עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר ל-Windows Live Messenger (ה-msn messenger החדש) שגיאה בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בכניסה למסנג'ר. כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר אני מקבל בדרך כלל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף.

לפעמים שגיאה דומה עם מספר אחר. כשאני לוחץ על "פותר הבעיות" הוא מציין שהכל תקין חוץ מ"יציאות עיקריות".

יש לי Win xp באנגלית מעודכן עם sp2 ו-sp3.

ב-Firewall של מערכת ההפעלה ב-Exceptions התוכנית מוגדרת. בנוסף, אני עובד עם nod אנטי וירוס ו-Avg אנטי וירוס. ב-AVG המסנג'ר גם מוגדר.

אשמח לפיתרון בהקדם האפשרי.

אין לי מושג מה השתנה בזמן האחרון שכתוצאה מכך זה קרה. לפני כ-3 שבועות שדרגתי את התוכנה לגסרתה האחרונה, ולא אהבתי אותה. בשלב מסויים התחילו בעיות התחברות. לפני כשבוע ניסיתי לחזור לגרסא 8.1 שאהבתי יותר (שהיא כרגע זו שמותקנת לי במחשב) ובעיות ההתחברות עדיין לא נפתרו.

דיברתי עם תמיכת האינטרנט שלי (013) ואמרו לי שהם לא חוסמים פורטים.

פניתי לפורום התמיכה של מיקרוסופט, ועשיתי כל מה שהמליצו לי שם, והבעיה עדיין לא נפתרה.

אני אציין גם ש-Windows Messenger (שמגיע עם מערכת ההפעלה) מתחבר אצלי בלי שום בעיה.

אשמח לפיתרון בהקדם האפשרי.

תודה מראש ולילה טוב,

dr70 :)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אשמח אם אפשר לקבל קצת עזרה.

תודה מראש וערב טוב,

פורסם
  • מחבר

סליחה שוב על ההקפצה.

בהיותי חדש בפורום, לא מצאתי דרך לשלוח לך הודעה פרטית (אשמח לקבל הסבר איך עושים זאת).

בנוסף, אני מקבל את ההערה, לא ידעתי שאסור להקפיץ לפני שעברו 24 שעות. עם זאת, כיוון שהנושא מאוד מציק לי, אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי.

תודה מראש ולילה טוב,

dr70. :)

פורסם

1. לא רואים את התמונה שצירפת כי שם הקובץ בעברית, שנה לאנגלית והעלה מחדש.

2. 2 תוכנות אנטי וירוס? אני די בטוח (מנסיון של אחרים) שכאן הבעיה שלך, הסר את שתיהן לחלוטין, בצע הפעלה מחדש למחשב ונסה להתחבר שוב למסנג'ר.

3. משתמשים חדשים לא יכולים לשלוח ה"פ, וטוב שכך (זו הגנה מבוטים אוטומטיים ששולחים ה"פ לכל הפורום).

4. מה הקטע בתגובה הזו שלך?

אתה לא שם לב שכל מי שמגיב בת'רד הזה המליץ על תוכנה? אין שם מקום לתגובות כמו "אחלה ת'רד חברה, יופי טופי"...

(או שאתה סתם מנסה לצבור מספיק הודעות בשביל שתוכל לשלוח ה"פ? כי גם זה לא מקובל, זה לא FXP כאן)

5. איחלתי למשתמש בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שלום,

ראשית תודה על העזרה.

1. הודעת השגיאה מצורפת שוב בקובץ המצורף.

2. 2 תוכנות אנטי וירוס - לא הייתה לי אף פעם בעיה עם זה. עד לפני כשבועיים שלושה. לא רואה סיבה למה עכשיו זה צריך לגרום לבעיה?

3. תודה על ההסבר. עד עכשיו לא הבנתי את ההיגיון שעומד מאחורי זה.

4. לא הבנתי לאיזה תגובה אתה מתייחס. אבל ניסיתי בכל זאת קצת לעזור וגם כמו שאמרת להעלות את המונה. כידוע לך אני חדש בפורום, כך שאני לא בקי לחלוטין בחוקי הפורום. מה גם שלמיטב זיכרוני לא ראיתי שם שום התייחסות לגבי זה.

תודה על העזרה ויום טוב,

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עוד קצת עזרה, אם אפשר.

תודה מראש ולילה טוב,

פורסם
  • מחבר

up.

תודה מראש ולילה טוב,

פורסם

dr70, אל תקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות אם אתה לא רוצה לקבל אזהרה.

פורסם

פותח התראד,

בטל לחלוטין את חומת האש ,

לאחר מכן נסה להתחבר.

פורסם

תיכנס לRUN ותרשום את זה ככה איך שזה:

regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Initpki.dll

(שהמסנג'ר סגור)

אחרי זה תנסה להיכנס

תגיד לי אם זה הצליח,

מורן

פורסם
  • מחבר

פותח התראד,

בטל לחלוטין את חומת האש ,

לאחר מכן נסה להתחבר.

> פותח התראד, - מה זה תארד? ואיך פותחים את זה?

> בטל לחלוטין את חומת האש , - איך לבטל את חומת האש? מצורפת תמונה של חומת האש של מערכת ההפעלה שלי. אם יהיה צורך, אתן תמונות נוספות.

תודה מראש ולילה טוב,

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :)

רק מה בקשר לחומת האש? איך אני מבטל אותה? נתתי צילום מסך מחומת האש.

תודה מראש ולילה טוב,

פורסם

תלחץ על OFF מן הסתם .....

ואחרי זה תעשה OK .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים