פורסם 2009 בפברואר 916 שנים הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים לעזור לך במה?או שיש לך בעיית התחממות רצינית או שהכרטיס עתיד למות בקרוב (אני כבר לא מתייחס לעצם העובדה שהוא נקנה באייבורי).
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יכולים להיות הרבה סיבות.התחממות כמו שאמרו לך כבר יכול להיות המאוורר מת או מפוצץ באבק..או שהספק עם הזמן נהיה חלש ולא נותן מתחת יציב ומספק.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית שתכלול את הדגם של הכרטיס את הבעיה בקצרה.והתכוונת בטח לארטיפקטים ולא טקסטורות שהן חלק טבעי מהמשחק.וגם HD4650 לא משתלם ואני לא ממליץ לך לקנות אותו.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר אני באמת התכוונתי לארטיפקטים ואני דברתי עם חבר שלי הרבה ולדעתו אני צריך לשים משחה תרמית חדשה מתחת לקירור של הכרטיס מסך וגם המאוורר נקי בצורה טובה למדי וגם אני התבלבלתי בשם של הכרטיס מסך שאני קונה(כמו תמיד) HD 4670 ( http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6818) שוב תודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר מצטער על הדבאל פוסט אבל הצלחתי להרים סופסוף את הקירור של הכרטיס מסך ונראה כי השחה התרמית יבשה כמו בצורת של אמצע הקיץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.