יפקיד נשיא המדינה את מלאכת הרכבת הממשלה הבאה בידי יו"ר הליכוד. קודם לכן נפגש נתניהו ביחידות עם פרס, ואמר לו: "אני מוכן ללכת רחוק כדי לכונן ממשלת אחדות". לבני: "אין לו דרך" (חדשות)

לסיפור המלא. . .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674901,00.html

• תגובות 47
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:)

לבני אמרה בצאתה מהפגישה שערכה עם פרס בנפרד מנתניהו,

כי "מי שמוכן לוותר על כל ערכיו כדי לשבת על כסא אינו ראוי לשבת על הכסא".

LOLOLOLOLOLOL

היא מדברת על עצמה, כן? :nixweiss:

---

כל הכבוד לטוקבק #5

פורסם
  • מחבר

לבני אמרה בצאתה מהפגישה שערכה עם פרס בנפרד מנתניהו,

כי "מי שמוכן לוותר על כל ערכיו כדי לשבת על כסא אינו ראוי לשבת על הכסא".

לדבריה, "מוקמת כאן קואליציה שמבוססת על היעדר חזון מדיני, קואליציה שלא תאפשר לי לממש את הדרך של קדימה. ממשלה רחבה - אין בה ערך אם היא לא מובילה דרך. לא אוכל להיות כסות להיעדר דרך".

היא צריכה מראה הבחורה הזו :s05:

אני לא מבין על מה היא מדברת בכלל ,איזה ערכים יש לה מלבד להחזיק בשילטון ? היא זו שלא מוכנה לוותר על הכיסא ( אפילו שהוא לא שלה , לא היה שלה וכניראה עם התנהגות ילדותית שכזו לא יהיה שלה ) ועל איזה חזון מדיני היא בדיוק מדברת ? אין לליכוד ולימין חזון מדיני ? הרי מה שהעם מנסה להגיד בבחירות האלו זה שנימאס מההיתרפסות והפחדנות של קקה דימה ושל מר שרון לפניו , הימין מנסה להגיד שדרך השמאל מיצתה את עצמה , מה היא עד כדי כך חרשת ממחמאות עצמיות שהיא לא שומעת את זה , או מסונוורת מהתואר שהיא לא רואה את זה ? - לצערי אני חושש שזה כך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים