עבור לתוכן

אופת' חוזרים לארץ להופעה השניה שלהם!!

Featured Replies

פורסם

אני שומע בלאק/דת' מטאל ובחיים לא שמעתי שיר אחד של אופת'

here you go, have a dose of the best drug in the market.

http://www.youtube.com/watch?v=fFYe2_jLcx0

• תגובות 61
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פחחח.. אל תצחיק אותי :lol:

אופת' זה הדבר הכי מיינסטרימי שהיה אי פעם במטאל, הרבה יותר מצ'ילדרן אוף בודום ולגבי סלייר אין בכלל מה לדבר (ת'ראש זה ממש, אבל ממש לא מיינסטרים. זה שהבלדות של מטאליקה מאוד מפורסמות בשם עצמן לא הופך את הת'ראש למיינסטרים. להיפך, ת'ראש זה אחד הסגנונות היותר כבדים שיש במטאל, וסלייר עושה אותו כמו שצריך, בשונה ממטאליקה למשל שעושה שקר-כלשהו-שאמור-להשמע-כמו-ת'ראש-מטאל)

אני לא אומר שאופת' לא מיוחדים כי הם כן, אבל זה בדיוק מה שהפך את אופת' לכל כך גדולים ומפורסמים, השילוב של אלמנטים מהמון סגנונות מחוץ למטאל (ובשונה מפולק מטאל למשל, אשר משלב את הפולקה יחד עם המטאל, אופת' משנים סגנונות בתוך השירים עצמם. וזה, תסלח לי, דבר ממש מעצבן מבחינה מוסיקלית.) ובסופו של דבר להתמסחרות. (ואני מדבר פה גם על האלבום האחרון שהוא פשוט גרוע, וגם על DAMNATION שבכלל לא קשור לז'אנר)

יש המון אנשים שהקשר היחיד שלהם למטאל זה שהם שומעים אופת', לעומת זאת אני לא שמעתי על בן אדם אחד ששומע צ'ילדרן אוף בודום ולא שומע עוד מטאל.

ותגיד, בכלל שמעת את האלבום של סלייר שאתה כל כך משמיץ? או שאתה נהנה לזרוק שטויות על ימין ועל שמאל?

אז בחיאת, אל תדבר שטויות כדי לנסות להוציא לי שם רע, אם אתה לא מבין פשוט תשתוק. או שתנסה להפיל אותי בתחום אחר, כזה שאני לא מבין בו.

חד משמעית, לא. יש להקות הרבה יותר טובות מאופת' בתחום הפרוגרסיב, פרוגרסיב דת', או דת'.

וגם להקות שעושות מוסיקה דומה לאופת' רק בהרבה יותר טוב.

תראה מי הקהל של האלבומים הכבדים של אופת' ומי הקהל של COB והאחרונים של slayer, זה כבר מסביר הכל...

p.s

לקרוא לאלבומים של slayer שיצאו אחרי 1990 ת'ראש by the book זה נורא מעליב, בתור חובב oldschool thrash מושבע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים