עבור לתוכן

אופת' חוזרים לארץ להופעה השניה שלהם!!

Featured Replies

פורסם

למרות שאין עדיין הודעה רשמית, אפילו באתר שלהם, שמעתי מכמה מקורות אמינים שזה אכן הולך לקרות!!

השמועות רצות כבר הרבה זמן לאחר שפסטיבל אנת'ם, שבו הלהקה הייתה אמורה להופיע, בוטל והלהקה עצמה הודיעה שהם יגיעו לארץ לבדם מתישהו בקרוב

אז ב13לאפריל במועדון התיאטרון זה קורה!!!

*עריכה*

בינתיים האישור הבערך הרשמי היחיד שיש להופעה הוא האירוע שנפתח בפייסבוק

http://www.facebook.com/profile.php?id=712353529#/event.php?eid=79227931040&ref=mf

• תגובות 61
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד כמה פעמים אנחנו נכווה עד שנבין שאי אפשר להיות בטוחים שההופעה מתקיימת עד שהיא מתקיימת...

פורסם

זה בגדר שמועה בלבד, הם עדיין לא אישרו שום דבר.

חוץ מזה, יש דברים הרבה יותר מעניינים מאופת'.

כמו דרקוניאן בסוף החודש הקרוב

פסטיבל הללויה באפריל

בהמות' בקיץ

החומר האחרון של אופת' די גרוע.

פורסם

שמעתי גם על dream theater שמגיעים לארץ

פורסם

^

עוד פעם, שמועה.

הם אמרו כמו אופת' שהם רוצים לבוא לפה ב 2009, אבל לא הבטיחו שום דבר.

ודרים ת'יטר בארץ זה כבר באמת חלום :)

פורסם

איך שמועה? מוכרים כרטיסים....

וזה 200 שקל לכרטיס. יש להקות ספורות שאני מוכן לשלם 200 שקל בשביל כרטיס, אופת' לא ביניהן

פורסם

וזה 200 שקל לכרטיס. יש להקות ספורות שאני מוכן לשלם 200 שקל בשביל כרטיס, אופת' לא ביניהן

ומה לגבי הקטע של SLEEPNOT שמכרו כרטיסים מוקדמים ובסוף החליטו לא להגיע? :)

מגיע לכל מי שקנה ונדפק, לא היה צריך לשמוע להקות סוג ז'.

ולגבי דרקוניאן, הייתי מת לבוא אבל זה רחוק מדי בשבילי :(

פורסם

מודה באשמה.. התחילה המכירה רק אתמול ;D

בכל מקרה, אופת' באמת לא שווים 200 ש"ח, אבל יש מצב שאני מוכר לשם אז אקבל כרטיס חינם/מוזל.

פורסם

אז איפה אפשר לקנות כרטיסים לאופט ולדרקוניאן???

פורסם

זה בגדר שמועה בלבד, הם עדיין לא אישרו שום דבר.

חוץ מזה, יש דברים הרבה יותר מעניינים מאופת'.

כמו דרקוניאן בסוף החודש הקרוב

פסטיבל הללויה באפריל

בהמות' בקיץ

החומר האחרון של אופת' די גרוע.

אני יודע שעל טעם ועל ריח....

אבל באמת שאם יש להקה שבאמת מעניינת ומגוונת זו אופת'....

דרקוניאן זה מין קונספט של "כמה עצוב לי" או "חורף ואפל"...נגינה איטית כזאת והיא להקה יותר קטנה מאופת'.

פסטיבל הללויה ?? חחח זה כולה כמה להקות ישראליות צעירות... ועוד שתיים כמו בצפר או הורקור...

אתה לא יכול להשוות אותם להופעה של להקה מחו"ל.

פורסם

דרקוניאן זה מין קונספט של "כמה עצוב לי" או "חורף ואפל"...נגינה איטית כזאת והיא להקה יותר קטנה מאופת'.

פסטיבל הללויה ?? חחח זה כולה כמה להקות ישראליות צעירות... ועוד שתיים כמו בצפר או הורקור...

אופת' כבר מזמן לא מגוונים, אותו הסגנון של התחלה עם גראולים משוגעים ודאבל באסים-המשך בקלין של מיקאל עם גיטרות אקוסטיות-עוד קצת גראולים- סוף. (אולי באלבומים האחרונים קצת שינו פה ושם, ובדמניישן בכלל אין גראולים, אבל עדיין זה אותו הדבר)

אבל בשבילי זה בסדר.. כל עוד זה נשמע טוב. הייתי שמח להעיף את כל הקטעים הרגשניים ולעשות משהו קצת יותר ברוטאלי, אבל זה מה יש.

בשביל זה יש לי את BLOODBATH :)

דרקוניאן היא להקת דום מטאל, ואתה לא יכול לצפות מלהקת דום מטאל לנגן מהר. ככה הסגנון.

ונכון, הקונספט של האלבום האחרון זה חורף, ואלבום בלי קונספט זה כמו שיר בלי מילים. וכשהקונספט של האלבום זה חורף ואפלה (בכלל מטאל זה סגנון אפל, רק עכשיו שמת לב לזה?)

לדוגמה:אתה לא יכול לצפות מבהמות' לשיר על מלאכים וגנים פורחים, לא?

בדיוק אותו הדבר, זה הקונספט של הז'אנר ואין סיבה שישנו אותו.

ואתה צודק, היא יותר קטנה מאופת'. זה לא אומר כלום.

EPICA, למשל, הרבה פחות מפורסמים מ WITHIN TEMPTATION- ואני מניח שתסכים איתי שהם הרבה יותר טובים מהם?

אופת', כמו WT, נייטוויש, סליפנוט, SOAD ועוד, הן להקות שלקחו את המטאל לצד יותר מיינסטרימי- פופולארי וקליט.

ולכן לא כזה חשוב לי ללכת להופעה שלהם-מהסיבה הפשוטה שהם לא ממש מעניינים.

שוב, אלא אם כן יהיה לי כרטיס חינם ואז אין שאלה בכלל.

וכן אני בהחלט יכול להשוות את פסטיבל הללויה להופעה של להקה מחו"ל.

זה שלהקה ישראלית לא אומר שהיא לא טובה.. וקח לדוגמה את בצפר, סיילם, הורקור וכו'.

ובמיוחד את אורפנד לנד.

ֿהלהקות האלו לא סתם הצליחו כ"כ הרבה בחו"ל, ואני מעדיף אותן על הרבה להקות אחרות מחו"ל.

למשל הופעה של בצפר או אורפנד לנד הרבה יותר שווה מהופעה של אופת', מבחינתי.

ולגבי הפסטיבל, אתה טועה,ומטעה בגדול.

תחשוב על כל השמות הכי גדולים בסצינת המטאל הישראלית.

שמות כמו דיסטורטד, סיילם, בצפר, הורקור, TFTM, YFDS, PFN, פנטום פיין, אברייג'...

בקיצור, כל להקה גדולה מישראל-תהיה שם.

14 שעות רצופות של מטאל נותן בראש באוויר הפתוח, וכל זה תמורת 50 ש"ח- שכל שקל מהם עובר לתרומות לעמותת ער"ן.

וסמוך עליי שאני יודע על מה אני מדבר ;)

פורסם

עצוב שזה מה שאתה חושב, אתה הולך לשמוע להקות לפי כמות ששומעים אותן ב-MTV? זה מסחור, חבוב.

דרקוניאן זה DOOM לעומת אופת' שהם...וובכן אין להם הגדרה, הם משנים את הסגנון בהתאם למה שהמאזינים שומעים, כדי להרוויח יותר כסף. :) (מסחור)

פורסם

אני מודה שאופת' התמסחרו, אבל לא ברמה שהם מקליטים מה שרוב הקהל אוהב..

מאז ומתמיד היה להם מן סגנון משלהם (שהרבה קמו לחקות) אבל לאט לאט המוסיקה שלהם פשוט נהיית משעממת.

פורסם

עצוב שזה מה שאתה חושב, אתה הולך לשמוע להקות לפי כמות ששומעים אותן ב-MTV? זה מסחור, חבוב.

דרקוניאן זה DOOM לעומת אופת' שהם...וובכן אין להם הגדרה, הם משנים את הסגנון בהתאם למה שהמאזינים שומעים, כדי להרוויח יותר כסף. :) (מסחור)

עצוב שזו הבנת הנקרא שלך....אני לא פתחתי MTV אולי 5 שנים כבר חוץ מ"הדבנגרס בולל" מדי פעם....

אבל זה הכי דבילי לקטול להקה בגלל מה שאתה טוען שהוא "מסחור" שיהיה מסחור או לא, נשמע לך טוב? תהנה,

אל תפסול אותם רק בגלל שזה נחשב מיסחור.

אני יכול להגיד לך שקניתי כרטיס לסליפנוט. למרות שכבר הרבה זמן לא שמעתי אותם

ואני לא מגדיר אותם כלהקה האהובה עלי ואני יודע שתמיד כיף להגיד שהם להקה של בני 12 שרוצים לעשות פרובוקציה.

אבל מה לעשות הם עושים מוזיקה מגניבה ויש להם שואו מטורף, ולא אכפת לי אם הם יעלו עם פרסומת של סלקום על הראש אני עדיין אהנה מהם.

אם היית אומר לי שאתה אוהב את אופת', אבל לא מספיק בשביל לשים עליהם 200 שקל, הייתי מבין....אבל זה לא מה שאמרת. אתה דיברת על התמסחרות.

יכול להיות שדרקוניאן הם להקה טובה בתחומה , אני לא הכי בקטע של DOOM והלהקה היחידה שאני נהנה מהם אלו SWALLOW THE SUN.

אם אתה אומר שזה הסגנון ואין מה לעשות זה ככה, אז גם לאופת' יש סגנון וזה מה יש

ותמיד היו להם שירים שקטים לצד השירים החזקים יותר או הברוטאלים כלשונך,

היא נחשבת לאחת הלהקות הותיקות והמובילות בסגנון הזה של פרוגרסיב דת' מטאל.

אני לא חושב שבהללויה אתה תמצא את הורקור בצפר סיילם ואורפנד לנד ודיסטורטד ....מתוכן אולי שתיים.כמו שהיה בשנה שעברה, אם אני לא טועה.

והשאר להקות של תיכוניסטים וקצת יותר גדולים כמו טיילס, בלאספמי, יור פירסט דדלי סין, ופרי פור נוסינג.

ושלא תבין לא נכון, להללויה אני מתכוון ללכת... רק שזה לא מקום להשואה עם הופעה של להקה מחו"ל ובטח שלא על מחיר הכרטיס.

פורסם

עצוב שזו הבנת הנקרא שלך....אני לא פתחתי MTV אולי 5 שנים כבר חוץ מ"הדבנגרס בולל" מדי פעם....

אבל זה הכי דבילי לקטול להקה בגלל מה שאתה טוען שהוא "מסחור" שיהיה מסחור או לא, נשמע לך טוב? תהנה,

אל תפסול אותם רק בגלל שזה נחשב מיסחור.

אני יכול להגיד לך שקניתי כרטיס לסליפנוט. למרות שכבר הרבה זמן לא שמעתי אותם

ואני לא מגדיר אותם כלהקה האהובה עלי ואני יודע שתמיד כיף להגיד שהם להקה של בני 12 שרוצים לעשות פרובוקציה.

אבל מה לעשות הם עושים מוזיקה מגניבה ויש להם שואו מטורף, ולא אכפת לי אם הם יעלו עם פרסומת של סלקום על הראש אני עדיין אהנה מהם.

אם היית אומר לי שאתה אוהב את אופת', אבל לא מספיק בשביל לשים עליהם 200 שקל, הייתי מבין....אבל זה לא מה שאמרת. אתה דיברת על התמסחרות.

יכול להיות שדרקוניאן הם להקה טובה בתחומה , אני לא הכי בקטע של DOOM והלהקה היחידה שאני נהנה מהם אלו SWALLOW THE SUN.

אם אתה אומר שזה הסגנון ואין מה לעשות זה ככה, אז גם לאופת' יש סגנון וזה מה יש

ותמיד היו להם שירים שקטים לצד השירים החזקים יותר או הברוטאלים כלשונך,

היא נחשבת לאחת הלהקות הותיקות והמובילות בסגנון הזה של פרוגרסיב דת' מטאל.

אני לא חושב שבהללויה אתה תמצא את הורקור בצפר סיילם ואורפנד לנד ודיסטורטד ....מתוכן אולי שתיים.כמו שהיה בשנה שעברה, אם אני לא טועה.

והשאר להקות של תיכוניסטים וקצת יותר גדולים כמו טיילס, בלאספמי, יור פירסט דדלי סין, ופרי פור נוסינג.

ושלא תבין לא נכון, להללויה אני מתכוון ללכת... רק שזה לא מקום להשואה עם הופעה של להקה מחו"ל ובטח שלא על מחיר הכרטיס.

זה לא הסיבה שלא הייתי הולך להופעה שלהם, הסיבה היא שהמוזיקה שלהם פשוט גרועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים