פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים שלום לכולםצריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל) ראיתי את הדגם הבא: Line InteractiveוPRPC650וAdviceהאם הוא יעשה את העבודה?תודה
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penrynלוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3Lמארז ANTEC P182קרור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Proספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12Vזכרונות A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKSכרטיס מסך Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMIצורב LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackקרור מארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אל פסק מספק - אני שאלתי לגבי המסך כי אם זה מסך CRT או לחילופין מסך LCD גדול מאוד אזי צריכת האנרגיה שלהם גבוההאני ממליץ גם לחבר את ציוד התקשורת (מודמים, נתבים וכו') אל האל פסק - בד"כ צריכת האנרגיה שלהם קטנה - הכוונה היא לשמור עליהם מפני תנודות המתחעוד נקודה אחרונה - שים לב לנושא האחריות במיוחד לנושא כמה זמן אחריות יש לסוללה (שהיא הדבר שהכי קריטי והכי מתקלקל באל פסק) - וגם מיקום האחריות (או לחילופין איסוף מאתר הלקוח)כל טוב ובהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר קודם כל תודה על התשובה רק אני מבין לא מבין מה הכוונה ב "מספק" (כמו ציון 56 בבחינה)?והאם יש לך המלצה על אחד אחר ?
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים משמע מספיק - הוא מתאים לקונפיגורציה שלך...הוא יחזיק בסביבות 20 דקות - האל פסק בא עם תוכנה להורדה מסודרת - השתמש בה
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים שלום , חשוב לבדוק מהי הטכנולוגיה שבה עובד ספק המחשב שלך במקרה והספק עובד בטכנולוגית PFC- POWER FACTOR CORRECTIONשים לב למפרט הספק שלך ציטוט מהאתר של היצרן : "99% Active Power Factor Correction provides clean and reliable power to your system"ה PRPC650 לא מומלץ היות שבזמן גיבוי (כשאין חשמל) האל פסק מוציא גל ריבועי שונה מגל סינוס של חברת חשמל , ו ספק PFC יתקשה לעבוד עם גל כזה ואף יכול להינזק . ולכן מומלץ אל פסק גל סינוס טהור.בנוסף אל פסק נועד לתת זמן מספיק למשתמש בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת ונכון הוא מגיע עם תכנה שניתן דרכה להגדיר כיבוי מסודר.מה שכן 20 דקות זהו נתון שגוי , בי ן7 ל 10דקות אולי ולכן כדאי להגדיר שאם לאחר 3-4 דקות לא חזר החשמל יתבצע כיבוי מסודר למערכת .הכל פונקציה של מצברים , ב PRPC 650 יש מצבר 12V 7AH אחד , ולכן לא יתן זמן גיבוי ארוך מאוד. ככל שנוסיף יותר מצברים זמן הגיבוי ישתנה ! בברכה
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר שלום , חשוב לבדוק מהי הטכנולוגיה שבה עובד ספק המחשב שלך במקרה והספק עובד בטכנולוגית PFC- POWER FACTOR CORRECTIONשים לב למפרט הספק שלך ציטוט מהאתר של היצרן : "99% Active Power Factor Correction provides clean and reliable power to your system"ה PRPC650 לא מומלץ היות שבזמן גיבוי (כשאין חשמל) האל פסק מוציא גל ריבועי שונה מגל סינוס של חברת חשמל , ו ספק PFC יתקשה לעבוד עם גל כזה ואף יכול להינזק . ולכן מומלץ אל פסק גל סינוס טהור.בנוסף אל פסק נועד לתת זמן מספיק למשתמש בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת ונכון הוא מגיע עם תכנה שניתן דרכה להגדיר כיבוי מסודר.מה שכן 20 דקות זהו נתון שגוי , בי ן7 ל 10דקות אולי ולכן כדאי להגדיר שאם לאחר 3-4 דקות לא חזר החשמל יתבצע כיבוי מסודר למערכת .הכל פונקציה של מצברים , ב PRPC 650 יש מצבר 12V 7AH אחד , ולכן לא יתן זמן גיבוי ארוך מאוד. ככל שנוסיף יותר מצברים זמן הגיבוי ישתנה ! בברכהאו קיי אז על איזה ספק היית ממליץ לי ללכת?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הספק שלך בסדר גמור את הUPS כדאי להחליף לדגם אחר , תברר כמה עולה SL800 או מכשיר מסדרת smb שניהם של ADVICE אני מאמין שהם כצת יותר יקרים השאלה כמה חשוב לך המחשב .תבין כל הספקים החדשים כמעט ,ובמיוחד מותגים , כוללים PFC בתוכם ,זו טכנולוגיה שמאפשרת עבודה נכונה יותר נקרא לזה חשמל "נקי" יותר. גם UPS מתקדם יותר ( והרבה יותר יקר לדוגמא UPS ONLINE ) יכלול בתוכו PFC כך ניתן לבודד לגמרי בין רשת החשמל לעומס של הUPS ( מחשב לצורך העיניין ).בכל מקרה לא משנה איזה אל פסק תחליט לקנות או מאיזו חברה תוודא שהוא מוציא גל סינוס בזמן גיבוי כך הסיכוי שהספק שלך יפגע קטן יותר.אשמח לענות על עוד שאלות בנושא בברכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.