עבור לתוכן

האם יש אפשרות מעשית שליברמן ימליץ לנשיא להטיל על ליבני להרכיב את הממשלה ?

Featured Replies

פורסם

אההההההההההההההההההה................ אהההההההההההההההההההההה.

אהם אהם אהםהםאהםאהםאהםאהםאה

אההההההההההההההההההההההה........................... בגין.............. אהםהאםהםאהםאהםאהםאהםאהםאהםאהםאםהאםהאם

אההההההההההההההההההההההההההההההההפפפפפפפפפצצצצצצצצצצ'''''''''''''''''''יייייייייייייייייי ליכוד....

בעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעע, אהם אהם אהם נסיגה

אהלחק'י5םןחוהיפ'ןרו בחחבחבחבחבחבח אהם אהעם אהעם אחהם חחחחחחחחחחחחחחחחח' פו: חצי האי סיני

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אההההההההההההההההההה................ אהההההההההההההההההההההה.

אהם אהם אהםהםאהםאהםאהםאהםאה

אההההההההההההההההההההההה........................... בגין.............. אהםהאםהםאהםאהםאהםאהםאהםאהםאהםאםהאםהאם

אההההההההההההההההההההההההההההההההפפפפפפפפפצצצצצצצצצצ'''''''''''''''''''יייייייייייייייייי ליכוד....

בעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעע, אהם אהם אהם נסיגה

אהלחק'י5םןחוהיפ'ןרו בחחבחבחבחבחבח אהם אהעם אהעם אחהם חחחחחחחחחחחחחחחחח' פו: חצי האי סיני

אתה HIGH ? :screwy:

החומר שקנית בלוד היה חזק מדי בשבילך,אה?

פורסם

תאמין לי שגם לגרש 1000 בבת אחת זה לא עסק קל. במיוחד שהתהליך לא אוטומטי אלא ידרוש בית משפט. אם הוא לא ידרוש אפילו בית משפט, אז מזל טוב, דיקטטורה נולדה.

שוב זה לא עסק חיי .. אבל אם רוצים שישראל תשאר מדינה יהודית צריך לעשות את זה.

נגיד תופסים 500 אנשים קובעים לכל אחד מועד בבתי המשפט השונים (על מנת לחלק את העומס) מי שלא מגיע לא מגיע ולא יקבל משפע מי שמגיע אז 20 דקות מספיק.

ההוא שאמר שטרנספר זה פשע מלחמה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%A8

תקרא זה ממש לא פשע מלחמה זה שגרמו לזה להשמע כמו פשע מלחמה לא עושה את זה לפשע מלחמה

פורסם

אני אגיד לך מה הקשר.

ההבדל בינינו שאתה מסתמך על פרסומים בעיתונות שחלק לא קטן מהם לא מדויקים ובחלקם אפילו שיקרים בעליל

(מה לעשות שרוב העיתונאים הם שמאלנים).

לעומת זאת אני מכיר את העובדות מהשטח ולכן אף אחד לא יכול למכור לי לוקשים משום ששירתי בשטחים בסדיר וגם בסיס

המילואים שלי נימצא שם.

אז בעצם אתה אומר שהדעה הסובייקטיבית לחלוטין שלך עדיפה על מספר מקורות עיתונאיים שמכירים את הנושא הרבה יותר טוב ממך ושכמובן מקושרים לבכירים רמי דרג בממשל הישראלי והפלשתינאי. אתה כנראה יודע טוב מהם כי אתה עשית מילואים ודיברת עם שוטר פלשתינאי, ממש מקור מצוין...

שלא נדבר על כך שאתה מעוות את דבריי (איפה בדיוק רשמתי משהו על העברת הנשק לפלשתינאים?), מאשים אך ורק את השמאל (וזאת למרות שב-35 השנים קיימת שליטה כמעט מוחלטת של הליכוד בממשלה) ומתעקש להסית את הדיון לנושאים אחרים לחלוטין.

נ.ב. אם אתה חושב שיובל שטייניץ הגבר גבר יפציץ את הכור האירני בלי אישור אמריקני - אתה טועה טעות חמורה. האישור לתקיפה בעירק ובסוריה ניתן ע"י האמריקנים והאישור לתקיפה באירן יינתן אך ורק על ידם. אם נתקוף בלי אישורם, נחטוף אמברגו נשק שמשמעו אי אספקה של חלקי חילוף לכלי נשק כולל מטוסים ומסוקים, אי אספקת כלי נשק ותחמושת חדשה וכו'.

אני סיימתי את הדיון איתך, כשתלמד להגיב בצורה קצת יותר אובייקטיבית, לא מתלהמת ולא אישית, אני אשמח לחזור לדיון.

פורסם

^^^

צודק לחלוטין, ובוא לא נשכח שתקיפה באירן צריכה לעבור מעל עירק, וחיל האויר האמריקאי שולט במרחב האוירי שם.

אני בטוח שהם פשוט ייתנו לגיחה של חיל האויר לעבור שם בלי אישור.

פורסם

ושכחת שכדי להגיע לשם צריך לעבור מעל ירדן/סוריה/טורקיה ואפשר להתפרע וללכת יותר צפונה..

הכי הגיוני להניח שמטוסים ישראלים, אם וכאשר יתקפו שם, יצאו מעיראק, ככה שעל אחת כמה וכמה חייבים שת"פ אמריקאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים