עבור לתוכן

צריך להמלצה על אל פסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

צריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי

תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל)

ראיתי את הדגם הבא:

Line InteractiveוPRPC650וAdvice

האם הוא יעשה את העבודה?

תודה

פורסם
  • מחבר

אם זה משנה משהו המסך שאליו מחובר המחשב הוא DELL 2007WFP

פורסם

אל פסק זה יספיק לרב המחשבים

ליתר בטחון תדביק את המפרט

פורסם
  • מחבר

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn

לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L

מארז ANTEC P182

קרור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro

ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V

זכרונות A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5

דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS

כרטיס מסך Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI

צורב LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

קרור מארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM

פורסם
  • מחבר

DELL 2007WFP

פורסם

אל פסק מספק - אני שאלתי לגבי המסך כי אם זה מסך CRT או לחילופין מסך LCD גדול מאוד אזי צריכת האנרגיה שלהם גבוהה

אני ממליץ גם לחבר את ציוד התקשורת (מודמים, נתבים וכו') אל האל פסק - בד"כ צריכת האנרגיה שלהם קטנה - הכוונה היא לשמור עליהם מפני תנודות המתח

עוד נקודה אחרונה - שים לב לנושא האחריות במיוחד לנושא כמה זמן אחריות יש לסוללה (שהיא הדבר שהכי קריטי והכי מתקלקל באל פסק) - וגם מיקום האחריות (או לחילופין איסוף מאתר הלקוח)

כל טוב ובהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה

רק אני מבין לא מבין מה הכוונה ב "מספק" (כמו ציון 56 בבחינה)?

והאם יש לך המלצה על אחד אחר ?

פורסם

משמע מספיק - הוא מתאים לקונפיגורציה שלך...

הוא יחזיק בסביבות 20 דקות - האל פסק בא עם תוכנה להורדה מסודרת - השתמש בה

פורסם

שלום ,

חשוב לבדוק מהי הטכנולוגיה שבה עובד ספק המחשב שלך במקרה והספק עובד בטכנולוגית PFC- POWER FACTOR CORRECTION

שים לב למפרט הספק שלך ציטוט מהאתר של היצרן : "99% Active Power Factor Correction provides clean and reliable power to your system"

ה PRPC650 לא מומלץ היות שבזמן גיבוי (כשאין חשמל) האל פסק מוציא גל ריבועי שונה מגל סינוס של חברת חשמל , ו ספק PFC

יתקשה לעבוד עם גל כזה ואף יכול להינזק . ולכן מומלץ אל פסק גל סינוס טהור.

בנוסף אל פסק נועד לתת זמן מספיק למשתמש בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת ונכון הוא מגיע עם תכנה שניתן דרכה להגדיר כיבוי מסודר.

מה שכן 20 דקות זהו נתון שגוי , בי ן7 ל 10דקות אולי ולכן כדאי להגדיר שאם לאחר 3-4 דקות לא חזר החשמל יתבצע כיבוי מסודר למערכת .

הכל פונקציה של מצברים , ב PRPC 650 יש מצבר 12V 7AH אחד , ולכן לא יתן זמן גיבוי ארוך מאוד. ככל שנוסיף יותר מצברים זמן הגיבוי ישתנה !

בברכה

פורסם
  • מחבר

שלום ,

חשוב לבדוק מהי הטכנולוגיה שבה עובד ספק המחשב שלך במקרה והספק עובד בטכנולוגית PFC- POWER FACTOR CORRECTION

שים לב למפרט הספק שלך ציטוט מהאתר של היצרן : "99% Active Power Factor Correction provides clean and reliable power to your system"

ה PRPC650 לא מומלץ היות שבזמן גיבוי (כשאין חשמל) האל פסק מוציא גל ריבועי שונה מגל סינוס של חברת חשמל , ו ספק PFC

יתקשה לעבוד עם גל כזה ואף יכול להינזק . ולכן מומלץ אל פסק גל סינוס טהור.

בנוסף אל פסק נועד לתת זמן מספיק למשתמש בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת ונכון הוא מגיע עם תכנה שניתן דרכה להגדיר כיבוי מסודר.

מה שכן 20 דקות זהו נתון שגוי , בי ן7 ל 10דקות אולי ולכן כדאי להגדיר שאם לאחר 3-4 דקות לא חזר החשמל יתבצע כיבוי מסודר למערכת .

הכל פונקציה של מצברים , ב PRPC 650 יש מצבר 12V 7AH אחד , ולכן לא יתן זמן גיבוי ארוך מאוד. ככל שנוסיף יותר מצברים זמן הגיבוי ישתנה !

בברכה

או קיי אז על איזה ספק היית ממליץ לי ללכת?

פורסם

הספק שלך בסדר גמור את הUPS כדאי להחליף לדגם אחר , תברר כמה עולה SL800 או מכשיר מסדרת smb שניהם של ADVICE

אני מאמין שהם כצת יותר יקרים השאלה כמה חשוב לך המחשב .

תבין כל הספקים החדשים כמעט ,ובמיוחד מותגים , כוללים PFC בתוכם ,זו טכנולוגיה שמאפשרת עבודה נכונה יותר נקרא לזה חשמל "נקי" יותר.

גם UPS מתקדם יותר ( והרבה יותר יקר לדוגמא UPS ONLINE ) יכלול בתוכו PFC כך ניתן לבודד לגמרי בין רשת החשמל לעומס של הUPS ( מחשב לצורך העיניין ).

בכל מקרה לא משנה איזה אל פסק תחליט לקנות או מאיזו חברה תוודא שהוא מוציא גל סינוס בזמן גיבוי כך הסיכוי שהספק שלך יפגע קטן יותר.

אשמח לענות על עוד שאלות בנושא

בברכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים