פורסם 2009 בפברואר 916 שנים שלום..המחשב שלי תומך בזה:Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks)Supported Memory Types DDR-333 SDRAM, DDR-400 SDRAM, DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAMאם אני אשים כרטיס של 1GBזה יעבוד? (על המקסימום שהמחשב תומך?) או שלא יעבוד בכלל?בFAQ מדברים רק על מהירות של הזיכרון לא על הגודל שלו..תודה..דרך אגב: רק כדי להיות בטוח, איך בודקים את המקסימום שהלוח אם תומך?לוח אם:http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d915pcy/sb/CS-027024.htm(בושה אני יודע..)זה רושם שהמקסימום הוא 4GB, ויש 4 סלוטים...אז כל סלוט הוא מקסימום 1GB כן?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים זה אומר שהסכום הכולל הוא 4GB ואין התייחסות למקסימום של כל סלוט. ככל הנראה שהוא מאפשר 1/2GB בסלוט אחד ואולי אפילו 4GB."4 GB maximum total system memory "לגבי הנפח- לא ממש הבנתי מהציטוט הזה מה נמצא אצלך במערכת. הבנתי לפי הקישור רק מה נתמך:DDR2 533 MHz or DDR2 400 MHz SDRAM DIMMsומה שאתה ציטטת זה משהו אחר.. לפי מה שרשום בציטוט שלך יש בלוח שלך אפשרות ל-DDR או ל-DDR2 שהם סוגים שונים של זיכרונות.תבדוק עם CPU-Z כמה זיכרון יש לך ובכמה סלוטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.