עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט עד 2300 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ראיתי הצעת מחשב באייבורי ב2200 שקל

המחשב מיועד לצפייה בסרטים באיכות 720P

עבודה משרדית

עבודה על מסך בגודל 22-24"

משחקים קצת

ועבודה כללית

זה המפרט המוצע

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1

אני כנראה אשדרג את כרטיס המסך והזיכרונות בעוד חצי שנה כשיהיה לי כסף,

אז אני רוצה מחשב עם בסיס חזק

פורסם

שמע, בדרך כלל, בפרסומות האלו הם מוצאים את הדרך להכניס לך חרא. או שהם מפרסמים אבל לא מוכרים. בכל מקרה, שווה להיזהר.

פורסם

נקודות התורפה של המפרט שלהם הם המארז, הספק, וכרטיס המסך.

אם תחליף את שלושתם למשהו איכותי זה כבר לא יהיה לך כל כך זול.

אבל המפרט הזה לא מאוזן ולא מתאים לכלום. המעבד חזק מדי לעבודה משרדית ולסרטים, כרטיס מסך חלש מדי למשחקים. ככה שזה לא זה ולא זה. זה סתם כדי למשוך לך את העין עם איזה מעבד יקר. לפחות הם שמו לוח נורמלי ולא איזה G31.

פורסם
  • מחבר

אני מבין מה אתם אומרים אבל אם אני משדרג את המארז לcompucase ואת הספק ל Ezcool זה לא מחשב סבבה עד שעוד חצי שנה יהיה לי כסף לשדרג כרטיס מסך?

פורסם

המארז הוא לא אחד מהטובים שיש ל compucase להציע.

Ezcool שיפור קל בלבד מהספק הג'נרי. הוא יחזיק מערכת קלה אבל אל תבנה עליו יותר מדי אם תרצה כרטיס מסך רציני בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אז אתם יכולים בבקשה לבנות לי מפרט עד 2500 שקל עם כרטיס מסך חלש בינתיים ועוד חצי שנה ככה אני יוכל לשדרג לו כרטיס מסך?

פורסם

אני חושב אחרת.

המחשב הזה מספיק טוב לדרישות שלך והמחיר אטרקטיבי, בתנאי שבאמת תצליח לעבור את משוכת איש המכירות ולקנות את המחשב בלי שדרוגים מפוקפקים.

הספק כח EZCOOL 450W (בשדרוג של 30 שקל) נותן 25A ב-12 וולט ויחזיק לך (גם) כרטיס מסך HD 4850 של ATI ללא קושי, מנסיון אישי שלי.

גם המארז מאוורר יחסית עם מאוורר 120 מ"מ בחזית ועוד מאוורר 80 מ"מ מאחור (ניתן גם לשים מאוורר 92 מ"מ)

בקיצור, אם אחרים לא יצליחו להרכיב לך מפרט דומה במחיר 2200 שקל אז לך על המחשב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים