עבור לתוכן

[שאלה]מפרט שהוזמן עד 4000

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שאני קניתי אפשר לשנות עד יום חמישי

זה בעיקרון מפרט לגיימר לא מתכנןן oc

אם יש משהו לשנות אז זה הזמןן

תודה לעוזרים..

http://i40.tinypic.com/301he0i.jpg

פורסם

מה עם איזה קירור למעבד? אתה הולך עם הסטוק?

פורסם
  • מחבר

למה צריך קירור אני לא עושה oc

פורסם

בכל מקרה צריך קירור למעבד. הקירור שבחרת הינו סטוק (קירור אינטל מקורי שמגיע כחלק ממעבד בגרסת BOX אותה בחרת).

אני מציע לך להחליף את המעבד ל E8400 על מנת לחסוך די הרבה כסף ללא אובדן ביצועים כלל נכון לעכשיו.

כמו כן, בהפרש הייתי לוקח מארז טוב ומאוורר יותר כגון אנטק 300 או קולרמסטר 590/690 וספק כח הייתי מחליף לקורסאייר 450VX או 400CX משום שלHEC יש רק שנה אחת אחריות ופחות איכותי (מעט).

תוסיף בבקשה לכותרת שימושים.

חשוב לציין שהמפרט יחזיק משחקים בצורה טובה עד מסך 22" (אלא אם כן תתפשר ברזולוציה/הגדרות).

פורסם

בכל מקרה צריך קירור למעבד. הקירור שבחרת הינו סטוק (מעבד אינטל מקורי שמגיע כחלק ממעבד בגרסת BOX אותה בחרת).

אני מציע לך להחליף את המעבד ל E8400 על מנת לחסוך די הרבה כסף ללא אובדן ביצועים כלל נכון לעכשיו.

כמו כן, בהפרש הייתי לוקח מארז טוב ומאוורר יותר כגון אנטק 300 או קולרמסטר 590/690 וספק כח הייתי מחליף לקורסאייר 450VX או 400CX משום שלHEC יש רק שנה אחת אחריות ופחות איכותי (מעט).

תוסיף בבקשה לכותרת שימושים.

חשוב לציין שהמפרט יחזיק משחקים בצורה טובה עד מסך 22" (אלא אם כן תתפשר ברזולוציה/הגדרות).

הוא צודק ... אם כ"כ חשוב לך מעבד QUAD לך על Q6600 המחיר שלו ממש קרוב ל E8400 למרות שבמעבד כפול ליבה יהיו לך יותר ביצועים טובים

בקשר למארז גם הייתי הולך על CM690 וספק מחליף ל CORSAIR 550W ובכסף שחכסת לשדרג תכרטיס מסך ל HD4870 ( כמובן רק אם יש לך מסך 22 אינץ ... אם יש )

ושים גם קירור למעבד זה תמיד עדיף ומומלץ וישאיר את המחשב שקט ... AC FREEZER PRO 7.. תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים