עבור לתוכן

ATP3 - שמח בבית ! וידוי של קונה מאושר.

Featured Replies

פורסם

כבעל שלוש מערכות ATP 3 בביתי הקט אני יכול להבין את ההתלהבות שלך באמת אחת ממערכות הרמקולים למחשב הטובות ביותר שיוצרו איי פעם !

וכבעל Fortissimo II, תוכל לחוות עליו את דעתך? (ולא, אני לא מתכוון לגודל הקופסא ולצבע שלה) ;D

פורסם

מזל טוב כל הקניה המוצלחת!

גם אני בקרוב אהיה הבעלים של מערכת אלטק חדשה,ה-621 :D,החלטתי לרדת מהרעיון של Klipsch בגלל שה-DD לא נמצאת במלאי בכל חנות בחו"ל שבדקתי.

וגם בגלל שיש איזה ענין לא סגור שהם כנראה ו-5W לסטלייט במקום ה-35 המוצהרים.

פורסם

מה נסגר? גם ל-Z560 "שנותנים" 400WATT RMS גילו שרשום על המגבר רק איזה 5WATT...

אז עכשיו גם Klipsch מצטרפת ללוג'יטק? ;)

פורסם

ה-Z560 בסוף היא רק 160W וה-680 אולי 180W.

אני עדיין מחכה לתשובה מ-Klipsch בנוגע לתמונה הזאת.

פורסם

אבל בתכלס לא צריך אפילו 80 בשביל המחשב {בחדר}...

אז 160 זה בסדר גמור... העיקר שהאיכות של המערכת עצמה טובה. ;)

פורסם

וכבעל Fortissimo II, תוכל לחוות עליו את דעתך? (ולא, אני לא מתכוון לגודל הקופסא ולצבע שלה) ;D

יש לו אחלה ציפוי נגד אבק (לקופסא...) והצלילים שלו כשהוא זז לפעמים (שאני מזיז אותו ממקום למקום ) באמת איכותיים.

פורסם
  • מחבר

מה שאני לא מבין זה... איך רמקולים כאלה דקיקים וקטנים מצליחים להוציא כאלה צלילים חזקים ולשמור על האיכות גם בווליומים גבוהים.

פורסם

מה שאני לא מבין זה... איך רמקולים כאלה דקיקים וקטנים מצליחים להוציא כאלה צלילים חזקים ולשמור על האיכות גם בווליומים גבוהים.

ה ATP 3?... אז זהו, שהם לא מצליחים להוציא "כאלה צלילים איכותיים" בווליום גבוה... הסט מתחיל לקרטע כבר ב 75 אחוזי הווליום.

זה למה לא רכשתי אותם עד היום... האיכות מעל לממוצע, אבל ההספק לוקה בחסר.

פורסם

הםםםםםםםםם הדעות חלוקות....תגידו מה עדיף בשביל עוצמה עם איכות, ATP3 או מערכת מיני חזקה של 100*2 RMS?

פורסם

ה ATP 3?... אז זהו, שהם לא מצליחים להוציא "כאלה צלילים איכותיים" בווליום גבוה... הסט מתחיל לקרטע כבר ב 75 אחוזי הווליום.

זה למה לא רכשתי אותם עד היום... האיכות מעל לממוצע, אבל ההספק לוקה בחסר.

HELL NO ! BRO

שמעתי אותם ב 70 אחוז ווליום והם היו פצצה של דבר ! במוזיקה שמעתי ... ואני רוצה להגיד שהתרשמתי מאד ולגבי הדעה שהצליל מתעוות ממש לא.

פורסם

לי יש את הADA 880 והם משובחים, כמו כל הדברים של אלטק.

פורסם

הםםםםםםםםם הדעות חלוקות....תגידו מה עדיף בשביל עוצמה עם איכות, ATP3 או מערכת מיני חזקה של 100*2 RMS?

מבחינת צליל- atp3

מבחינת עוצמה - הרמקולים 2x100

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים