פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים לאחרונה עדכנתי את ה-WII שלי לערוצי חדשות ומז"א. שמתי לב שהוא נותן לי את החדשות ומז"א באנגליה. ניסיתי לחפש בהגדרות את ישראל ולא מצאתי.2 שאלות:1. האם ניתן לעדכן עוד ערוצים?2. האם ניתן לעדכן את המכשיר לישראל?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים ישראל לא באמת ניתמכת היום על ידי חברות הקונסולות אומנם לסוני יש נציגות אבל גם בPS3 \PSP אין דיבוב \תירגום לעברית ודברים אחרים שאתה מצפה מנציגות בעניין הWII שלך אני רשמתי את שלי על אנגליה ולא היו לי בעיות מיוחדות אני יכול לשחק ברשת ולקנות דברים מהרשת עברית אין וגם לא הולכת להיות כי רישמית הWII לא נימכר בארץ ככה שנינטנדו לא תומכת בזה בעניין ערוצים ב"חנות הווירטואלית" אפשר לקנות גם ערוצים רובם בחינם אבל הדפדפן בתשלום אבל תחפש שמה מה שאתה צריך אני קונה שם לפעמים משחקים חדשים קטנים
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים קודם כל מחברים את הWII לרשת את זה עושים בהגדרות של המכשיר לWII יש כרטיס רשת אלחוטי פנימי ככה שאם יש לך ראוטר אלחוטי ניתמך אתה מגדיר את הWII להתחבר דרכו ברגע שהWII מחובר לרשת אתה עושה עדכון תוכנה -גם בהגדרות של המכשיר ואז יש לך ערוץ "חנות ווירטואלית" בתפריט הראשי ואתה יכול ליכנס אליה ולהוריד ערוצים נוספים או לקנות מיגוון משחקים משחקים קונים בעזרת "נקודות WII שאותם קונים בחנות הווירטואלית דרך כרטיס אשראי אם אתה רוצה לחשב כמה שווה בפועל נקודות WII תחפש בגוגל וזה שונה גם לפי אזור אם אני לא טועה בארצות הברית כל דולר =100 נקודות ובאירופה זה לפי המטבע האנגלי או משהו כמובן שזה יוצא קצת יותר כי חברות האשראי לוקחות יותר על מטבע חוץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.