עבור לתוכן

הכלבים שלכם V1.0

Featured Replies

פורסם

מה, רוצחים בדם קר? :lol:

• תגובות 59
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה, הן באמת מדהימות, מכל הבחינות... היצורים הכי נבונים שפגשתי :)

וכן, הכלבים האלה באמת לא מרגישים כאב כלל, או כך נראה... אני מקבל צמרמורת כל פעם שאני רואה את החתולה נתלית על לינדה עם הציפורניים נעוצות עמוק בפנים ורוכבת עליה כמו על סוס, ורואים ששניהן שמחות ומבסוטיות מהחיים ומתרוצצות ככה בכל הבית.

לי אישית כשהחתולה מתחילה לעשות "מתיחות ציפורניים" כאלה ברוגע (כמו שכל החתולים עושים), ההרגשה היא כאילו נועצים בי סכינים :-X

פורסם

אתה חייב להעלות תמונה שלהן בסיטואציה הזאת :lol:

פורסם

אתה חייב להעלות תמונהסרטון שלהן בסיטואציה הזאת :lol:

פורסם

אם אני יעלה את כל החיות שעברו בבית אנחנו נסיים מחר..

שני הכלבים האחרונים, ג'וני הראשון(ויימרנר שחור) וג'וני השני (פקינז חום)...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה חייב להעלות תמונה סרטון שלהן שלך בסיטואציה הזאת :lol:

פורסם

הנה הגולדן רטריבר שלנו....נשמה.... בשם צ'ומפי!

:)

72682170bc7.jpg

12880014dz6.jpg

26853960uv5.jpg

פורסם

איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני מת על כלבים קטנים כאלו עם פרצוף חמודי כזה...!!

פורסם

אם אני יעלה את כל החיות שעברו בבית אנחנו נסיים מחר..

שני הכלבים האחרונים, ג'וני הראשון(ויימרנר שחור) וג'וני השני (פקינז חום)...

אתה מתכוון פקינז מעורב..

לפני מספר שנים הייתה לי כלבה שנראתה בדיוק כמוהו רק עם צבע שיער כהה יותר.

לצערי היא אבדה ולא מצאנו אותה.. בכל מקרה, היא הייתה כלבה ממש מתוקה.

ואני מצטער על כל רגע שהקשבתי להורים שלי ונתתי להם לחלק את כל הגורים שהיא ילדה (5 במספרם)

פורסם
  • מחבר

חחחחחח איזה גוש פרווה מהמם

כלבב חמודד מאודדדד

פורסם

כרונו דוג, יש לך כלבה מהממת וחתולה עוד יותר :xyxthumbs:

גם אני שונא את הקטע שאנשים חושבים שכל פיטבול/אמסטף/רוטוויילר ושות' חייבים להיות רוצחים בדם קר..

כמה מהכלבים הנחמדים ביותר שאני מכיר הם כאלה.

אחרי שננשכתי על ידי פיטבול ורוטווילר (לא ננשכתי ע"י אמסטף אבל אל תדאגו אני אדיוט אני אנשך) אני לא מחבב אותם כל כך

פורסם

לא יודע לגבי פיטים ורוטים, אבל בכדי להינשך ע"י אמסטף צריך או להיות אידיוט גמור באמת, או שהבעלים של הכלב יהיה אידיוט גמור. מההתנסות שלי עם הכלבים האלה הם מאוד נבונים ומבינים היטב כמעט כל מילה והאינטונציה שבה היא נאמרת (אפשר להגיד את אותו הדבר ולגרום לכלב להתלהב או להתבייש בעצמו), כמו גם מה אסור ומה מותר. לנשוך בני אדם עד דם אצל הכלבים האלה זה כמו טאבו, אלא אם כן הבעלים בכוונה מחנך אותם להיות כלבי תקיפה או משהו בסגנון, וגם אז הכלב נראה לי היה מתאבד (אם רק ידע כיצד) אחרי שנשך בן אדם.

מקרה אמיתי שקרה לי עם לינדה - שיחקנו בחוף הים עם איזה מקל ובטעות השן שלה החליקה ופצעה לי את היד. לא צעקתי עליה או משהו, שום דבר, אבל איך שהיא ראתה מה היא עשתה, היא תכלס נכנסה לכזאת חרדה ופאניקה שהייתי צריך להביא אותה לאוטו על היידיים והיא כל הזמן רעדה, היא היתה ממש בשוק והקיאה כל הדרך :-\

מיותר לציין שהיא כמעט שבוע לא אכלה אחרי זה והיתה באיזה סוג של דיכאון ובושה, לא יצאה, לא שיחקה... :(

שוב, הכל תלוי כנראה במי שמחנך את הכלב ואיך הם עושים את זה. אני די בטוח שאם הכלבה היתה בבעלותו של איזה ערס מתלהב ששם אותה בחצר האחורית על שרשרת ומכריח להרוג חתולים, האישיות שלה היתה שונה במעט. פעם קשרתי אותה עם הרצועה לגדר שליד המכולת כשנכנסתי לקנות משהו, אז קיבלתי ממנה כזה מבט חודרני של "אני מאוכזבת ממך עמוקות" שהרגשתי כאילו קשרתי לשם את סבתא שלי לפחות :P

פורסם

זה הדבר הכי חמוד שראיתי לפחות בחצי שנה האחרונה! ;D

הכל טוב ויפה עד שהם גודלים והופכים לשטיח ונהפכים להיות חלק מהדקורציה של הבית :lol:

פורסם
  • מחבר

ChronoDog

צודק ב100 אחוז!

הכל טוב ויפה עד שהם גודלים והופכים לשטיח ונהפכים להיות חלק מהדקורציה של הבית :lol:

חח ובעצם נהיים ה-בית חחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים