עבור לתוכן

איך מעדכנים ביוס ‏EP43-DS3L GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

יש איזה תוכנה?

ואיך מעדכנים

תודה

פורסם

כנס ללינק הזה ותוריד את הגרסא הכי חדשה:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2847

אני לא יודע איך זה אצל ג'יגהבייט אבל נראה לי שיש תוכנה מובנית בביוס של עדכון הביוס.

מקסימום תעין בחוברת של הלוח אם או תחפש הוראות באתר.

פורסם

תוריד את הקובץ (יש לי F9A שזה הבטא והוא יציב לחלוטין).

יש לך בדיסק של הלוח תוכנה לניטור ועדכון ביוס. תתקין, תפתח.

תראה שם אפשרות Update bios from file ותפתח את הקובץ שהורדת.

בהצלחה.

פורסם

אני מאוד ממליץ לך לא להשתמש בשירות של עדכון Bios דרך Windows (נראה לי שזה נקרא @Bios), לפי מה שאומרים הסיכויים שזה ידפוק לך את הלוח מאוד גבוהים, ובכלל - לא מומלץ לעדכן Bios דרך Windows ובמיוחד לא דרך האינטרנט.

אם אתה כבר חייב אז אולי אפילו עדיף לך לקחת את המחשב לחנות שיעדכנו לך בעצמם (ואז זה סוג של על אחריותם) או שתעשה את זה בבית אבל בדרך הרגילה דרך DOS.

בכל מקרה, אם תעשה את זה בדרך הזו רוב הסיכויים שגם אם תהיה בעיה הלוח יתגבר כי יש לו Bios כפול, אבל יצא לי לשמוע על מיקרים שבהם הגיבוי לא נכנס לפעולה.

בהצלחה!

פורסם

מה בדיוק הבעיה בלוח שדורשת עדכון ?

אם אין בעיה אין הגיון בסיכון של חירבוש מערכת תקינה.

פורסם

אני מאוד ממליץ לך לא להשתמש בשירות של עדכון Bios דרך Windows (נראה לי שזה נקרא @Bios), לפי מה שאומרים הסיכויים שזה ידפוק לך את הלוח מאוד גבוהים, ובכלל - לא מומלץ לעדכן Bios דרך Windows ובמיוחד לא דרך האינטרנט.

אם אתה כבר חייב אז אולי אפילו עדיף לך לקחת את המחשב לחנות שיעדכנו לך בעצמם (ואז זה סוג של על אחריותם) או שתעשה את זה בבית אבל בדרך הרגילה דרך DOS.

בכל מקרה, אם תעשה את זה בדרך הזו רוב הסיכויים שגם אם תהיה בעיה הלוח יתגבר כי יש לו Bios כפול, אבל יצא לי לשמוע על מיקרים שבהם הגיבוי לא נכנס לפעולה.

בהצלחה!

אני עשיתי עידכון ביוס דרך WIN אלף פעם ולא קרה כלום .

פורסם

שום חנות שפוייה בדעתה לא תיקח אחריות על עידכוני ביוס

פורסם

זאת בעיה החנות לא עושה עידכון ביוס , היבואן גם לא מוכר לחנות עם עידכון ביוס וכל אחד זורק את זה אחד על השני

למה כולם מפחדים לעשות עידכון ? יש לזה ריח של חוסר מקצועיות .

פורסם

המפיצה הרישמית של Gigabyte בארץ CD-Log מספקת אחריות ללוחות אם אשר עברו עדכון ביוס.

פורסם

CD LOG בצפון ואם מישהו גר בדרום ? זה לא רלוונטי :nono:

פורסם

זו הייתה רק דוגמא, אני בטוח שיבואנים אחרים נוהגים בצורה דומה.

זה הגיוני לחלוטין- אם מישהו קונה לוח וצריך לעדכן ביוס בשביל להתאים אותו כמה שיותר טוב למעבד שלו- אז טבעי שהוא יעשה כך ושהיבואן יכבד את זה.

בכל אופן תמיד ניתן לשאול את החנות או את היבואן שסיפק את הלוח לחנות.

פורסם

בהצלחה!

גם אני עשיתי עדכון דרך התוכנה הזו ואין לי שום בעיה.

פורסם

זה לא 100% סיכויי כישלון.

תחפשו על זה אם זה באמת מעניין אותכם, הדעות לא מאוד חיוביות (בלשון המעטה) על כלי העידכון דרך Windows.

יש שם לא מעט אנשים שזה דפק להם את הלוח.

פורסם

שום דבר לא בטוח לחלוטין, זה אני מסכים.

אבל יש אנשים שלא יודעים את הסיכונים בעדכון ביוס ועוד, כלל אינם יודעים איך לבצע אחד כזה.

אני גם לא חושב שיש כזה סיכון לבצע עידכון, כאשר הלוח עובד עם Dual BIOS.

זה מוריד את הסיכון ב- 50%.

לא ניתן לעדכן את שניהם. אחד תמיד ישאר המקור.

פורסם

עשיתי כל כך הרבה עידכונים דרך WIN ורק לוח אחד של ECS עשה בעיה לא ממש בעיה פשוט דרש " CLR CMOS " אחרי ...

והבנתי שבכל מקרה צריך לעשות CLR CMOS אחרי עידכון ביוס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים