עבור לתוכן

מסך CRT או TFT ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בונה מערכת עריכת וידאו ביתית, + כללי + משחקים לא 'רציניים' ושאלתי היא

האם אני מפסיד משהוא אם אני לוקח מסך TFT במקום CRT, לדוגמא הוצא לי

"TFT BENQ 15 או מסך MAG "17?

מה כדאי ולמה????

כרגיל, תקציב... ... ... עד 1500....1800 שח

בתודה, יהודה

פורסם

או שתגדיל את התקציב למסך ב-1000 ש"ח ותקנה Hyundai ImageQuest Q17 ב-2660 ש"ח, או שתקנה CRT של ViewSonic P95f+ ב-1870 ש"ח.

אבל לא Mag ולא BenQ...

פורסם

תלוי איזה , יש למשל Mag 786FD זה מה שיש לי , שפורפרת triniton של סוני , אחלה מסך מומלץ בחום !

אבל אין מה להגיד...כל אחד ייתן כמה מסכים אחרים שלפי דעתו - לך תראה , ואז תחליט :)

פורסם

786FD אחלה מסך ?! אני משתמש בו כרגע עושה לי כאבי עיניים רצחניים ואני סתאם לא סובל אותו

פורסם

שלום לכולם

אני בונה מערכת עריכת וידאו ביתית, + כללי + משחקים לא 'רציניים' ושאלתי היא

האם אני מפסיד משהוא אם אני לוקח מסך TFT במקום CRT, לדוגמא הוצא לי

"TFT BENQ 15 או מסך MAG "17?

מה כדאי ולמה????

כרגיל, תקציב... ... ... עד 1500....1800 שח

בתודה, יהודה

הדבר היחיד שאתה מפסיד כשאתה קונה מסך LCD איכותי הוא כסף. זה החסרון היחיד.

בוא נחשוב רגע - מסך LCD קטן וקל יותר, תופס פחות מקום, בריא הרבה יותר לעיניים, יפה... הרבה גיימרים אומרים שבמסכי LCD יש מריחה במשחקים ברזולציות גבוהות. זה נכון, אך אם קונים מסך LCD איכותי (וב-1,800 ש"ח אתה יכול לקנות אחד כזה) לא מרגישים שום מריחה. וזה אמרו לי אנשים שיש להם מסכי LCD טובים..

מבחינת גודל, אני הסקתי שאם אתה לוקח מסך LCD 15 או מסך CRT 17 , זה אותו הדבר. שניהם בסופו של דבר יוצאים 16" של טווח צפיה. חוצמיזה שמסכי LCD מודדים לפי רוחבם, בניגוד למסכי CRT שמודדים בהתאם לאלכסונם.

Samsung 151S עולה 1,800~ והוא מסך אדיר! סמסונג ממש מעולה בתחום הזה והמסך הספציפי הנ"ל מצוין..

פורסם

גם אני באוה הלבטות

איך המסכים של LG?

הדקים

מצאי אחד ב 1800 ש"ח...

ואני דווקא מרוצה מהמאג שלי

פשוט לאבא שלי בא על מסך מאג

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם

אז ראשית תודה על הרצון לעזור ו... ... ...

מכון שבדקתי את ה-BENQ וגם ברשת הוא נחשב זבל אמיתי ומכון שאני רוצה לערוך סרטים ותמונות ממצלמה דיגיטלית ==>

אני הולך על CRT שעדיין באיכות טובה למחיר סביר

יהודה

פורסם

האיכות של tft היא עדיין יותר טוב כי הטכנולוגיה שמשתמשים בה היא חדישה לעומת זאת בctr הטכנולוגיה עדיין בחיתוליה כך שצריך לחכות מספר שני עד שיצא מסך באמת איכותי .

כיום עדיין עדיף tft כי מבחינת הדיוק הוא יותר טוב .

מה שכן בcrt הצבעים יותר אמייתים .

פורסם

למה אתה מקפיץ ת'רד מלפני שבוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים