עבור לתוכן

הקלפיות נסגרות בעשר.לכו להצביע עכשיו,אם אתם רוצים להישאר בחיים עוד חצי שנה......

Featured Replies

פורסם

בהרבה מדינות כדי להחליף את השלטון צריך לצאת עם רובה לרחוב..תודה לאל שבישראל אפשר להסתפק במטרייה

בעשר בערב נסגרות הקלפיות.לכו להצביע אנשים.

הבחירות הפעם ,לא עוסקות ב-איך החיים שלכם יראו אלא אם בכלל אתם תישארו בחיים בעוד חצי שנה.

אפשר להתגונן במידה רבה של הצלחה נגד נשק קונבנציונאלי,אולם אי אפשר להתגונן נגד פצצות אטום איראניות שיוחדרו דרך הים

לתוך גוש דן וערים אחרות בארץ בבטנן של יאכטות חטופות(ראו מקרה של ניסיון חטיפת יאכטה ישראלית במרינה בקפריסין),

בדפנות כפולות של מכולות בתוך אוניות תובלה (ראו את הפיגוע בנמל אשדוד לפני מספר שנים),

באוניות טיולים חטופות (ראו ערך :"אקילה לאורו"),

צוללות איראניות ,

באמצעות טילי שיוט איראניים שיחדרו מתחת לכיסוי הראדאר של מערכת טילי החץ

ואפילו דרך הגבול המיצרי הפרוץ ,באותה דרך שמבריחים אלפי זונות.

רק לליברמן ולנתניהו יש את הביצים להורות על תקיפת מתקני הגרעין האיראניים גם ללא הסכמת הכושי הפטפטן בוושינגטון

פורסם

מחזק. בהצלחה לגוש הימין.

פורסם
  • מחבר

מחזק. בהצלחה לגוש הימין.

עד כה אני ,בני משפחתי וגם מספר חברים לא הצבענו משום שעד כה לא הצלחנו לברר סוגייה חשובה.

נשאר רק עוד שעה וקצת עד סגירת הקלפיות,אם אתה או אחרים יודעים את התשובה אז אני מאוד אודה לכם מקרב לב אם אתם

תיכנסו לפוסט הבא ותגיבו בהתאם:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392696.0

תודה.

פורסם

בהרבה מדינות כדי להחליף את השלטון צריך לצאת עם רובה לרחוב..תודה לאל שבישראל אפשר להסתפק במטרייה

בעשר בערב נסגרות הקלפיות.לכו להצביע אנשים.

הבחירות הפעם ,לא עוסקות ב-איך החיים שלכם יראו אלא אם בכלל אתם תישארו בחיים בעוד חצי שנה.

אפשר להתגונן במידה רבה של הצלחה נגד נשק קונבנציונאלי,אולם אי אפשר להתגונן נגד פצצות אטום איראניות שיוחדרו דרך הים

לתוך גוש דן וערים אחרות בארץ בבטנן של יאכטות חטופות(ראו מקרה של ניסיון חטיפת יאכטה ישראלית במרינה בקפריסין),

בדפנות כפולות של מכולות בתוך אוניות תובלה (ראו את הפיגוע בנמל אשדוד לפני מספר שנים),

באוניות טיולים חטופות (ראו ערך :"אקילה לאורו"),

צוללות איראניות ,

באמצעות טילי שיוט איראניים שיחדרו מתחת לכיסוי הראדאר של מערכת טילי החץ

ואפילו דרך הגבול המיצרי הפרוץ ,באותה דרך שמבריחים אלפי זונות.

רק לליברמן ולנתניהו יש את הביצים להורות על תקיפת מתקני הגרעין האיראניים גם ללא הסכמת הכושי הפטפטן בוושינגטון

כמה בלבולי מוח...

פורסם

עד כה אני ,בני משפחתי וגם מספר חברים לא הצבענו משום שעד כה לא הצלחנו לברר סוגייה חשובה.

נשאר רק עוד שעה וקצת עד סגירת הקלפיות,אם אתה או אחרים יודעים את התשובה אז אני מאוד אודה לכם מקרב לב אם אתם

תיכנסו לפוסט הבא ותגיבו בהתאם:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392696.0

תודה.

תצביע לליכוד וזהו, במיוחד אם ההשקפה שלך ימנית.

עכשיו ביבי צריך להתמודד מול לבני, תן לו את הכוח אם אתה תומך בימין.

פורסם
  • מחבר

תצביע לליכוד וזהו, במיוחד אם ההשקפה שלך ימנית.

עכשיו ביבי צריך להתמודד מול לבני, תן לו את הכוח אם אתה תומך בימין.

תודה,קיבלתי את עצתך.

אם עד 21:30 אני לא אמצא איזו שהיא אסמכתא מוצקה לכך שליברמן ,בכל מקרה ולו יהי מה,ימליץ אך ורק על נתניהו ,אז אנחנו נצביע לליכוד

בלית ברירה ,למרות שבהשקפת עולמי ושל המקורבים אלי אנחנו קרובים הרבה יותר למצע של ישראל ביתנו.

אני,משפחתי וחברי(כמה עשרות אנשים) עד כמה שזה תלוי בנו...,לא נאפשר לפוסטמה הלפלפית(ציפי ליבני) להיות ראש ממשלה.

אחרי התפקוד,או ליתר דיוק חוסר התפקוד שלה בכישלון בלבנון ובמבצע החצי אפוי בעזה ,שלא השיג בכלל את מטרותיו,

מבחינתנו ,להצביע עבורה שווה ערך להצבעה להשמדת מדינת ישראל(ראו את החתימה שלי למטה).

[br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 20:57:25

כמה בלבולי מוח...

השמצות זה הנשק של האנשים הפחות אינטליגנטיים.....

פורסם

בהצלחה לגוש הימין, נקווה שהיום אנחנו נבעט את 'קדימה' הביתה!

פורסם

אם עד 21:30 אני לא אמצא איזו שהיא אסמכתא מוצקה לכך שליברמן ,בכל מקרה ולו יהי מה,ימליץ אך ורק על נתניהו ,אז אנחנו נצביע לליכוד

בלית ברירה ,למרות שבהשקפת עולמי ושל המקורבים אלי אנחנו קרובים הרבה יותר למצע של ישראל ביתנו.

אני,משפחתי וחברי(כמה עשרות אנשים) עד כמה שזה תלוי בנו...,לא נאפשר לפוסטמה הלפלפית(ציפי ליבני) להיות ראש ממשלה.

כמוני כמוך.

אני מסכים עם המצע של הליכוד, אבל הרבה יותר מסכים - פשוט מילה במילה - עם כל המצע של ישראל ביתנו.

אם היו לי שני פתקים ללא שום ספק השני היה הולך אליהם, אבל ממש מלחיץ אותי שקדימה תעקוף את הליכוד בגלל בריחת קולות לליברמן, ואני לא מוכן לקחת שום סיכון לכך שזה יקרה.. זה יהיה אסון ואני אתאבל עליו לנצח.

לכן הצבעתי ליכוד.

פורסם
  • מחבר

כמוני כמוך.

אני מסכים עם המצע של הליכוד, אבל הרבה יותר מסכים - פשוט מילה במילה - עם כל המצע של ישראל ביתנו.

אם היו לי שני פתקים ללא שום ספק השני היה הולך אליהם, אבל ממש מלחיץ אותי שקדימה תעקוף את הליכוד בגלל בריחת קולות לליברמן, ואני לא מוכן לקחת שום סיכון לכך שזה יקרה.. זה יהיה אסון ואני אתאבל עליו לנצח.

לכן הצבעתי ליכוד.

:hizuk:

זהו,אנחנו יוצאים להצביע לליכוד עוד מספר דקות,למרות שמשתוללת בחוץ סופת ברקים איומה מלווה בברד.

אנחנו נגיע לשם גם על ארבע אם ניצטרך,וגם אם תפרוץ באמצע סופת הוריקן :ylsuper:

פורסם

בהרבה מדינות כדי להחליף את השלטון צריך לצאת עם רובה לרחוב…

אוקיי... עכשיו לפי תוצאות המדגם הגיע הזמן לקטע הזה. תחי מדינת ישראל!

דמוקרטיה VS ישראל

פורסם

כנראה שציפורה תהיה הראש ממשלה הבאה.

פורסם

בחירות 95 המדגם נתן ניצחון לפרס, בבוקר למחרת הליכוד ניצח.

מקוה שהפעם זה גם יקרה.

בכל מקרה, לגוש הימין יש ניצחון.

פורסם

התלבטתי בין הליכוד לבין האיחוד הלאומי. בסוף הצבעתי לליכוד! :hat:

פורסם
  • מחבר

בחירות 95 המדגם נתן ניצחון לפרס, בבוקר למחרת הליכוד ניצח.

מקוה שהפעם זה גם יקרה.

בכל מקרה, לגוש הימין יש ניצחון.

:hizuk:

הספקנו להצביע ממש "בדקה ה-90 ".

זו הייתה חוויה מעט משעשעת משום שלמרות שבית הספר בו ממוקם הקלפי הוא בסך הכול מספר דקות הליכה,

בדרך לשם הסופה התחזקה בצורה פראית וכולנו הגענו רטובים עד לשד עצמותינו.

חרף כל זאת בתום ההצבעה למרות שכולנו רעדנו מקור,חייכנו והיינו מאוחדים בבחירה בליכוד.

לא זכור לי עוד מערכת בחירות שבהם הייתה הסכמה כזו מקיר לקיר .

אכן חוויה משפחתית מגבשת ומומלצת.

ועכשיו לתוצאות:

גוש הימין מוביל בגדול,אני בכלל לא מבין איך מבחינה מספרית פשוטה ליבני תוכל להיות ראש ממשלה.

אלא אם כן ליברמן יבגוד בבוחריו.

אם כך יקרה אז זה סופו של ליברמן בחיים הפוליטיים וכנראה זה גם סופה הפיזי של מדינת ישראל(ראו את החתימה שלי למטה).

עצוב,פשוט עצוב אם ליברמן ימכור את המדינה ואת בוחריו עבור כיסא שמן (שר ביטחון\אוצר\שר חוץ?) בממשלת ליבני.

הבחירות הללו הן סימפטום נוסף לשיטת הבחירות הדפוקה שלנו.

חבל רק שאם ליבני בכל זאת תהיה ראש ממשלה,אז כבר יהיה מאוחר מדי לתקן את השיטה,מפני שלא תהיה כבר מדינה יותר...

אני ממש לא מבין איך זה שברוב הדמוקרטיות יש מספר מפלגות בודדות שניתן לספור על יד אחת שנבחרות בבחירות אזוריות

(בריטניה ,ארצות הברית,גרמניה וכיוצא בזה)

ואילו אצלנו יש עשרות רבות של מפלגות קיקיוניות עם מצע הזוי,מטורלל וסהרורי לחלוטין שחלקן מצליחות להיכנס לפרלמנט בזכות אחוז

חסימה נמוך עד כדי גיחוך .

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבחירות הללו הן סימפטום נוסף לשיטת הבחירות הדפוקה שלנו.

חבל רק שאם ליבני בכל זאת תהיה ראש ממשלה,אז כבר יהיה מאוחר מדי לתקן את השיטה,מפני שלא תהיה כבר מדינה יותר...

אני ממש לא מבין איך זה שברוב הדמוקרטיות יש מספר מפלגות בודדות שניתן לספור על יד אחת שנבחרות בבחירות אזוריות

(בריטניה ,ארצות הברית,גרמניה וכיוצא בזה)

ואילו אצלנו יש עשרות רבות של מפלגות קיקיוניות עם מצע הזוי,מטורלל וסהרורי לחלוטין שחלקן מצליחות להיכנס לפרלמנט בזכות אחוז

חסימה נמוך עד כדי גיחוך .

בדיוק! :xyxthumbs:

צריך להעלות את אחוז החסימה ל20%! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים