עבור לתוכן

אני צריך המלצה למחשב נייד לצורכי משחקים כבדים תקציב של 8,000

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי תקציב של בערך 8,000 ש"ח למחשב נייד. אם הייתי יכול הייתי קונה מחשב רגיל אבל אין לי מקום בדירה. חשבתי על המחשב הזה Toshiba X300-130 ואני צריך את חוות דעתכם !

ותגידו לי בבקשה על איזה איכות הוא יכול להריץ את GTA IV !

תודהה =)

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

תהיה ממש בטוח שאתה לא יכול להכניס מחשב נייח בדירה לפני שאתה פונה לנייד מסוג זה. יש סיכוי טוב שתרצה להוסיף רמקולים, מקלדת ובוודאי עכבר חיצוניים לכל הפחות וכמות המקום שכל הדבר הזה יתפוס לא תהיה כלכך קטנה בהשוואה למחשב נייח. לעומת זאת, רמת הביצועים וחווית המשחק שתקבל תהיה הרבה פחות טובה וכמובן שיכולת השדרוג הרבה הרבה יותר מוגבלת. בקיצור, לא ממש מומלץ לדעתי.

אם אתה מתעקש אז אולי שווה לשקול ייבוא מארה"ב. אין בארץ כמעט אופציות לניידי גיימינג והעלות היא גבוהה. עם מחשבי טושיבה לדוגמא יש סיכוי טוב למצוא משהו שיתן גם אחריות בארץ.

לגבי הדגם שציינת, הוא יריץ את GTA IV טוב למדי בשביל נייד, אתה יכול לצפות ללפחות Medium על WXGA+. לא ראיתי אותו בארץ בפחות מ-9000 ש"ח אגב. איפה אתה קונה?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לי יודע . . . .

אגב... איזה מחשב נייח אני יכול לקבל תמורת הסכום הזה לא מאייבורי !

פורסם

ב8000 שקל זה יהיה מחשב פצצה

עריכה:

לי יש מחשב ב6K עם מסך 22 והוא מריץ את GTA IV על הכי גבוה חלק בלי תקיעות...

פורסם

8000 ש"ח זה תקציב גבוה במונחי מחשב נייח ותוכל לקבל משהו הרבה יותר חזק בעלות הרבה יותר נמוכה. אם אתה מעוניין במפרטים נייחים אפשריים פנה לפורום מפרטים בנושא.

פורסם
  • מחבר

איזה חנות אמינה יש בירושלים? כי אני לא רוצה חנות כמו אייבורי שיתקלקל לי המחשב כל שבוע :( מנסיון זו חברה גרוע לכל החברים שלי יש את אייבורי.

פורסם

אני לא מתמצאת בחנויות בירושליים אבל בניידים מיקום הקניה אינו משמעותי באותה מידה שכן ברוב הגדול של המקרים האחריות היא של היבואן ואין קשר בינה לבין המוכר. מחשבי MSI מיובאים על ידי אייבורי עצמה והאחריות עליהם ניתנת על ידי אייבורי.

פורסם
  • מחבר

אמממ.... עכשיו שאתם אומרים.. לא איכפת לי לדחוף את המחשב אפילו מתחת למיטה :screwy: שמעתי שלתקן מחשב נייד זה עסק לא זול בלי אחריות!

אז אני חושב שאני יעבור למחשב רגיל וינסה לקנות מארז ממש קטן! שאני יוכל לשים אותו על הריצפה או משהו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים