פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהםיש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים תתקין אנטיוירוס טוב (קספרסקי או NOD32 למשל, לא משהו חינמי), תעדכן אותו, תכניס את הDOK ותריץ עליו סריקה.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים תמונות לא יכולות להכיל וירוסים.תדאג שלא מופעל אצלך autorun ותגבה משם את מה שצריך.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים התמונות לא מכילות ווירוס (לא יכולות להכיל בכל אופן), תנסה לסרוק עם אנטיוירוס את ה-USB ותמחק את כל מה שתמצא בלי חשש.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים כל קובץ (כולל MP3, JPG או כל דבר) שיש תוכנה שפותחת אותו יכול להכיל בתוכו קוד זדוני שיגרום לתוכנה (במקרה שיש בה באג שכזה שלא תוקן) להריץ דברים ולעשות דברים שאתה לא רוצה (לא שזה המקרה פה).
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים אני זוכר מדריך של איך להחביא קובץ EXE בתוך JPEG.. אבל זה לא מעשי כי אתה צריך להפוך את זה חזרה ל-EXE כדי שהקוד יופעל, וזה כמעט ולא מעשי כי שום כותב וירוס לא ייטרח לבנות קוד שמדביק תמונות (ומנסיון)[br]פורסם בתאריך: 11.02.2009 בשעה 20:41:43 כל קובץ (כולל MP3, JPG או כל דבר) שיש תוכנה שפותחת אותו יכול להכיל בתוכו קוד זדוני שיגרום לתוכנה (במקרה שיש בה באג שכזה שלא תוקן) להריץ דברים ולעשות דברים שאתה לא רוצה (לא שזה המקרה פה). שזה נקרא exploit ובחלק מהמקרים buffer-overflow, כל ה-exploitים הידועים שהיו (לדוגמא ב-gif שהופץ ב-2004 וגרם להרצת פקודה להורדת TrojanDownloader) תוקנו על ידי מיקרוסופט.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה הקשר למיקרוסופט ? יש תוכנות שגם חברות אחרות כותבות (ולא כולם דואגים שכל התוכנות במחשב שלהם יהיו מעודכנות, כולל אלו של מיקרוסופט). בכל מקרה, כדאי שאנשים יהיו מודעים לזה ולא להגיד שאין בעיות עם כל קובץ שהוא לא EXE.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה הקשר למיקרוסופט ? יש תוכנות שגם חברות אחרות כותבות (ולא כולם דואגים שכל התוכנות במחשב שלהם יהיו מעודכנות, כולל אלו של מיקרוסופט). בכל מקרה, כדאי שאנשים יהיו מודעים לזה ולא להגיד שאין בעיות עם כל קובץ שהוא לא EXE.אז עם איזו תוכנה אתה צופה בתמונות? Ifran? תעשה לי טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.