פורסם 2009 בפברואר 916 שנים http://news.walla.co.il/?w=/13589/@poll.results נראה לי קצת יותר אמין מהסקרים האלה ששואלים בהם 1000 אנשים. פה מדובר על 50,000. אני יודע - חלק מהם אולי מצביעים כפולים, אבל הסקר דווקא נראה כמו התוצאה שאני מצפה לה, כולל העובדה שברק מקבל 9 מנדטים בלבד. הדבר היחידי המאכזב הוא שמרצ מקבלת יותר מדי.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים סקרים על 1000 איש הרבה יותר אמינים כל עוד הם מבוצעים במכון סקרים ראוי. אני מניח שיש פה הצבעות כפולות, אבל יותר מזה - זה לא מדגמי.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים זה כמובן סקר מטופש, הוא דוגם רק את הדעה של גולשי וואלה, שזה אפילו יותר מגוחך מסתם "גולשי אינטרנט". אתה יודע כמה מצביעים יש בישראל שאין להם בכלל מחשב? :
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים זה לא מדגמי בשיט בגלל שאתה יכול להצביע כמה שאתה רוצה.אני ממש מקווה שאנשים לא יצביעו בהתבסס על סקרים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.