עבור לתוכן

האם להשקיע בבלוק נוסף ל North Bridge ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש בקרוב מערכת קירור מים-ככל הנראה של EMP או DangerDen. שתיהן מגיעות רק עם בלוק למעבד. יש טעם להוציא עוד 250 שקל ולרכוש גם בלוק לNB ? האם זה יביא לשיפור משמעותי?

נאמר ויש לי כסף לרכישת עוד בלוק אחד - מה ישתלם לי יותר, בלוק לNB או לכרטיס מסך ?

פורסם

לדעתי עדיך לך להשקיע בבלוק לכרטיס מסך ולעשות לו אובר קלוק .

כי סינק של פנטיום 3 מסדר לך את ה טמפ' של ה NB טוב מאוד.

עריכה: מה המפרט שלך ואיזה כרטיס מסך? כי יכול להיות שOC לכרטיס מסך לא יתן לך הרבה.

פורסם
  • מחבר

הממ זה יהיה ככל הנראה

2.8C

Ic-7 / P4C800 dlx

radeon 9800P

Corsair XMS3500 C2

למאורר של P3 אין לי ממש גישה...

פורסם

כמובן שאל תחשוב אפילו על סטיק אחד של ה CORSAIR ואני אישית מאוד ממליץ לך ללכת על ה IC-7, הוא נראה לי עדיף מכל הבחינות וגם יש לו קירור יפה ל NB.

אני חושב שכדאי לך לראות קודם כל לראות איך ה OC הולך והאם אתה רוצה בכלל לתת לו עוד מתח כי נראה לי מה שיעצור לך את ה OC יהיה פשוט הפחד לתת לו מעבר ל1.75V זה בדרך כלל מהווה מחשול בOC אצל אינטל וגם אם עוברים את המתח הזה לפי דעתי המעבד לא יחיה הרבה.

פורסם
  • מחבר

כמובן שהזיכרון הוא ב2 סטיקים..

בכל אופן, בהנחה שאני אקנה היטסינק במיוחד לNB, גם אחד שמתאים לP4 וגם אחד שמתאים לAMD יתאימו ?

פורסם

USE THE DangerDen

Then u can buy GPU and NB Blocks , they t cheaer then EMP so u can buy more for less

THE MAZE 4 POWER KIT 232 TO ISRAEL add 100 & for the othe 2 blocks and u have your water coolnes

332$=1500~NIS

לא משהו אישי נגד EMP פשוט DangerDen זולים ומוכרים יותר

פורסם

הממ זה יהיה ככל הנראה

2.8C

Ic-7 / P4C800 dlx

radeon 9800P

Corsair XMS3500 C2

למאורר של P3 אין לי ממש גישה...

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל למה אתה צריך 875P? מה רע באסוס P4P800 deluxe למשל

פורסם
  • מחבר
אני יודע שזה לא ממש קשור אבל למה אתה צריך 875P? מה רע באסוס P4P800 deluxe למשל

בוא ננסה להשאיר את הנושאים האלה בפורומים/האשכולות המתאימים..

בקשר לDangeden, העפתי מבט בקטגוריית הבלוקים לכרטיסי מסך שלהם ולפי הפירוט הבלוקים מתאימים לרדאון 9000/9700. יש בעיה להשתמש בהם עם 9800 ?

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי ,תשאל אותם

פורסם

בלוק שמתאים ל9700 יתאים גם ל9800 - אותו גודל ליבה - והחורים בחלק לא קטן מהכרטיסים - במיוחד - made by ati - נמצאים באותו מקום.

פורסם
  • מחבר

הממ עוד מחשבה שעלתה לי - זה יהיה אפשרי להחליף את המאוורר המקורי שמגיע עם ה9800 בבלוק קירור, ולהשתמש במאורר הזה לקירור ה-NB? או שהוא בכלל לא יתאים ?

פורסם

USE THE DangerDen

Then u can buy GPU and NB Blocks , they t cheaer then EMP so u can buy more for less

THE MAZE 4 POWER KIT 232 TO ISRAEL add 100 & for the othe 2 blocks and u have your water coolnes

332$=1500~NIS

לא משהו אישי נגד EMP פשוט DangerDen זולים ומוכרים יותר

אין לי שום אינטרס ב-EMP (מניות אחוז מהרווחים וכו') אבל החלטתי להעמיד דברים על דיוקם.

מערכת ב-EMP עולה 990 ש"ח למיטב זכרוני (מתעצל לבדוק), בלוק לכרטיס מסך ובלוק ל-NB עולים 250 כל אחד. סה"כ ~ 1500.... אותו מחיר..... תוסיף לזה את השווי של האחריות..... כבר יותר משתלם לקנות מ-EMP מאשר מ-DD.

פורסם
  • מחבר

ד"א.. התברר שהמס המוטל על כזה קיט הוא 32%.. כלומר שקיט של דנג'ר דן בתוספת בלוק קירור אחד לכרטיס מסך יסתכם בקרוב ל1500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים