פורסם 2003 ביולי 1622 שנים דגם הטייפ הוא:DC-Z72 של חברת Pioneerלפני כ5 שנים קילקלתי אותו בכך ששיניתי את המתחים שלו והפיוזים נשרפו..עכשיו אני לא יודע על אלו מתחים הוא אמור להיות, במידה שאני יחליף לו את הפיוזים.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר בורר המתחים שבו היתעסקתי , וכתוצאה מכך הוא נשרף (הפיוזים)על אלו מתחים הוא אמור להיות?אני מנסה רק להוליך את המגעים של הפיוז (כלומר ללא פיוז)אז בבקשה לדייק..
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים הכל צריך להיות על 220 . ותקווה ששרפת רק את הפיוז כי מה ששינית יכול לשרוף גם את השנאי.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר כי כל הזמן הוא היה אצל סבתא שלי ורק חפני שבוע הבאתי אותו לבייתי..עכשיו אם אני יקצר את הזרם שהפיוזים היו צריכים להוליך יקרה משהו חריג?
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים כי כל הזמן הוא היה אצל סבתא שלי ורק חפני שבוע הבאתי אותו לבייתי..עכשיו אם אני יקצר את הזרם שהפיוזים היו צריכים להוליך יקרה משהו חריג?על המקום לא , אבל במקרה של עומס המגבר שלך לא יהיה מוגן ובמקום שישרף לך הפיוז ישרף המגבר עצמו.לך לחנות אלקטרוניקה וקנה פיוז , הוא עולה פחות משקל. עדיף שישרף הפיוז ולא כל המערכת
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר לא הכי יכפת לי מהמערכת הזו אבל אני רוצה לתקן אותה או לזרוק אותה..יש לה מגבר של 200W R.M.S..בכל זאת מצאתי כמה פיוזים במגירה אבל בכל זאת המערכת לא מגיבה כלומר לא נדלקת..*שימו לב לתאים של הפיוזים , שם אני מתכוון לקצר.. (מקוה שיעבוד)רק כדיי להיות בטוח ששני המחוגות צריכים להיות על 220V..
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר הטכנאים יקחו לי לפחות 200ש"ח ויותר על התיקון (*טכנאים*) שזה כבר לא שווה אפילו בשביל הטייפ הזה..
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים אז אולי יש לך קרוב או חבר שמבין בזה...בכל מקרה מגבר של 200Watt RMS לא הייתי זורק לפח כל כך מהר...
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים הבורר צריך להיות על 240 וולט ולא על 220 אתה רוצה לשרוף לו שוב את המגבר? לא פשוט נראה לי שהוא לא שרוף מספיק...( ) 220 חביבי.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר לפי זכרוני המטושטש (5 שנים) שני המחוגות לא היו על אותו המתח, אז סביר להניח שאחד מהם היה על 220V והשני על 240V..עכשיו השאלה המכרעת: על איזה מחוגה אני צריך לכוון ל240 ולאיזה אני צריך לכוון ל220? (יש שני מחוגות אחד גדולה ואחד קטנה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.