עבור לתוכן

אופת' חוזרים לארץ להופעה השניה שלהם!!

Featured Replies

פורסם

מה אתה כועס, כאילו זה לא היה צפוי..

בכל מקרה לא הייתי בא.

• תגובות 61
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

לא ממש מעניין מישהו..

בכל מקרה זה מעולה מבחינתי כי אני יודע שאופת' יבואו לפה שוב, לעומת נברמור ודרים ת'יאטר. (מפנה לי זמן וכסף לשתי האחרות)

פורסם

נברמור באים לארץ?! ;D

פורסם

רק אני חושב שאופת' לפחות ברמה מוזיקלית אחת מעל DT ו-Nevermore, טוב, אולי כי אני חובב דת' ומייקל אקרפלד' מושבע...

פורסם

רק אני חושב שאופת' לפחות ברמה מוזיקלית אחת מעל DT ו-Nevermore, טוב, אולי כי אני חובב דת' ומייקל אקרפלד' מושבע...

לא אתה לא לבד

NEVERMORE להקה מעולה שלא תבינו אותי לא נכון אבל OPETH זה סיפור אחר לגמרי

פורסם

חבל שAt The Gates לא מגיעים לארץ לOpeth גם ככה לא הייתי הולך

פורסם

לא. גם אני חושב שאופת' יותר טובים מבחינה מוזיקלית. אבל גם נברמור מעולים, ונחמד אם הם יבואו להופיע פה.

פורסם

שאופת' יגבשו לעצמם ז'אנר מוסיקלי נדבר.

בינתיים הם עדיין לא החליטו אם הם דת'\פרוג\פרוג דת'\סתם מוסיקה שקטה.

בכל מקרה, לדעתי נברמור הרבה יותר טובים מאופת' והרבה יותר אהנה בהופעה שלהם. כמו דרים ת'יאטר.

אגב, מי שקנה כרטיס לאופת' יכול להחליף אותו לנברמור במשרדים של הדרן (חבר שלי עשה את זה שלשום..)

פורסם

לא משנה איזה סגנון הם עושים זה תמיד ישמע הטוב ביותר.

פורסם

שאופת' יגבשו לעצמם ז'אנר מוסיקלי נדבר.

בינתיים הם עדיין לא החליטו אם הם דת'\פרוג\פרוג דת'\סתם מוסיקה שקטה.

בכל מקרה, לדעתי נברמור הרבה יותר טובים מאופת' והרבה יותר אהנה בהופעה שלהם. כמו דרים ת'יאטר.

אגב, מי שקנה כרטיס לאופת' יכול להחליף אותו לנברמור במשרדים של הדרן (חבר שלי עשה את זה שלשום..)

זה מה שנקרא להמציא את עצמך מוזיקלית ולתת חופש ליצירה שלך וזה מה שכ"כ גאוני בהם,

לא ללכת למייסנטרים המוזיקלי של המטאל עיין ערך COB ו-Divine Intervention של slayer.

פורסם

זה מה שנקרא להמציא את עצמך מוזיקלית ולתת חופש ליצירה שלך וזה מה שכ"כ גאוני בהם,

לא ללכת למייסנטרים המוזיקלי של המטאל עיין ערך COB ו-Divine Intervention של slayer.

פחחח.. אל תצחיק אותי :lol:

אופת' זה הדבר הכי מיינסטרימי שהיה אי פעם במטאל, הרבה יותר מצ'ילדרן אוף בודום ולגבי סלייר אין בכלל מה לדבר (ת'ראש זה ממש, אבל ממש לא מיינסטרים. זה שהבלדות של מטאליקה מאוד מפורסמות בשם עצמן לא הופך את הת'ראש למיינסטרים. להיפך, ת'ראש זה אחד הסגנונות היותר כבדים שיש במטאל, וסלייר עושה אותו כמו שצריך, בשונה ממטאליקה למשל שעושה שקר-כלשהו-שאמור-להשמע-כמו-ת'ראש-מטאל)

אני לא אומר שאופת' לא מיוחדים כי הם כן, אבל זה בדיוק מה שהפך את אופת' לכל כך גדולים ומפורסמים, השילוב של אלמנטים מהמון סגנונות מחוץ למטאל (ובשונה מפולק מטאל למשל, אשר משלב את הפולקה יחד עם המטאל, אופת' משנים סגנונות בתוך השירים עצמם. וזה, תסלח לי, דבר ממש מעצבן מבחינה מוסיקלית.) ובסופו של דבר להתמסחרות. (ואני מדבר פה גם על האלבום האחרון שהוא פשוט גרוע, וגם על DAMNATION שבכלל לא קשור לז'אנר)

יש המון אנשים שהקשר היחיד שלהם למטאל זה שהם שומעים אופת', לעומת זאת אני לא שמעתי על בן אדם אחד ששומע צ'ילדרן אוף בודום ולא שומע עוד מטאל.

ותגיד, בכלל שמעת את האלבום של סלייר שאתה כל כך משמיץ? או שאתה נהנה לזרוק שטויות על ימין ועל שמאל?

אז בחיאת, אל תדבר שטויות כדי לנסות להוציא לי שם רע, אם אתה לא מבין פשוט תשתוק. או שתנסה להפיל אותי בתחום אחר, כזה שאני לא מבין בו.

לא משנה איזה סגנון הם עושים זה תמיד ישמע הטוב ביותר.

חד משמעית, לא. יש להקות הרבה יותר טובות מאופת' בתחום הפרוגרסיב, פרוגרסיב דת', או דת'.

וגם להקות שעושות מוסיקה דומה לאופת' רק בהרבה יותר טוב.

פורסם

פחחח.. אל תצחיק אותי :lol:

אופת' זה הדבר הכי מיינסטרימי שהיה אי פעם במטאל, הרבה יותר מצ'ילדרן אוף בודום ולגבי סלייר אין בכלל מה לדבר (ת'ראש זה ממש, אבל ממש לא מיינסטרים.

TROLLING & BULLSHIT

BTW DONT FEED HIM

פורסם

טרול בצוות האתר...

אני מסכים איתך שזה מאוד, מאוד הגיוני :xyxthumbs:

בכל מקרה, אתה מוזמן לבדוק בהיסטוריה של המטאל, אין דבר יותר מיינסטרימי מאופת'.

ושלא תבין אותי לא נכון, אני יכול לאהוב אופת' ולמעשה הם די הלהקה שבזכותה כרגע אני שומע דת' מטאל, אבל רק חומר כמו DELIVERANCE, BLACKWATER PARK, MY ARMS YOUR HARS וכו' (האחרונים פחות בגלל יותר שילוב של מוסיקה-כלשהי-שלא-קשורה-למטאל מאשר דת' מטאל בשירים)

פורסם

אין יותר מיינסטרים במטאל מאופת'? מזה השטויות האלו?

תמצא לי 5 אנשי "מיינסטרים" שיודעים בכלל מזה אופת'.. מי הם בכלל

פורסם

מיינסטרים במטאל

מה שאומר שזה הדבר במטאל שהכי קרוב למיינסטרים.

לא סתם הרבה אנשים מתחילים לשמוע מטאל מאופת',

וכל כך הרבה אנשים שומעים אופת'.

כמו שאפשר להגיד שמטאליקה זה המיינסטרים של המטאל..

תראה לי מטאליסט אחד שלא יודע מי אלה אופת', ולא שמע אותם אף פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים