עבור לתוכן

דיסק און קיי עם וירוס מה עושים?

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם

יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??

פורסם

איזה וירוס זה? ואיך אתה יודע שהוא שם?

פורסם

תתקין אנטיוירוס טוב (קספרסקי או NOD32 למשל, לא משהו חינמי), תעדכן אותו, תכניס את הDOK ותריץ עליו סריקה.

פורסם

תמונות לא יכולות להכיל וירוסים.

תדאג שלא מופעל אצלך autorun ותגבה משם את מה שצריך.

פורסם

אפשר גם להשתמש ב LIVE CD של לינוקס בשביל להעתיק רק את התמונות ממנו.

פורסם

התמונות לא מכילות ווירוס (לא יכולות להכיל בכל אופן), תנסה לסרוק עם אנטיוירוס את ה-USB ותמחק את כל מה שתמצא בלי חשש.

פורסם

כל קובץ (כולל MP3, JPG או כל דבר) שיש תוכנה שפותחת אותו יכול להכיל בתוכו קוד זדוני שיגרום לתוכנה (במקרה שיש בה באג שכזה שלא תוקן) להריץ דברים ולעשות דברים שאתה לא רוצה (לא שזה המקרה פה).

פורסם

אני זוכר מדריך של איך להחביא קובץ EXE בתוך JPEG..

פורסם

אני זוכר מדריך של איך להחביא קובץ EXE בתוך JPEG..

אבל זה לא מעשי כי אתה צריך להפוך את זה חזרה ל-EXE כדי שהקוד יופעל, וזה כמעט ולא מעשי כי שום כותב וירוס לא ייטרח לבנות קוד שמדביק תמונות :kopfpatsch: (ומנסיון)[br]פורסם בתאריך: 11.02.2009 בשעה 20:41:43

כל קובץ (כולל MP3, JPG או כל דבר) שיש תוכנה שפותחת אותו יכול להכיל בתוכו קוד זדוני שיגרום לתוכנה (במקרה שיש בה באג שכזה שלא תוקן) להריץ דברים ולעשות דברים שאתה לא רוצה (לא שזה המקרה פה).

שזה נקרא exploit ובחלק מהמקרים buffer-overflow, כל ה-exploitים הידועים שהיו (לדוגמא ב-gif שהופץ ב-2004 וגרם להרצת פקודה להורדת TrojanDownloader) תוקנו על ידי מיקרוסופט.

פורסם

מה הקשר למיקרוסופט ? יש תוכנות שגם חברות אחרות כותבות (ולא כולם דואגים שכל התוכנות במחשב שלהם יהיו מעודכנות, כולל אלו של מיקרוסופט). בכל מקרה, כדאי שאנשים יהיו מודעים לזה ולא להגיד שאין בעיות עם כל קובץ שהוא לא EXE.

פורסם

מה הקשר למיקרוסופט ? יש תוכנות שגם חברות אחרות כותבות (ולא כולם דואגים שכל התוכנות במחשב שלהם יהיו מעודכנות, כולל אלו של מיקרוסופט). בכל מקרה, כדאי שאנשים יהיו מודעים לזה ולא להגיד שאין בעיות עם כל קובץ שהוא לא EXE.

אז עם איזו תוכנה אתה צופה בתמונות? Ifran? תעשה לי טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים