פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיעאבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע?איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו.מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו) יש לך אוסף של פורנו ילדים על המחשב שאתה שואל? כי יש דרכים קלות יותר להפטר ממידע כמו סטיק של MINISD, במקרה שהמשטרה באה שוברים אותו ובולעים
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים כי ברגע שהם יודעים שזה ממחשב X שיושב בבית של Y זה *קצת* הזוי לטעון שאחותך הקטנה או אבא שלך שבקושי יודע לעשות copy paste פרץ לרשת של השכנים, לא?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה גם שהמשטרה יכולה לבוא אליך הביתה לחקור את העניין ולתשאל את אמא שלך, שהיות ולא גידלה בן סוחר סמים(נכון? כי במקרה בדיוק נגמר לי , אז אם כן...סתם), לא תשמור על זכות השתיקה.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים כי ברגע שהם יודעים שזה ממחשב X שיושב בבית של Y זה *קצת* הזוי לטעון שאחותך הקטנה או אבא שלך שבקושי יודע לעשות copy paste פרץ לרשת של השכנים, לא?אולי הם משחקים אותה? מאיפה המשטרה יודעת על כך ?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים אז זהו, שהיא לא יודעת - בשביל זה יש חקירה - גם של האנשים המעורבים וגם של אנשים שמכירים את האנשים האלה (מורים, מנהלים בעבודה וכו').אפשר גם לשאול איך המשטרה יכולה להוכיח שהעבירה בוצעה דווקא המחשב שלך ולא על ידי מישהו שהתחבר (או פרץ) לרשת האלחוטית שלך מבחוץ...
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים יש מצבים שהם כן יודעים עלייך דבריםקרה לי מקרה שסרקתי והעלתי כמה ספרים עם זכויות יוצרים לפורום מסויים של ווראז והפוסט הזה הזה קיבל מעל ל100 תגובות טובות ומפה לשם המוציא לאור של הספרים האלה ראה והגיש תלונה במשטרה ומפה לשם הגיעו אליי עד לבית ולקחו לי את שני המחשבים ואת הסורק לאיזה 3 שבועות,הם לקחו אותי לחקירה ולפני שפתחתי את הפה הם פתחו לפני קלאסר ענק עם כול הפוסט + מספרי IP שלי והודעה בכתב מהספק אינטרנט שלי שאילו הכתובות IP שלי,בגדול לא יכולתי ללעשות שום דבר חוץ מלהודותאז הודתי באשמה וציינתי להם את המניע שלי בכתבלמזלי הצלחתי להשיג את העו"ד של התובע והגעתי איתו לפשרה של 10K במזומןוככה נסגר גם התיק האזרחי וגם התיק הפלילי (הפלילי נסגר מחוסר עניין לציבור)
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים לפי רמת הידע והכתיבה של כותב ההודעה זה מקס' להכינס לרשת הלא מוגנת של השכנה או לשם לאחותו keylogger.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים דעו לכם שגם אם אתם משתמשים באינטרנט של השכן שיש לו רשת פתוחה... אם ממש חמים עליכם. יגיעו אליכם רוצים לפרוץ? תפרצו לעצמכם תעשו ניסויים על עצמכם .
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים יש למפלג עבירות מחשב דברים הרבה יותר חשובים לעשות...ומעט מדי כח אדם - ויש שם כמה אנשים טובים מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.