עבור לתוכן

בעית דרייברים של טכנאי

Featured Replies

פורסם

אני עובד כטכנאי מחשבים,עכשיו לרוב הלקוחות אין דיסק דרייברים שקיבלו עם המחשב של הכרטיס קול וכדומה...

בעיה להתקין להם דריברים ,אין גישה לאינטרנט אין מאיפה להביא,מה אני עושה במצב כזה?

אין איזה דיסק שמכיל את כל הדרייברים או איזה דרייברים אוניברסלים שאפשר לשים?

תודה לעוזרים

פורסם

אתה יכול להחזיק קשיח נייד/דיסק-און-קיי (32 ג'יגה יספיקו בהחלט) עם מאגר מקסימלי של דרייברים אבל תדע שמדובר בכמות ממש לא קטנה.

עדיף תמיד במקרים כאלו לבדוק מראש איזה חומרה יש ללקוח לפני שמגיעים אליו.

פורסם

כמובן שתמיד אפשר לבוא לביקור בדיקה, לברר את המפרט ואז להוריד בבית את כל הדרייברים בהתאם למפרט.

פורסם
  • מחבר

מולטיקור אחלה רעיון,השאלה מאיפה אני משיג את כל הדרייברים האלה...

ויאיר,זה מה שאני באמת עושה כרגע וזה הפסד בשבילי..

פורסם
  • מחבר

תודה על האתר..

אבל אין אפשרות להוריד דרייברים של כל החברות במכה אחת?

פורסם

תיכנס לשרתי FTP שלהם ובהצלחה בלהוריד משם הכל :)

פורסם

א. תשיג לך 5-6 דיסקים מקוריים של דרייברים של יצרניות שונות, לרוב יש בהם עשרות רבות של דרייברים מכיוון שאותו הדיסק מחולק עם לוחות רבים.

ב. אם אין לך חיבור לאינטרנט בבית הלקוח עקב חוסר בדרייבר של כ.הרשת, תגיע ללקוח עם כרטיס משלך שבעזרתו תוכל לקבל את הגישה הראשונית לרשת ע"מ להוריד את הדרייברים הרלוונטיים.

פורסם

יש גירסאות שאנשים עשו לחלונות עם הרבה דריברים מוכנים כבר בפנים, בהצלחה למצוא אותם באינטרנט. אופציה נוספת (אני לא יודע כמה אתה מרוויח מהעסק), אבל אתה יכול לבוא ללקוח גם עם נייד וכרטיס אינטרנט דור שלישי ולהוריד דברים שאין לך ישר.

פורסם

בדרך כלל שאני מגיע לבית הלוח , אני ואל מיד אם יש דיסק התקנה של דרייברים (אם לא זה כמובן עולה יותר)

מה שאני עושה זה מוריד את הרארים של הדרייברים לפני הפורמט

שומר אותם על DOK , ואחרי הפורמט מתקין להם את הדרייברים

כידוע לך הראר נשאר אחרי הפתיחה שלו (לא כמו דרייבר מקורי מדיסק שהסטאפ נעלם)

וככה גם יש את הדרייברים במחשב לפעם הבאה

כרגע גם יש לי EEE PC (שנותן מענה מעולה), שתחבר לאינטרנט מכל מקום , ככה שמקסימום אני מוריד אחרי הפורמט.. תלוי בתיזמון

או אפילו מוריד דרייברים ששכחתי להוריד וכאלה ..

פורסם

מחזק את דבריו של Shuy..גם אני עובד כטכנאי ואני מגיע עם כרטיס רשת שלי עם הדרייבר שלו ככה שאם אני נתקע בלי דרייברים

מצד הלקוח אז אני בראש שקט ומהניסיון שלי זה הפתרון הכי טוב! לגבי הורדת דרייברים לדיסק נייד,זה בזבוז זמן ומקום כי תמיד

אתה תיפול על דרייבר מסויים שלא יהיה לך במאגר...

פורסם
  • מחבר

ואם ללקוח אין אינטרנט?בעייתי..

פורסם

אני לא יודע מה איתך ואם איזה לקוחות או מחשבים אתה עובד אבל עד היום אני עוד לא נתקלתי בלקוחות בלי אינטרנט אולי אחד וזה היה לפני מאה שנה...

בכל אופן בלי קטנוניות,אם אתה נתקל במצב כמו שאתה אומר אז אתה לוקח את המחשב אליך הביתה ומוריד את הדרייברים המתאימים,

ביחד עם זאת עדיף שתוציא את ה-40 ש"ח על כרטיס רשת שיהיה לך בכיס לכל מקרה.

פורסם

אם אין אינטרנט אני אומר שאין לי ברירה אלא לקחת את המחשב לבית

ופה בבית יש לי ראוטר.. מתחבר ישר ומוריד לו מפה

ואם יש לך EEE או איזה לפטופ איתך אתה מוריד שמה

בטוח למישהו יש ראוטר בשכונה ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים