עבור לתוכן

צריך מפרט עד 3000 שקל, בלי מסך

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל...

פורסם

יחסית לתקציב, זה המפרט הטוב ביותר שהצלחתי להרכיב עבורך:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 550.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 451.18 ] 1

CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler for AMD [ ¤ 74.25 ] 1

Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1

Video Cards : Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card [ ¤ 472.47 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 130.84 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1

סה"כ: ¤ 3177

פורסם

ה-V6Cu עדיף, אבל נראה שגרסאת ה-Box של המעבד זמינה בתוספת של כ40ש"ח, אז.. הייתי ממליץ דווקא עליה. זהו Spire, כמדומני. כרטיס המסך אינו מהווה בחירה כ"כ יוצלחת. הR9100 מציג ביצועים טובים יותר והוא זול יותר ב70ש"ח מזה (64MB OEM). משתלם יותר. ועם החיסכון (למרות שכבר עברת את התקציב), כונן DVD-ROM יהיה דבר חביב במקרה והמערכת תשמש למשחקים ושכאלו. אגב.. לשם מה המערכת בידיוק? תקציב אינו מספיק במקרה שכזה.

פורסם

Nike, ה Volcano 6 טוב יותר מהקירור Box והוא יקר יותר ב-20 ש"ח, ככה שהוא משתלם יותר.

לגבי הכרטיס מסך, אפשר לקחת גם R9100, אבל הוא לא תומך ב-DX9.

לגבי הדיוידי, ברור שזה דבר חביב, אבל התקציב מאוד מוגבל ::)

פורסם

אתה עברת את התקציב ב100ש"ח. אני ביצעתי שינויים והמחיר עדיין נותר 100ש"ח, אז אל תבלבל לי בשכל על שהתקציב לא מרשה.

אם עוברים את התקציב ב100 או 200שקלים אז לפחות עושים זאת בצורה נבונה.

DX9? מה הקשר לזה עכשיו? אתה יודע מה? ממש לא נראה לי שאני נשמע לך כזה אמין ואחד שניתן לבטוח שבכל דבר שהוא פולט מפיו. פנה לפורום המתאים, פורום 'גראפיקה ותלת מימד' והם יגידו לך בידיוק מה שאני הייתי אומר לך. הדבר ממש לא אקטואלי (DX9), הוא לא מפיק שום תוספת בביצועים וגם לא יפיק עם כרטיסים חלשים שכאלו, בידיוק שלא כמו תוספת של 64MB לזיכרון של הR9100 שהצעתי לבחור בו.

ה-V6Cu לא בהכרח טוב יותר, וגם אם כן, אני לא רואה שום טעם בו. שניהם יספיקו בידיוק באותה מידה. הקירור הזול ביותר שימצא יספיק, בעיקרון.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא בשבילי ככה שאני לא יודע ממש מה התגובה,

אבל אני חושב שהבנאדם ישתגע עם הרעש של הוולקנו 7... מה דעתכם על הספייר פלקון רוק 2?

חוצמזה הכל פסדר

פורסם

V6Cu, או שמא ה-Spire שמגיע בגרסאת ה-Box של המעבד. אגב, אל תשכח ליישם את השינויים האחרים שהצעתי. ;)

פורסם

אתה עברת את התקציב ב100ש"ח. אני ביצעתי שינויים והמחיר עדיין נותר 100ש"ח, אז אל תבלבל לי בשכל על שהתקציב לא מרשה.

אם עוברים את התקציב ב100 או 200שקלים אז לפחות עושים זאת בצורה נבונה.

DX9? מה הקשר לזה עכשיו? אתה יודע מה? ממש לא נראה לי שאני נשמע לך כזה אמין ואחד שניתן לבטוח שבכל דבר שהוא פולט מפיו. פנה לפורום המתאים, פורום 'גראפיקה ותלת מימד' והם יגידו לך בידיוק מה שאני הייתי אומר לך. הדבר ממש לא אקטואלי (DX9), הוא לא מפיק שום תוספת בביצועים וגם לא יפיק עם כרטיסים חלשים שכאלו, בידיוק שלא כמו תוספת של 64MB לזיכרון של הR9100 שהצעתי לבחור בו.

ה-V6Cu לא בהכרח טוב יותר, וגם אם כן, אני לא רואה שום טעם בו. שניהם יספיקו בידיוק באותה מידה. הקירור הזול ביותר שימצא יספיק, בעיקרון.

כדאי שתרגיע!!! >:(

עצבני מהת'ראד הקודם?? שתה מים קרים! תתחיל להרגיע! :bash:

פורסם
  • מחבר

V6Cu, או שמא ה-Spire שמגיע בגרסאת ה-Box של המעבד. אגב, אל תשכח ליישם את השינויים האחרים שהצעתי. ;)

אני חושב שה V6 יהיה פסדר... זה לא הפלוס נכון?

אז אמרנו DVD ו 9100... איכפת לכם להראות לי את המפרט בשלמותו?

פורסם

הV6CU לא יתרום לביצועים משום מקום ואפילו יגרע מההנאה בגלל הרעש הכבד.

אני ממליץ לך על DVD של LITE-ON או AOPEN

פורסם
  • מחבר

AOpen אני לא סומך עליהם בכוננים אופטיים (ניסיון רע).

טוב, מעבד BOX ו DVD של Lite-On...

עוד משו?

איך תראה ההזמנה בסוף?

פורסם

ה-V6Cu אינו רועש לרוב הדעות. רק ה'סיילנס-מניאקס' יגידו לך שהוא רועש >בטירוף<.

DVD-ROM.. בין אם BenQ או LiteOn, זה לא ממש משנה. שמעתי על פיצ'ר מעניין בכונן של LiteOn ואמליץ לחפש מידע לגביו. חוץ מזה, לא עקרוני.

רוצה מפרט? תכין בעצמך ונערוך אנו שינויים בו. אל תהיי כזה עצלן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים