עבור לתוכן

בעיה ביצירת ghost

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו הייתי משתמש עם דיסק האתחול של .Hiren's Boot CD 96

החלפתי לוח ל Asrock G31MS ומאז אני לא יכול לעשות ghost עם התוכנהnorton ghost שנמצאת על ה boot cd (התוכנה עולה -אני עושה OK וזה נתקע).

בררתי את הנושא ויכול להיות שהלוח הזה לא תומך בתוכנה הזאת או לפחות בגירסה שאני משתמש.

מישהו מכיר עוד תוכנה שעושה את אותה פעולה כמו ה norton ghost תוכנה שאני יוכל לצרוב ולהריץ אותה מ boot בלי להתקין אותה קודם.

תודה לעוזרים!!

פורסם

acronis true image

יותר טובה מנורטון גוסט (השתמשתי בשתיהן).עד לפני כמה ימים היה אפשר להשיג את גרסה 10 בחינם (אני השגתי ומאז הפסקתי להשתמש בגוסט).

הנה הדיון בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=391363.0

תנסה בכל זאת להוריד בחינם מפה:

http://www.acronis.co.uk/mag/ati10pe

אולי תצליח.אם לא,אפשר לקנות.

פורסם
  • מחבר

אפשר להריץ אותה מ boot בלי שום התקנה? פשוט להוריד ולצרוב?

ועוד שאלה

יש לי כבר ghost שעשיתי (עם הלוח הקודם עם התוכנה norton ghost ) איך אני יכול לפרוס אותו? האם אפשר רק עם התוכנה שיצרה את ה ghost ואז אני בבעיה או שאפשר גם עם תוכנה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 9.02.2009 בשעה 19:27:58

מתברר שיש את התוכנה הזאת ב bott cd ...

עוד שאלה

יש לי דיסק התקנה של xp sp3

כשאני מתקין מהדיסק אז אחרי הקטע שהמערכת עושה כיבוי עצמי אני מקבל מסך כחול!! והמחשב נתקע.

הדיסק לא שרוט!! השתמשתי עם אותו דיסק כשהיה לי את הלוח הקודם של intel ועל הלוח שי לי עכשיו Asrock G31MS ההתקנה לא עובדת. (דיסק עם התקנה של xp sp2 עובד)

יכול להיות שהלוח לא תומך ב sp3???

איך זה יכול להיות? (כשאני מתקין דרך Windows Update זה עובד)

פורסם

אפשר להריץ אותה מ boot בלי שום התקנה? פשוט להוריד ולצרוב?

ועוד שאלה

יש לי כבר ghost שעשיתי (עם הלוח הקודם עם התוכנה norton ghost ) איך אני יכול לפרוס אותו? האם אפשר רק עם התוכנה שיצרה את ה ghost ואז אני בבעיה או שאפשר גם עם תוכנה אחרת?

לגבי השאלה הראשונה - צרוב זה BOOTABLE

לגבי השניה - חפש GHOST EXPLORER אשר מאפשר לך לעשות MOUNT ל-IMAGE ולראות הקבצים מתוכו גם מבלי לשחזר את כולו אתה יכול

להוציא קבצים בדידים

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים